Dvouletá - nespí celou noc

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
12680
15.9.15 09:22

Tez Máme doma nespavce. Nejen že samotne usínání je někdy i více než na hodinu, ale pak budí klidne 5 za nic. A max pi půlnoci ho máme u sebe, jinak by následovala scéna na cely panelák

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20513
15.9.15 09:23
@enyem píše:
Nevím zda uklidním, nebo vyděsím :-)
Syn oslavil začátkem srpna třetí narozeniny a 24.6. tohoto roku nám poprvé dopřál noc bez probuzení, opravdu úplně první noc kdy ji celou prospal :-) a od té doby se mu to povedlo ještě 5×. Po obědě už nespí, večer usíná kolem půl 9 a vstává mezi půl 7 a 7.
Manžel byl prý to samé, dr. mi řekla, že mám prostě nespavce a nezbývá než vydržet.
:roll: no uf, to se mám ještě na co těšit…přítel se už odstěhoval na gauč, aby se vyspal…Taky mi od 18 měsíců nespí přes den ani minutu..nechápu to. V noci rodeo a přes den jede nonstop.My byli oba jako děti hodní a spaví, ale asi to opravdu budeme muset vydržet..
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20513
15.9.15 09:26
@Haku píše:
Nechci vas strasit, ale dceri bude 5 a taky nespi celou noc :roll: Chodi za nami do loznice. Navic ji stale uspavame, sama neusne. U babicek taky spava celou noc, ale spava s nimi v posteli. Takze kdybych ji dala k na, do loznice rovnou, tak spi taky celou noc. Tolik ke spavani u babicek ;)
Starsi spala celou noc od 3 mesicu :nevim:
A kdyz se zeptam mladsi proc za nami chodi, tak rekne, ze se vzbudi a chce se s nami mazlit.No,co s ni. A nebo, ze se boji.Ona je dost sensibilni…

Aaaa tak to jsem asi úplně číst nechtěla :lol: jo, je pravda, že u babiček spí malá taky s nimi v posteli :think:

Ta naše jen sedí na své posteli a kníká :roll: Když neusne znovu do 20 minut, beru si jí taky k sobě a to mě zase kope, trhá vlasy a další libůstky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21911
15.9.15 09:31
@weyky píše:
Aaaa tak to jsem asi úplně číst nechtěla :lol: jo, je pravda, že u babiček spí malá taky s nimi v posteli :think:Ta naše jen sedí na své posteli a kníká :roll: Když neusne znovu do 20 minut, beru si jí taky k sobě a to mě zase kope, trhá vlasy a další libůstky.

Ja tusila, ze nepotesim :mrgreen:
Ber to tak, ze nas proste potrebuji, nasi blizkost :hug: Me dlouho trvalo nez jsem se s tim smirila, starsi to nedelala a tak mi to vadilo.Ale jakmile jsem to zacala respektovat a a akceptovat, tak mi to nejen, ze nevadi, ale tu jeji blizkost si vychutnavame. Mamzel mi stale rikal, nechji, asi to potrebuje.On totiz spaval s rodici do jeho 7 let, tak co se divim :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
15.9.15 09:36

Syn oslavil na konci července 2 roky a spí dost jak kdy. Teď už pár nocí nespal, pořád stojí a blbne a vyřvává v postýlce. Je to na palici. Kor, když si představím, že asi za měsíc nám přibyde nový člen :zed: Jestli se budou budit vzájemně, mám se na co těšit.
Tak nějak jsem ale vypozorovala, že když dám spát malého kolem osmé večer, tak je to v noci hrozné a když jde spát v 9 a později, je to v pohodě.. Takže asi raději začnu obětovávat „klidné“ večery a raději si budu užívat klidné noci:)
Za doktorem je podle mě blbost jít, co by s tím jako měl dělat? Jediné, co mě napadá jsou třeba nějaká homeopatika, nebo čajík na uklidnění,.. ale podle mě je to normální, že děti mají takové období.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
512
15.9.15 09:41

Vyrostou z toho a rádi na to budeme vzpomínat :-)
Jen mi poslední dobou chybí energie, jsem v 9. měsíci těhu, špatně usínám, čumákuju i několik hodin než zaberu a sotva usnu tak mě vzbudí syn :-)
No a za pár dní se přidá mimi :-) třeba bude spací… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20513
15.9.15 09:49

@Haku To jsi dobrá :kytka: já se s tím asi nesmířím nikdy, potřebuji svůj prostor a právě, že když si jí vezmu k sobě, tak mi ubližuje a to i ze spánku :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21911
15.9.15 10:07
@weyky píše:
@Haku To jsi dobrá :kytka: já se s tím asi nesmířím nikdy, potřebuji svůj prostor a právě, že když si jí vezmu k sobě, tak mi ubližuje a to i ze spánku :roll:

No, taky mi to trvalo nez jsem se s tim smirila.Ale moje mi teda neublizuje ve spanku, ona se proste prituli a spi. A vetsinou k tatinkovi takze ja spim dobre :mrgreen: :oops: A nekdy kdyz ma divocinu a mele s sebou tak ji pohrozim, ze pujde k sobe at nekope, vetsinou to klapne :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20513
15.9.15 10:20

@Haku Tak to je ještě dobrý, když se přitulí a reaguje na pohrůžky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25112
15.9.15 12:45

@elot A co dělá? Jakože se probudí a je bdělý, nebo jen zapláče a spí dál?
Mě takhle nenechala zatím ani jedna. Když přestala nejstarší hledat dudel, tak začala chodit čůrat. Poslední dobou chce třeba 2× za noc rozsvítit. Prostřední - dvouletá, tak se budí s pláčem, poslední dobou tak 3× za noc. Lezou ji pětky, tak možná to. Nebo očkování, ale je po něm už delší dobu, tak nevím…
Některý děti mají noční běsy i do 6 let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25112
15.9.15 12:46

Jinak mám teda spáče, přespí 11-12 hodin, to jo. Ale v noci se ozvou.
NEjstarší budou 4 a nedovedu si představit, že by měla být sama v pokoji.
Někdo má silnější spaní a neví o tom. Třeba chlap kolikrát neví, co se dělo. Mě vzbudí všechno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
elot
15.9.15 21:09

@Aries6 omlouvám se, ale přes den jsem nestíhala. Když se vzbudí tak brečí? Někdy stačí pohladit někdy u něho musím i chvíli být. A k ránu už zabere jenom mléko. Snad s toho vyroste, akorát že já jsem už dost unavená, vstávám v noci jenom já, manžel je v noci neprobratelný.

• Citovat
  • Upravit
25112
15.9.15 22:14

@elot Asi to chce jen čas. A kde spí? Co zkusit dát postýlku k tvojí posteli. Nebudeš muset vstávat, jen natáhneš ruku. U nás je teda dudel, tak ten většinou stačí. Ještě počkám s odbouráním.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí