Dvouletá - nespí celou noc

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
14090
4.11.13 12:52

@aničkakytička Víš jak já jsem kolikrát naštvaná? Jak se pozná zda-je to zdravě? :lol: Předevčírem jsem zařvala, že prostě pití už není a bude až ráno a odešla :oops: Seděla jsem v obýváku snad půl hodiny… Ječela na celej barák, pak se rozsvítilo dole (tchýně nebo tchán), tak jsem si připadala blbě, že kvůli nám nemůžou spát a vstávají ráno do práce tak jsem udělala nový pití a šla zpátky k ní… Napila se zalehla a za hodinu repete… Opět napít a pak už nechtěla spát vůbec, bylo půl čtrvté jsem myslela, že mě švihne.. Nakonec ještě na chvíli zabrala a pak jsem si jí vzala do postele kde se opakoval scénář co popisuji v úvodu a už si jen hrála a tahala mi prádlo ze skříně když jsem chtěla ještě chvíli spát :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2691
4.11.13 13:08
@werunkaw123 píše:
@lyrica já s ním nepřiběhnu… nejdřív se snažím přesvědčit, že pití není :mrgreen: pak že ho vypil medvídek, nebo máma, že mala žízeň… Jako snažím se dělat vše možné aby jsme to odbourali, ale když pak začne s tím svým histerákem, který trvá i hodinu tak je fakt, že povolím :roll:

@Kacenka1987 :mrgreen: :pankac:

@tikule Někdy ano někdy ne, záleží v kolik stáváme… Když vstáváme v pět 8o jako dnes… tak to mi do večera nedá, nebo dá, ale to bude očistec pro nás všechny a ve výsledku nic z toho.. Když spíme aspoň do půl sedmé tak nechodí, nebo když někam jedeme nespí… Minulý týden jsme měly lítání po doktorech aždý den jsme vstávaly v pět, žijem totiž snad na konci světa :lol: a domů se vracely odpoledne, nespala… večer odpadla, ale v buzení se nic nezměnilo, jak kdyby v sobě měla hodinky… :nevim:

nepřesvědčuj..řekni pití není..tečka :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2691
4.11.13 13:14

Tchánovcům bych to vysvětlila, omluvila se za případný hluk po dobu pár nocí..a hlavně, strašně to oceníš, když ti starší bude relativně dobře spát v noci až se narodí druhý mrně :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14090
4.11.13 13:24

@KriJona O to mi právě jde… Tím, že bude další prcek tak bych se z toho zbláznila kdyby mi oba v noci ječeli :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2691
4.11.13 13:39
@werunkaw123 píše:
@KriJona O to mi právě jde… Tím, že bude další prcek tak bych se z toho zbláznila kdyby mi oba v noci ječeli :roll:

vím o čem mluvím :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
4.11.13 13:43

@werunkaw123 zdravý naštvábní právě není to, že jednou bouchneš, vyliješ si vztek a pak zas podlehneš, je to o tom, mže ti to dá tu sílu vydržet..a podle toho, co píšeš, je to fakt jne její vymejšlení a nemilosrdně bych nedala :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14090
4.11.13 13:47

@aničkakytička Zkusím to… snad to bude mít úspěch i když tedy příštích pár nocí bude ještě šílenějších jak těch předchozích

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4933
4.11.13 15:56

@werunkaw123 dej vědět kočko, ale to vyjde neboj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
elot
15.9.15 08:43

Obnovuji diskuzi
Mám dvouletýho kluka a spočítala bych na prstech jedné ruky noci kdy spal až do rána. Většinou se vzbudí tak třikrát, někdy i častěji :roll:.Máte taky někdo takového nespavce? Sestra už mi říká, že to není normální a měla bych to řešit s doktorem :think: Co myslíte?

• Citovat
  • Upravit
20513
15.9.15 08:48

@elot mám to stejné! Všichni mi říkají, že určitě není něco v pořádku, hází vinu na mne, že já dělám něco špatně, že mi nespí a je to už na palici. Když mi malá výjimečně spí u některé babičky, tak totiž spí celou noc (asi, tvrdí mi to, ale prý v noci kníká, tak to žhavé asi nebude).V srpnu jí byly 2.Ale doktor podle mne nic nevyřeší :nevim: ptala jsem se naší dětské a ta mi řekla, že z toho vyroste :cert: Ale už jsem sakra 2 roky nespala :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
elot
15.9.15 08:55

@weyky tak u nás to samé u babičky taky spal celou noc :nevim: Já už nespala tři roky, malej se narodil, když byl dceři rok ta naštěstí od roka spí dobře akorát se budí občas jednou na čůrání. A nejstarší spal úžasně od mala.Ale ten poslední my dává zabrat

• Citovat
  • Upravit
20513
15.9.15 09:05

@elot to je stejně zvláštní co :think: mě kolikrát i napadá, zda si babičky nevymýšlí, aby mne schválně naštvaly :D
Tak to jsi na tom ještě o chlup hůř. Naše malá je od narození nespavec…vím, že už v porodnici jsem jí chtěla vrátit, protože chodit celou noc s dítětem po chodbě, abych nebudila ostatní, to byl nadlidskej úkon :lol: Pak přišly koliky, plynule navázaly zuby a nyní je to čůrání a kníkání jen tak z principu, aby se neřeklo :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
512
15.9.15 09:12

Nevím zda uklidním, nebo vyděsím :-)
Syn oslavil začátkem srpna třetí narozeniny a 24.6. tohoto roku nám poprvé dopřál noc bez probuzení, opravdu úplně první noc kdy ji celou prospal :-) a od té doby se mu to povedlo ještě 5×. Po obědě už nespí, večer usíná kolem půl 9 a vstává mezi půl 7 a 7.
Manžel byl prý to samé, dr. mi řekla, že mám prostě nespavce a nezbývá než vydržet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21911
15.9.15 09:13

Nechci vas strasit, ale dceri bude 5 a taky nespi celou noc :roll: Chodi za nami do loznice. Navic ji stale uspavame, sama neusne. U babicek taky spava celou noc, ale spava s nimi v posteli. Takze kdybych ji dala k na, do loznice rovnou, tak spi taky celou noc. Tolik ke spavani u babicek ;)
Starsi spala celou noc od 3 mesicu :nevim:
A kdyz se zeptam mladsi proc za nami chodi, tak rekne, ze se vzbudi a chce se s nami mazlit.No,co s ni. A nebo, ze se boji.Ona je dost sensibilni…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21911
15.9.15 09:15

Ma tedy obdobi'kdy celou noc spi. Napisledy to bylo pul roku temer v kuse.No,skoda, ze to nevydrzelo :lol:
Na druhou stranu si rikam, ze z toho jednou vyroste a uz nas potrebovat nebude.Tak at k nam chodi, nevadi nam to.Ona se prituli a spi dal :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí