Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky je mi to trošku trapné ale potřebuju radu opět
jsem prvorodička ve 26tt a v sobotu a neděli mě docela dost bolelo břicho a od včerejška mám docela dost velké bolesti v ní prostě v pipce nevim jak to napsat aby to bylo slušně
ale jen na pravé straně ale nemůžu pomalu chodit a při každém kroku to bolí
měla jste to některá? Mám si zajet k doktorovi?
Pokud je to tak, ze nemuzes skoro chodit, tak bych urcite k doktorovi zajela. Tim nic nepokazis a budes alespon klidnejsi. Lepsi, nez se stresovat, jestli je vse v poradku. Drzim palce ![]()
Ahojky, ja jsem na tom podobne, ostra bodava bolest v pochve, bolest v podbrisku.byla jsem s tim u doktorky, ale vse bylo v poradku, ale i sama doktorka rikala, lepsi je prijet k ni dvacetkrat zbytecne, nez neco zanedbat ![]()
Jojo, bricho mi taky tvrdne, doktorka rikala, ze to jsou kontrakce, ale zase nesmi byt tvrde porad, mela jsem to pocitat a nepresahnout deset tvrdnuti za den. A beres magnezium?
@simka.t Jo to beru už od 16tt ale měla jsem brát 2× denně ale musela jsem to omezit na 1× denně pěkně mě to prohánělo ![]()
Take beru jen jedno denne, no byt tebou, tak tam radeji zajedu, alespon te uklidni, takhle se budes jen nervovat, jestli je vse ok…
@simka.t Jo jo zajedu si tam. jistota je jistota fakt radši jet 20× zbytečně než něco nechat náhodě ![]()
Koukej jet k doktorovi, tady ti moc od bolesti nepomůžem. A v těhotenství jezdi třebo 100krát a zbytečně. prostě velká bolest okamžitě k doktorovi ![]()
Presne tak, ja uz tam takhle byla trikrat, vzdycky jsem si rikala, abych neplasila zbytecne, ale pak jsem radeji jela, stejne jsem nemyslela na nic jineho, jednou jsem tam byla kvuli tomu bodani, pak kdyz se mrnous skoro tri dny nehybal a jednou jsem capla nejakou mikozu ci co
…No, takze porad neco, nikdy nevim, jestli to k tehotenstvi patri a je to normalni, nebo jestli je neco spatne, pri druhem tehu uz budu treba chytrejsi ![]()
@simka.t Já tam byla zatimm jen jednou ale jednou jsem jela rovnou do nemocnice špinila jsem tak jsme jeli naštěstí bylo vše v pořádku tak snad to bude i dneska ![]()
Jedno magnézium denně je fakt málo, já beru cca 6-8 tabletek denně, tak jestli nechceš prášky kup si magnézii vodu, alespoň toho budeš mít v sobě víc. Jinak souhlasim s holkama, jela bych. Já byla minulý týden taky na pohotovosti z důvodu bolesti břicha, sice nic nenašli a byla jsem tam tak trochu za simulanta, ale radši 100 x zbytečně než 1× pozdě. Držim palce, ať to nic není ![]()