Dvouletá - nespí celou noc

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
14110
4.11.13 11:02

@werunkaw123 já teda taky dala do postele netekoucí lahev, od aventu s vodou, a nazdar, nereaguju, ignoruju :mrgreen: :mrgreen: tchýni bys vysvětlila situaci předem, že ve dvou letech vstávat tolikrát už nejde, že se to holt bez řevu chvilku neobejde..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
4.11.13 11:02

Mam stejny problem moje mala budou 2 v unoru ale bez piti ani ranu.. nejmin 4krat se probudi v noci.. v ruce musi mit lahev a pak je vklidu a jak tam ji dojde me vzbudi da mi bandasku at ji doliju… a to ji nenalivam plnou lahev… pokud nema janci nepricetne napina se a ma zachvaty vzteku. davam ji na vecer vodu s kapkou stavy.. ale ji to je fuk co pije hlavne ze to tece… taky bych se rady vyspala..:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
4.11.13 11:03

@werunkaw123 no ono je blbé, že chrní s váma. Malej spí v pokojíčku a kdyby tohle předváděl, tak tam prostě nejdu a hotovo :D
A jako upřímně, ve dvou letech ať si hysterčí jak chce. Už to není miminko, tady bych se nějaké řvaní a hysterie nebála. Stejně to dělá jen proto, aby dostala co chce. Protože to vždycky taky dostane..nakonec… 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14090
4.11.13 11:03

@Kacenka1987 Když vidím metřík tak zas taková antikoncepce to nebyla :mrgreen: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
4.11.13 11:05

@Kacenka1987 u nás to jako antikoncepce moc nezabralo no :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9577
4.11.13 11:05

@werunkaw123 máme podobný problém. Dítko už má 26 měsíců. Vstává taky x-krát za noc. Vypije toho čaje ještě víc, ale u nás je to tím, že mu rostou zuby. Takže já osobně ještě počkám pár měsíců, než se mu prořeže i poslední stolička a pak doufám, začne spát sám od sebe celou noc… Se starším dítkem to bylo úplně stejné :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4724
4.11.13 11:06

@werunkaw123, vlastní pokojíček a ta netekoucí lahvička a limitované množství.. Prostě jak se lahvička vypije už nebude až ráno. Když pochopila ten nočníček, co hajá, mohla by vzít i to že má jen jednu lahvičku. A pije vodu nebo něco jiného, sladkého nebo čaj? Měla by v noci pít jen vodu, aby se nebudila na mlsání. Dalo by se to vysvětlit zoubky, že je má vyčištěné (ostatně by ti to každý zubař i tak řekl) A kdyby vodu nechtěla? No tak nemá žízeň a nechala bych jí řvát.. To by i tchýně musela pochopit, že na žízeň je voda a že žízní by to v tom případě nebylo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6

@lyrica
no to je pravda ja nemam tu silu no ji nechat rvat.. mam jeste starsi dceru..a mensi ustoupim aby nemela ty zachvaty a aby se starsi vyspala.. no… je pravda ze hysterci i pres den aby necemu dosahla ale to ji nechat jancet i pul hodiny nez se uklidni a pochopi ze to nedostane ale v noci jsem mekka…no..bohuzel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14090

@lyrica uznávám, že je to pravda :oops: ať jsem si říkala, jak budu tvrdá a nepovolím.. takhle se mi podařilo jí naučit usínat samotnou, prostě jsem tam nešla… Jenže jestli semnou cloumají i ty hormony či co? Jsem teď nějaká lítostivá, ona začne „maminko moje“ hladí mě po bříšku, hají u maminky a já hned zapomenu na vše… :mrgreen: Nebo v noci začne povídat co všechno bude půjčovat miminku, jsou dny kdy bych jí tu pusu ucpala a pak, že se zas tupě usmívám do tmy a a tlačím slzu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14090
4.11.13 11:08

@lekarnicka28 ona, ale pije jen vodu ;) úplně bez problémů, jí je jedno co v to pití je :nevim: Prostě chce napít :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1165
4.11.13 11:08

@werunkaw123 to ji neříkej, že pití vypil medvídek, ona ví, že ji kecáš! A víš jak? protože ji ho pak dáš, tak ona si řekne „ahá tak pak že to někdo vypil“… víš oni děti nejsou tak hloupé :mrgreen: :mrgreen:
Prostě ji nech ať má ten hysterák, například, pokud ji dáš napít a za 30 min bude zase ječet, tak řekneš už si pila, hajni a tu máš méďu a jdi, buď i taková milá, jako že Ti to je jedno, že hysterčí no a tak pořád dokola, může to chvilku trvat, ale ona to časem pochopí, nepolevuj, to je chyba lávky :nevim:
Se spaním odpoledně to má každé dítě jiné. Dcera spává, ale někdy nee. Ale máme režim, že ji dám do posýlky a buď usne, nebo si hraje a po hodince začne plakat, tak tam jdu a vezmu jí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9577
4.11.13 11:09

@werunkaw123 jéé, Ty jsi těhotná.. a kdybys zkusila poprosit manžela, ať někdy vstává on?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14090
4.11.13 11:10

@palosska Taky mám s tímhle problém… Když byla menší tak mi nedělalo takový problém jí nechat řvát jako teď… Nevím, nechápu… Přitom teď vím, že ječí kvůli hovadině a výmyslům :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1165
4.11.13 11:12

@lyrica jj u nás aké ne, ona dcera zase nebyla tak děsná :mrgreen: jen někeré ty chvilky :zed: :zed: a to právě vždy jsem si řekla, už mi jedno stačí a ejhle, ať má sourozence :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1605
4.11.13 11:12

A tak se taky třeba snaží o pozornost. když čekáte druhý. naše mladá se taky mazlinkuje a a říká kde bude spát mimi atd. čekáme ted v listopadu. a nebo holt jen je vyčůraná a ví že maminka vždycky příjde. já šoupla malou z postýlky do velký postele a do svýho pokojíku v 15 ti měsících. když byla v postýlce tak byla 15 -20 x krát za noc vzhůru. motala se v postýlce, pořád byla zaseklá ve špruclích a pořád řvala. tak šla do velký postele do svýho pokojíčku s flašou po ruce a byl klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí