Dvouletá - nespí celou noc

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
14090
4.11.13 10:37

Dvouletá - nespí celou noc

:mavam:

Holky už nějak nevím jak na tu naší opici, ale ráda bych se konečně vyspala :roll: Jako mimčo spala celou noc i skoro celý den, spaní přes noc bylo ok tak do roka, od roka se občas vzbudila a od té doby co umí celkem obstojně mluvit, tak vstáváme i 6-12× za noc :pocitac: Buď chce pití, když jí ho nedám bude i hodinu řvát, když ho dostane, lehne si a za 20-45min ho chce zas.. Ona mi za noc vypije i 750ml vody 8o Když pak zabere tak to ta plína ani nedá a je pročůraná zkrz až na matraci :zed: Přes den chodí na nočník nebo záchod, ale v noci jsem to zrušila jelikož pak vstávala taky furt, a z 10 pokusů kdy se jen chechtala na nočníku neudělala nic, tak jsem jí vysvětlila, že nočník taky chodí hajat a ona má plínku… Vím, že tím jsem si protáhla úplné odplenkování, ale aspoň se budí jen na pití a nebo, že chce hají k mámě… Když si jí vezmu do postele, vydrží ležet cca 2min, pak chce méďu, pak jiného, pak chce napít, ručičku atd.. Nakonec se zvedne rozsvítí a jde si hrát :zed:

Netuším jak jí to odnaučit, co měla dost velký dávivý kašel a já jí dávala vždy v noci pití když kašlala tak to máme takhle :nevim: Když jí ho nedám řve jak pavián, vzteká se, kope kolem sebe, vyhazuje věci… Což o to já bych to vydržela, ale vždy vzbudí i manžela a tchýni ta si pak myslí kdo ví co jí ve dvě ráno asi neděláme tak ať jí napít přece dám když má žízeň a jsem tam kde jsem byla :zed:
To mi vážně nezbude nic jiného než vydržet? trvá to už více jak půl roku, docela se děsím až se narodí mimino, že jeden usne vzbudí se druhý a to bude teda na mašli :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
41882
4.11.13 10:39

Prostě bych ji pit nedala. A už vůbec ne takové množství. To by mohla řvát jak chce. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
4.11.13 10:42

Taky bych k takto velkému dítěti pořád nevstávala. 750 ml je fakt mazec. Na druhou stranu chápu, že někdy to žízeň být fakt může. Nepomohla nějaká netekoucí láhev v postýlce, ať se obslouží sama? A to spí s vámi v ložnici? Pokud ano a je možnost, odstěhovala bych ji do vlastního pokoje. I když myslím, že žízeň to většinou nebude, jen to na vás zkouší :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1605
4.11.13 10:43

Já se malej zbavila tím, že prostě tu flašku dostala do postele. a mohla si jí vzít kdykoliv chtěla. když měla plíny, tak když se vzbudila a musela jsem k ní, tak jsem jí při tý příležitosti přebalila a žádná nehoda se nestala. Z tchýně bych si nic nědělala, kdyby měla nějaký řeči, tak bych jí řekla at si k ní vstává ona a je to.

Přes den spíte??? jestli jo, odbourala bych spaní přes den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
339
4.11.13 10:46

S nejmladším jsme to měli taky tak. Nakonec jsem se naštvala, šla na týden spát do obýváku a nechala ho bez pití. Byly mu necelé dva roky. Po pár dnech byl klid a spal celou noc. A taky se přestal v noci počurávat. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14090
4.11.13 10:48

@AliTad @tikule tohle bych zkusit mohla jí ho tam nechat, že se napije sama a bude spát :think:

@AliTad ano, spí s námi v ložnici, ale počítám od ledna by měl být dokončený pokojíček tak pak by měla spát ve svém…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1165
4.11.13 10:49

Zkouší co může a ví, že jí vždycky nakonec vyhovíte. Nemysli si moje dcera to také občas zkouší, dám ji napít tak 1× za noc (je také velký piják čaje). Ona teda spává dobře, někdy spí celou noc jindy se jednou vzbudí. ALE než večer usne, manžel ji na všechno „skočí“ a běhá tam, dělá scénky jen aby se dostala v zpět do obýváku. Ale stává se to tak 1× za 14 dní, prosě to chce zkusit :mrgreen: Prostě musíš být v poho a když se vzbudí, dáš ji napít, nemůže mít přece za 30 min žízeň, došla bych tam, co potřebuje a jak řekne zase čaj a jiné výmysli, řeknu, že už pila a odejdu, sice o může trvat a budu se vracet, ale ona POCHOPÍ, že to nemá cenu.

Příspěvek upraven 04.11.13 v 10:57

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14090
4.11.13 10:50

@berunkab3 No ona ječí i když já jsem v obýváku a ona je v ložnici :roll: Já tady teda nespím jelikož by mě přes dvoje dveře nevzbudila… chodím spát kolem půlnoci a do té doby kdy chodí v sedm spát tak tam jdu třeba 3×, sice se jen napije a zase spí, bez řečí atd… Cucne si, lehne a čau :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
4.11.13 10:52

Dělá si z tebe prostě prču. Ví že začne a ty přiběhneš s pitím, nic jinýho bych v tom nehledala :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1605
4.11.13 10:52

@werunkaw123 a spíte přes den?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1165
4.11.13 10:54
@lyrica píše:
Dělá si z tebe prostě prču. Ví že začne a ty přiběhneš s pitím, nic jinýho bych v tom nehledala :nevim:

spíš p…l :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
4.11.13 10:56

@Kacenka1987 jsem chtěla bejt milejší nooo :P :mrgreen: :mrgreen: Mě by to zabilo, takže když někdo píše půl roku, dělá se mi špatně a cítím k němu soucit :mrgreen: Proto prča a ne p..l :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
339
4.11.13 11:00
@werunkaw123 píše:
@berunkab3 No ona ječí i když já jsem v obýváku a ona je v ložnici :roll: Já tady teda nespím jelikož by mě přes dvoje dveře nevzbudila… chodím spát kolem půlnoci a do té doby kdy chodí v sedm spát tak tam jdu třeba 3×, sice se jen napije a zase spí, bez řečí atd… Cucne si, lehne a čau :nevim:No a o to mi právě šlo, abych se vyspala a on mě nebudil. Taky se vztekal, no ale pak pochopil, že napít nedostane, tak začal spávat bez pití.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14090
4.11.13 11:01

@lyrica já s ním nepřiběhnu… nejdřív se snažím přesvědčit, že pití není :mrgreen: pak že ho vypil medvídek, nebo máma, že mala žízeň… Jako snažím se dělat vše možné aby jsme to odbourali, ale když pak začne s tím svým histerákem, který trvá i hodinu tak je fakt, že povolím :roll:

@Kacenka1987 :mrgreen: :pankac:

@tikule Někdy ano někdy ne, záleží v kolik stáváme… Když vstáváme v pět 8o jako dnes… tak to mi do večera nedá, nebo dá, ale to bude očistec pro nás všechny a ve výsledku nic z toho.. Když spíme aspoň do půl sedmé tak nechodí, nebo když někam jedeme nespí… Minulý týden jsme měly lítání po doktorech aždý den jsme vstávaly v pět, žijem totiž snad na konci světa :lol: a domů se vracely odpoledne, nespala… večer odpadla, ale v buzení se nic nezměnilo, jak kdyby v sobě měla hodinky… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1165
4.11.13 11:01

@lyrica já vím :lol: :lol:
jj děti dají někdy zabrat ;)
Mě dcera usíná sama a v noci spí hezky, ale css někdy má den, že to kopání v postýlce znám dost dobře, nudle až na tričku, že? to je úplná antikoncepce vidět to šíleně vztekající dítě co :mrgreen:
Nic vždycky zachovat klid, přijdu, pohladím, utřu, dám „hají“ a ono jí to přejde, pochopí, že to nemá smysl, ikdyž je to někdy na dlouho ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí