Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
lucineeccka píše:
A kolik jste tak za sándalky dali? Tady je mají v obuvi za 700 a výš. Což jsem fakt nečekala.
Kvalitní zdravotní botičky pro děti stojí skutečně tolik. Pokud chceš „levnější“ - okolo 500 - 600, tak sandálky Santé, Protetika(jen některé typy jsou levnější). Ale nečekej nějakou hitparádu, jde hlavně o zdravotní hledisko, hlavně boty značky Santé jsou vzhledem nic moc.
Lucinecko-ja tech cca 700…ale me to prislo jeste malo,protoze uz mam starsiho a vim,kolik zdrave obouvani stoji(bohuzel),takze pokud chces zdrave obouvat,tak se priprav na palky ![]()
Malýmu je 19 měsíců a postupně jsme dali za boty… celkem už 2500kč. ![]()
Já koupila na doporučení doktorky z rehabilitace sandálky Superfit, dala jsem za ně (za nové samozřejmě) 590Kč. Ruší nám tu prodejnu Little Foot a mají tam 50% slevy. Ještě uvažuju, že koupím nějaké větší kotníčkové, dokud ta sleva je.
bekky píše:
Malýmu je 19 měsíců a postupně jsme dali za boty… celkem už 2500kč.
Není nad dítě, které v 16m ještě boty nepotřebuje
. Ale samo, že se těším, až bude Mája běhat a budem moct ven i bez kočárku
.
hkac píše:bekky píše:Není nad dítě, které v 16m ještě boty nepotřebuje
Malýmu je 19 měsíců a postupně jsme dali za boty… celkem už 2500kč.. Ale samo, že se těším, až bude Mája běhat a budem moct ven i bez kočárku
.
Tak to já bych ho do toho kočárku zase zpátky narvala
![]()
Né kvůli botám,ale pořád mám utiká ![]()
A odkud z Prahy jsi?
Já bych ho taky ještě nejradši měla v kočárku,ale on je prostě strašně protivnej a chce ho tlačit.
Nebo chce obcházet lavičku atd.
Nebo se na to mám vybodnout a počkat až začne chodit?
lucineeccka píše:
http://www.detskaobuv.cz/…img_7687.jpg
Lucineeccka,
zrovna tyto jsem koupila prvorozenému, ale byla jsem zklamaná, mají hrozně tvrdou podrážku na první boty, tak po osobní zkušenosti nedoporučuju,ale třeba santé mi přijdou mnohem pohodlnější a i pěkný, pravda, kupovala jsem je už ve větších velikostech, ty uplně malý možná tak super nejsou..
zizu píše:lucineeccka píše:Lucineeccka,
zrovna tyto jsem koupila prvorozenému, ale byla jsem zklamaná, mají hrozně tvrdou podrážku na první boty, tak po osobní zkušenosti nedoporučuju,ale třeba santé mi přijdou mnohem pohodlnější a i pěkný, pravda, kupovala jsem je už ve větších velikostech, ty uplně malý možná tak super nejsou..
Díky, počkám až se Matík probudí a půjdeme do zdravotní obuvi.Snad nám tam poradí.Zase jsou to peníze pro zdraví.Lepší než to nechat v hospodě nebo to prokouřit…
![]()
lucineeccka píše:zizu píše:Díky, počkám až se Matík probudí a půjdeme do zdravotní obuvi.Snad nám tam poradí.Zase jsou to peníze pro zdraví.Lepší než to nechat v hospodě nebo to prokouřit…lucineeccka píše:Lucineeccka,
zrovna tyto jsem koupila prvorozenému, ale byla jsem zklamaná, mají hrozně tvrdou podrážku na první boty, tak po osobní zkušenosti nedoporučuju,ale třeba santé mi přijdou mnohem pohodlnější a i pěkný, pravda, kupovala jsem je už ve větších velikostech, ty uplně malý možná tak super nejsou..![]()
Souhlas, ikdyž nekouřím ![]()
Na peníze za boty nekoukám,ušetřím na spoustě jiných věcech. ![]()
Ahoj, já koupila sandálky od Essi, mají pevnou patu, zepředu přes kotník suchý zip, na nártu dva pásky a prázdnou špičku. Bála jsem se teda, že bude zakopávat nebo že se jí tam hned dostane špína, ale ne. A i v těch sandálkách má dost teplou nohu, takže uzavřený botičky si teda nedokážu představit
Jako taky nechodí sama, jenom za kočárem, kolem nábytku chodí a stojí sama. Jenže prostředí kolem nás mi nedává moc na výběr. Na zahradě sem tam kopřiva nebo bodlák, ten probodne ponožky hned, na návsi sice tráva, ale cestičky jsou se štěrkem, zkrátka botky mi z toho pořád vycházejí líp.
Dotaz- jak máte zhruba těžké botičky, resp.nepřijde vám, že by byly na to malé tělíčko moc těžké? Protože všecky ty „správné“ botičky, co jsem si osahávala, mi přišly skoro jako kopýtka ![]()
lucineeccka píše:
Přesně tyhle mám. Ale začala jsem je dávat až když opravdu sám chodil - chodil víc, než lezl. Dokud ještě hodně lezl, tak měl jen kožené capáčky. Je to pro ně lepší, když mají volnost v kotníčku ![]()
Je pardon to jsou holcici spatne jsem to precetla,ale maji tam samozrejme i klucici, my jsme s touto firmou velmi spokojeni, kvalitni detska obuv