Mohu být těhotná, nedorazila ms

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Tunrida
1.8.15 10:27

@Slunicko.R To víš, že se to taky stává. Možná i víc, než ti to test ukáže hned.

• Citovat
  • Upravit
13119
1.8.15 10:28
@Slunicko.R píše:
Hned v pondělí mu volám, má do pondělí dovolenou a s přítelem jsme v Krkonoších, tak na sebe dávám pozor a tak, ale ta nejistota zatím je hrozná :roll:

proboha, hlavně nevolej doktorovi. Jaká nejistota? Jaké jsem na sebe opatrná? Pokud jsi těhotná, tak to je tak krátce, že by nevadilo nic. Co by se ti asi tak mohlo stát? Padáš 10× za den? Opíjíš se každý den? To určitě ne, zcela určitě jsi normální ženská. Takže moje rada zní, vykašli se na všechno, užívej si dovolenou, můžeš jezdit na kole, jít na výšlap, koupat se, prostě normálně žij! Za pár dní si zopakuj test a jestli už to nebude duch, ale pořádné dvě čárky, buď ráda a k dr. se objednej až tak za 4 týdny. Dřív stejně srdíčko vidět nebude.

Pokud půjdeš k dr dřív, max. tě pošle na krev kvůli HCG. Ty tu pak budeš plašit, kolik by to HCG mělo být a za týden poletíš znovu a znovu budeš plašit, jestli roste tak, jak má, příp. na UTZ nic neuvidí a ty budeš řešit, jestli je to v pořádku nebo ne - těhotenství není tabulkové, může se kdykoliv cokoliv stát. Kdyby ti cokoliv mělo být, poznáš to, ať už začneš krvácet nebo budeš mít velké bolesti. Takže k dr. fakt nechoď dřív než zhruba na 7.-8. t. Věř, že si ušetříš spoustu starostí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7009
1.8.15 10:30
@Slunicko.R píše:
Spíš mi šlo o to, zda někomu testy ukázaly až po delší době po meskane menstruaci a ne třeba 4 dny. Jinak děkuji.

to je individualni. I zena s pravidelnou ms muze mit ovulaci pozdeji, pak se to vse posune. Nepises, jakou citlivost meli ty testy, on je rozdil, kdyz ma test citlivost 10 nebo 25 jednotek.
Par dnu pockej, pak udelej test znovu a uvidis, jestli tam bude uz poradna carka.
Nebo se rozjede ms a bude jasno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7009
1.8.15 10:36

@ynax na vyslap bych ji neposilala, ma byt vedro, zamota se ji hlava a co tam s ni bude potencialni nastavajici otec delat… Ja takhle na zacatku tehu malem omdlela v praci a to jsem nedelala nic extra. Jako jo, nedelat z toho vedu, ale zase nedelat ze sebe udernici, to taky neni potreba

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13119
1.8.15 10:51

@Bibi239 tak všeho s mírou. Pokud je zvyklá, nemělo by jí to vadit, pokud zvyklá není, tak by snad neblbli ani bez těhotenství. Nehledě na to, píše, že jsou na horách, tam bude min. o 8 stupňů méně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4627
1.8.15 12:01

Teda nezlobte se na me, ale tohle snad nebylo nutne. Vzdyt se snazi prvni mesic, videla tu spousty zenskych, co to resi dnes a denne, tak se prisla zeptat na zkusenosti s těhotenský mi testy. Jakoby zadna z vas natestovala a nepremyslela, jestli je test pozitivni nebo neni a jestli muze byt z par dni silnější carka. Prave proto, ze je toho tady milion, tak snad neni nutne tohleto.
Zakladatelko, holky, co se normalne vyjádřily, tak maji pravdu, testy si udělej zase za dva dny. Kdyz bude carka je to ok, kdyz ne, Pocitej, ze dorazi ms. Delej vsechno jako tehotna, ne nemocna… Tzn… Vyvaruj se škodlivým, vnějším vlivům jako kouření a alkohol, ale delej to na co jsi zvykla normalne a to i fyzickou aktivitu.
Az budes ve 40.tt, tak se ti do Krkonos uz opravdu chtit nebude a opravdu to nebude vhodne. Ale v 4tt., je to fakt uplne jedno, co delas, kdyz nechlastas a nehulis ligu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí