Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj dnes jsem byla na kontrole u dr a tam mi bylo řečeno že mám mekkčí čípek, jinak prý dlouhý a uzavřený. Tak mě v 19tt docela zaskočilo. Máte někdo podobné zkušenosti?
Příspěvek upraven 25.08.16 v 19:53
@Jana.49 Od 16.tydne CS 4 a donosila jsem v pohode. CS je absolutne nevypovidajici hodnota. V klidu uzivej tehotenstvi.
Jsem 19tt a čekám čtvrté. Co mě už se gynekolog s tímto nastrašil. Mám pocit, že až když se na to podívají ultrazvukem tak jsou moudřejší. Vždy mi v nemocnici řekli že to mám v pořádku. A to mě doktor psal CS6 oni to opravili na CS0.
Teď mě dokonce doktor řekl jak je to špatný. Čípek žádný a otevírám se že budu muset ležet. A v nemocnici, že mám jen ohnutý čípek to je normální a vše v pořádku.
Zbytečně nás strašej.
@amálka1111 tak mě pohmatem je polotuhý a podle ultrazvuku je čípek dlouhý okolo 4 a uzavřený.
Tak to je normální. To je čípek dost dlouhý. Já bych se toho nebála.
V minulém těhotenství mi taky napsal brzy cs1. Já se pak bála co mě tam zas napíše a psal pořád 1. Ono jak to těhotenství postupuje tak je normální že ty cs přibývají až na tu 6 nebo 7.
@Jana.49 Neboj se, je to uplne normalni. Podle CS se prosim te nerid nebo se zblaznis driv nez porodis ![]()