Dvouletá - nespí celou noc

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
6
4.11.13 11:16

@werunkaw123
tak tak no prvni dite byla zlata hodna ale druha dcerka je velky trucoun a sni si nevim nekdy rady…jj kdyby aspon kvuli padu ale ona se vzdy rozciluje a radi kvuli blbostem..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1947
4.11.13 11:17

K pití jen vodu, do postýlky ve flašce. A jestli spíte přes den, tak omezit nebo zrušit, případně odpoledne fyzicky hodně utahat (vylítat venku na čerstvém vzduchu). Pomůže to, neboj :hug: jen buď vytrvalá, důležité je, že jí není nic zásadního, když zjistí, že si nějakou zvláštní pozornost nevyřve, nechá toho po pár dnech.. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4933
4.11.13 11:25

@werunkaw123 já bych jí nechala pár nocí vyplakat, postupně. myslím že bys pak měla mít klid. navíc si myslím že pro ledviny není uplně ideální v noci přefiltrovat to co ani některý dospělý nevypije přes den :nevim: :nevim: :nevim:

nejdřív bych jí tam dala třeba hrníček jen třeba s 250ml vody a byla bych drsoň…no já vím se mi to radí a pak je to sakra těžký, ale budeš vědět že se jen vzteká, nic jí nebolí… :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
280
4.11.13 11:31

Jako kdybys psala o mé starší dceři, akorát, že ona byla schopná vypít v noci daleko víc:-)také mně děsilo, že až se narodí mimino, nevyspím se už vůbec, ale odeznělo to samo ze dne na den, takže vydrž:-)nemám nervy na to nechat dítě hystericky řvát, takže jsem jí tu vodu (podotýkám, že čistou vodu, nic jiného bych jí nedovolila) prostě dávala..trvalo to cca rok, jak pobrala trochu víc rozumu, pochopila, že je lepší se dobře vyspat a spí jak dudek (ale ta mladší bohužel ne, takže jedu druhé kolo:-)přeju pevné nervy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
280
4.11.13 11:34
@zrzule23 píše:
@werunkaw123 já bych jí nechala pár nocí vyplakat, postupně. myslím že bys pak měla mít klid. navíc si myslím že pro ledviny není uplně ideální v noci přefiltrovat to co ani některý dospělý nevypije přes den :nevim: :nevim: :nevim:nejdřív bych jí tam dala třeba hrníček jen třeba s 250ml vody a byla bych drsoň…no já vím se mi to radí a pak je to sakra těžký, ale budeš vědět že se jen vzteká, nic jí nebolí… :hug: :hug:

také jsem se bála, že na ledviny to musí být teda pecka (protože dcerka všeobecně hodně pila - v noci i ve dne, tak jsem to řešila s doktorkou a ta mi řekla, že mám být ráda, že pije:-)tak nevím :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4933
4.11.13 11:36

@vinnie třeba ne…jen mě to napadlo víš…

ale já myslím že kdyby jí na pár dní nevyhověla po celou noc že se to třeba zlepší. taky úplně nedávám totální vyřvávání…ale oni ty děti jsou móóóc vyčůraní takže přesně vedí jak to jejich řvaní dopadne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1038
4.11.13 11:51

Nepovolit, zvůášť když už normálně spala celou noc, nedat nepít, nepřijít atd. Já mám skoro 6letého syna a ještě nikdy nespal celou noc v kuse, on teda toho nenaspal moc ani jako mimino…ale ví, že může jít maximálně na záchod, napít se a pak zpět do postele a potichu ležet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14090
4.11.13 11:56

Takže mi asi nezbude než doufat v naději, že až bude mít pokojík bude to lepší, nebo zkusit nechat řvát :roll:

@axaxa v šesti 8o oujééé a to jsem si myslela, že čím bude starší tím to spaní bude lepší a lepší :roll:

@vinnie Tomuhle věřím, že to bude i u nás… Starší se to neučí a narodí se nespavec obecný a tradá další dva tři roky se nevyspím :zed: A nebo pojedou duo a to bude snad ještě horší :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14090
4.11.13 11:58

@zrzule23 Ona jak ječí, já to moc nedávám… Buď musím odejít nebo vyhovět… nevydržím tam jen tak ležet a poslouchat to :oops: Už i manžel se nastěhoval do obýváku a spí tam…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1038
4.11.13 12:02

@werunkaw123 asi to bude dělat prostě všechno naschvál, kvůli miminu (jestli jsem pochopila dobře tak jsi těhotná?). Starší pak po narození schválně přes mimino lezl a budil ho (mladší spal v mé posteli, strašího přiražená k letišti). Ale myslím, že tvoje dcerka toho nechá, a zvlášť až bude starší pochopí, že má být aspoň ticho a neršit ostatní :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4933
4.11.13 12:03

@werunkaw123 ona spí pořád s vámi??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14090
4.11.13 12:06

@axaxa Neřekla bych, že by jí moje těhotenství nějak vadilo… Na miminko se těší, hladí bříško, povídá kde bude spinkat, že mu bude dávat plínku, půjčí mu tyhle a tyhle hračky atd.. Ona si moc neuvědomuje co to miminko vlastně bude znamenat, živé miminko viděla jen jednou :lol:

Až bude starší? nemyslíš doufám kolem 15cti, že ne? :mrgreen: Já taky stále doufám, že jednoho dne bude krásně spát a bude klid, ale takhle doufám už půl roku a je to dost na šišku :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14090
4.11.13 12:06

@zrzule23 Ano, pokojík bude mít dodělaný snad v lednu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4933
4.11.13 12:08

@werunkaw123 já teda myslím že jí to jen tak samo nepřejde, nebo by to mohlo trvat pěkně dlouho. počkala bych na víkend aby se manža mohl dospat, připravila bych tchýni že se nic neděje a zkusila bych berušku trochu potápit. prostě si dokola říkat že se „jen vzteká“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3088
4.11.13 12:10

@werunkaw123 Moje malá má 2,5 roku a naštěstí se vzbudí jednou za čas, dám jí čaj a odejdu - máme 2+1, spíme v obyváku a ona v ložnici, aby byla zvyklá odděleně. Když se budila jednu dobu denně, stačilo jednou a už jsem byla na nervy :D Budit se častěji, tak ji nechám řvát a ani tam nejdu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí