Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Moňas.p Ja Ti moc neporadim, mame podobny pripad (holcicka 17 mesicu), ja jsem navic k tomu tehotna, takze bych taak potrebovala spat. Trosku na malou zabira medunka, ale pouzivam jen obcas, jinak by si asi zvykla. Jeste od 14 mesicu davam v noci zase mlicko, jinak je klidne i dve, tri hodky vzhuru a besni. ![]()
@Moňas.p rada neexistuje věř mi
mam všechny tři nespavce zkoušela jsem nemožne, ale nic nepomohlo nikdy a dceru mam u sebe at aspon němusim vstavat to bych byla za chvili nepoužitelná troska
a taky je dost vztekla a neuklidni ji nic:mrgreen:
Jj, to známe. Šílený. Mě to teď v zimě bude štvát ještě víc, jelikož topíme dřevem a musím chodit co 3 hodiny přikládat, tak uvažuju, zda má vůbec smysl chodit spát ![]()
@martas22 píše:
@Moňas.p rada neexistuje věř mimam všechny tři nespavce zkoušela jsem nemožne, ale nic nepomohlo nikdy a dceru mam u sebe at aspon němusim vstavat to bych byla za chvili nepoužitelná troska
a taky je dost vztekla a neuklidni ji nic:mrgreen:
tak díky, hned je mi líp, fakt ![]()
@Moňas.p neni za co
a ted važně až přijde miminko nějak se to uděla uvidíš neboj se toho
pak se vyspime až odejdou z domu ![]()
@Moňas.p to ti věřím, ale jednou se dočkaš a nebudeš spat jelikož bude spat
každopadně by mě taky zajimalo, že některe dětis pinkaji a některe ne a nejhorší je, že někomu spi všechny děti a někomu jako mě nespí ani jedno
neni to fer musim dělat něco špatně ![]()
@martas22 píše:
@Moňas.p to ti věřím, ale jednou se dočkaš a nebudeš spat jelikož bude spatkaždopadně by mě taky zajimalo, že některe dětis pinkaji a některe ne a nejhorší je, že někomu spi všechny děti a někomu jako mě nespí ani jedno
neni to fer musim dělat něco špatně
Spi s vama v loznici? Mne se mala prestala budit co sla sama do pokoje. Nekdy se vzbudi v noci ale to je tak 4 × za mesic. Spi uz od 17 mesicu ve velke posteli sama v pokoji.
@Janichka píše:
Spi s vama v loznici? Mne se mala prestala budit co sla sama do pokoje. Nekdy se vzbudi v noci ale to je tak 4 × za mesic. Spi uz od 17 mesicu ve velke posteli sama v pokoji.
od miminka spí sám v pokoji. S náma se nevyspí vůbec, protože dělá kraviny, cpe nám dudlík a tak ![]()
Ahoj holky,
můj syn je dost velký divoch, jak ve dne, tak v noci. Ve dne mi to nevadí, jsem ráda, že je akční, ale ta noc…
Chodí spát po 19. hodině. Ale kolem 22. hodiny se začíná budit, někdy je vzteklej, někdy je ok. Je dost divokej v postýlce, věčně je odkopanej, bez peřiny, v pytlu by mi neusnul
Jde o to, že v noci k němu musím několikrát jít. Minimálně 7× za noc. Někdy je v pohodě, zakryju ho, pohladím a spí dál, ale někdy se vzteká. Ale i když je v pohodě, tak já tu noc mám prostě narušenou. Je to normální, že se takhle hodně budí? Nevím, jestli se mu zdá něco, nebo proč to tak je. Někdy se trochu napije, ale málokdy
Teď plánujeme druhý mimčo a nedovedu si představit, že by to tak bylo, i kdyby bylo mimi na světě…
Nemáte nějaký rady? Nějaký bylinky před spaním, nebo tak? Vypije hodně mlíka a to i těsně před spaním a usne většinou naprosto v klidu.
Nějaká rada pro klidnější spaní by se mi hodila
Díky