Bolest ve 26.tt

6444
15.1.13 05:32

bolestt ve 26tt

Ahoj holky je mi to trošku trapné ale potřebuju radu opět :roll: jsem prvorodička ve 26tt a v sobotu a neděli mě docela dost bolelo břicho a od včerejška mám docela dost velké bolesti v ní prostě v pipce nevim jak to napsat aby to bylo slušně :roll: ale jen na pravé straně ale nemůžu pomalu chodit a při každém kroku to bolí :,( měla jste to některá? Mám si zajet k doktorovi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
425
15.1.13 05:35

Pokud je to tak, ze nemuzes skoro chodit, tak bych urcite k doktorovi zajela. Tim nic nepokazis a budes alespon klidnejsi. Lepsi, nez se stresovat, jestli je vse v poradku. Drzim palce :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6444
15.1.13 05:37

@Hannah1979 Jo jo skoro nemůžu chodit :( Děkuju :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
626
15.1.13 06:19

Ahojky, ja jsem na tom podobne, ostra bodava bolest v pochve, bolest v podbrisku.byla jsem s tim u doktorky, ale vse bylo v poradku, ale i sama doktorka rikala, lepsi je prijet k ni dvacetkrat zbytecne, nez neco zanedbat ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6444
15.1.13 06:22

@simka.t Tak to taky doufám že je vše v pořádku. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6444
15.1.13 06:24

@simka.t A tvrdlo ti i břicho u toho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
626
15.1.13 06:32

Jojo, bricho mi taky tvrdne, doktorka rikala, ze to jsou kontrakce, ale zase nesmi byt tvrde porad, mela jsem to pocitat a nepresahnout deset tvrdnuti za den. A beres magnezium?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6444
15.1.13 06:34

@simka.t Jo to beru už od 16tt ale měla jsem brát 2× denně ale musela jsem to omezit na 1× denně pěkně mě to prohánělo :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
626
15.1.13 06:36

Take beru jen jedno denne, no byt tebou, tak tam radeji zajedu, alespon te uklidni, takhle se budes jen nervovat, jestli je vse ok…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6444
15.1.13 06:38

@simka.t Jo jo zajedu si tam. jistota je jistota fakt radši jet 20× zbytečně než něco nechat náhodě :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
15.1.13 06:41

Koukej jet k doktorovi, tady ti moc od bolesti nepomůžem. A v těhotenství jezdi třebo 100krát a zbytečně. prostě velká bolest okamžitě k doktorovi :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
626
15.1.13 06:42

Presne tak, ja uz tam takhle byla trikrat, vzdycky jsem si rikala, abych neplasila zbytecne, ale pak jsem radeji jela, stejne jsem nemyslela na nic jineho, jednou jsem tam byla kvuli tomu bodani, pak kdyz se mrnous skoro tri dny nehybal a jednou jsem capla nejakou mikozu ci co :-D…No, takze porad neco, nikdy nevim, jestli to k tehotenstvi patri a je to normalni, nebo jestli je neco spatne, pri druhem tehu uz budu treba chytrejsi :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6444
15.1.13 06:46

@simka.t Já tam byla zatimm jen jednou ale jednou jsem jela rovnou do nemocnice špinila jsem tak jsme jeli naštěstí bylo vše v pořádku tak snad to bude i dneska :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6444
15.1.13 06:46

@cherubínek Jo jo pojedu :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2183
15.1.13 06:50

Jedno magnézium denně je fakt málo, já beru cca 6-8 tabletek denně, tak jestli nechceš prášky kup si magnézii vodu, alespoň toho budeš mít v sobě víc. Jinak souhlasim s holkama, jela bych. Já byla minulý týden taky na pohotovosti z důvodu bolesti břicha, sice nic nenašli a byla jsem tam tak trochu za simulanta, ale radši 100 x zbytečně než 1× pozdě. Držim palce, ať to nic není :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí