18. týden těhotenství - pocity

61
15.1.13 17:34

18tt

:mavam: těhulky, kdo jste zrovna 18 tyden :hug:? co vaše pocity, první kopán :kytka: í atd..:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1611
15.1.13 17:36
@nikimatyas píše: :mavam: těhulky, kdo jste zrovna 18 tyden :hug:? co vaše pocity, první kopán :kytka: í atd..:)

Ahojky, jsem 17+2 a dneska jsem to asi vnímala poprvé. Jakoby mi někdo zevnitř jemně zatlačil. Třikrát po sobě a pak to ustalo. A už víš třeba pohlaví miminka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
15.1.13 17:38

Jo to uz mam asi tyden, ale jenom nekdy vecer nebo rano a taky jenom tak 3× a konec :)) pohlaví jeste nevime, pán doktor rekl ze az ve 30 tydnu, ale to nevydrzim, tak jsem si jista ze to z nej vypacim co nejdriv :D mas teda velke brusko jak se koukam :) ja zatim jen,,spek,, :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7376
15.1.13 18:06

Dá se zjistit od 13 tého týdne, spolehlivě kolem 20:)) já už si to znova nenechám zjišťovat. Všem vám moc gratuluji a přeju šťastná a zdravá miminka. Já začínám uvažovat o druhém:)) do roka a do dne :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
15.1.13 19:46

Ahojte, ja som sice len 16+4 ale dnes mi gyn povedal, ze maly zodpoveda 18+6, takze celkom rozdiel 8o
kopanceky uz citim dva tyzdne a cakam na 100% chlapceka :srdce: podla krvi :D @nikimatyas @Anabellkaa cakate prve?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
15.1.13 19:53

Pridam aj dnesnu foto, mam super gyn, co mi vzdy robi aj 3d rovno :D akurat ze maly sa cely zaboril do placenty, takze mam len chrbatik :lol:
a kolko ste uz pribrali?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
15.1.13 19:56

Podle krve? co to je za blbost :D na posledni poradne to bylo 1kilo, dalsi me ceka za tyden :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
15.1.13 20:01

@nikimatyas sorry, som to zle napisala, nie podla krvi, ale z krvi :D
zoberu skumavky krvi a podla pritomnosti Y v perifernej DNA dokazu urcit, ci ide o chlapceka alebo dievcatko uz v nejakom 10tt :D
a Ti bolo aj zle na zaciatku? lebo to si celkom malo pribrala. ja uz 2,5 kila :( ale minule tehotenstvo to bolo plus 45 na konci, takze zatial celkom fajn :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1611
15.1.13 21:38

Čekám první miminko. Akorát jsem se spletla, jsem 18+2, hroozně to letí :lol: Na pohlaví jdu znovu tenhle pátek, doktor říkal minule, když byl malý otočený zadečkem, že za 14 dní (18 týden) to bude třeba lepší. Od začátku zvracím a trpím nechutenstvím, teď už je to lepší, ale ráno zvracím pořád, takže od začátku těhu jsem zhubla 3,5 kg a teď jsem 2 kg v mínusu, pořád. Ale bříško roste, to je hlavní :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
16.1.13 11:38

@soldi
tak to jsem nevedela s tou krví, zle mi bylo asi do 13-14tt ted uz jenom obcas,:)45 nahoře? ó jáj to snad nebudu mit :D
@Anabellkaa ¨
ja sem 17+3 :D zavídím těm co jim nebylo zle :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1611
16.1.13 12:12
@nikimatyas píše:
@soldi
tak to jsem nevedela s tou krví, zle mi bylo asi do 13-14tt ted uz jenom obcas,:)45 nahoře? ó jáj to snad nebudu mit :D
@Anabellkaa ¨
ja sem 17+3 :D zavídím těm co jim nebylo zle :pankac:

Já jsem měla období, kdy jsem byla ráda - dokazovalo mi to, že jsem opravdu těhotná, pak období, kdy jsem to nenáviděla (to jsem jim záviděla) a poslední dva měsíce je to pro mě skoro rituál, takže nevadí :lol: Myslím, že daleko horší to mají ty holky, které třeba nemůžou pozřít nic jiného než jednu konkrétní potravinu. Já jsem mohla jíst během dne vždycky cokoliv, jen jsem neměla vůbec chuť na sladké a smažené, což považuju za velkou výhodu. Moje mamka přibrala 25 kg, tak to doufám nehrozí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.1.13 23:09

Ahoj holky ;) já jsem dnes 18+3 :) Od začátku trpím jako pes..Ale to k těhotenství patří…Zvracet jsem přestala asi před 2 týdny a mým největším nepřítelem byla lednička. Nemohla jsem ji ani otevřít. V tom okamžiku se můj žaludek otáčel o 360 stupnu :roll: Na kontrolu jdu v úterý a doufám, že bude vše v pořádku. Za poslední týden jsem měla takové křeče, že jsem myslela, že to miminko vzdalo..až mi slzy tekly bolestí a do toho se mi přidaly záda :mrgreen: Ještě jsem nepřibrala ani kilo, tak doufám, že se to moc nerozšoupne..Jinak pohlaví pořád nevím..snad mi to už v úterý řeknou :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.12.17 09:54
@nikimatyas píše: :mavam: těhulky, kdo jste zrovna 18 tyden :hug:? co vaše pocity, první kopán :kytka: í atd..:)

Ahoj jsem v 18tt a cekame chlapecka:)
Prvni kopani jsem jeste nepocitila, cekam na to kazdym dnem :D:) pohlavi mi zjistili v 16tt ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí