1. Botičky - sandálky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
lucineeccka
14.6.11 10:50

1.Botičky - sandálky

Ahojky,
omlouvám se, za založení věčně omletého tématu.
Ale přemýšlím,kdy mám Matíkovi koupit sandálky.DOma chodí kolem nábytku, tlačí před sebou židli atd.Ale teď chce už i tlačit kočárek,obcházet lavičku,… zítra dostane k narozkám enduro motorku.Už i sám stojí, takže začne asi chodit za chvilku.
Na ortopedii mi řekli, že doma ho mám nechat chodit bosého, na trávě taky.
Ale na ven, že je to na mě. Tak nevím nevím :nevim: Plné botičky se mi nechce kupovat, připadá mi teplo.
Tak co myslíte, mám je koupit nebo ne ?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17026
14.6.11 10:56
lucineeccka píše:
Ahojky,
Ale přemýšlím,kdy mám Matíkovi koupit sandálky.DOma chodí kolem nábytku, tlačí před sebou židli atd.Ale teď chce už i tlačit kočárek,obcházet lavičku,… zítra dostane k narozkám enduro motorku.Už i sám stojí, takže začne asi chodit za chvilku.
Ale na ven, že je to na mě. Tak nevím nevím :nevim: Plné botičky se mi nechce kupovat, připadá mi teplo.
Tak co myslíte, mám je koupit nebo ne ?

Jestli myslis sandalky kotnikove s pevnym opatkem,pruznou podrazkou,kozenou stelkou a uzavrenou spickou,tak ano :wink: .Taky jsem jedny koupila,radila se v obchode se zdravotni obuvi pro deti s vyskolenym personalem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucineeccka
14.6.11 10:57
Any píše:
lucineeccka píše:
Ahojky,
Tak co myslíte, mám je koupit nebo ne ?
Jestli myslis sandalky kotnikove s pevnym opatkem,pruznou podrazkou,kozenou stelkou a uzavrenou spickou,tak ano :wink: .Taky jsem jedny koupila,radila se v obchode se zdravotni obuvi pro deti s vyskolenym personalem.

Ano, ty jsem myslela :-)

• Citovat
  • Upravit
15674
14.6.11 11:03

Ahoj. Mně na rehabilitaci i neurologii říkali, že botičky mám dát, až bude dítě víc chodit než lézt. Takže Mája je stále ještě bez botiček. I venku - leze po písku, asfaltu, trávě, kamínkách.. Doktorka mi říkala, že jestli mi vadí, že je bez botiček, že do kočárku můžu dát cokoliv, třeba i sekáčové, ale jak ji vyndám z kočárku, tak boty sundat. Na doma jsou prý zatím nejlepší protiskluzové ponožky (taky do té doby, než bude víc chodit než lézt). Sandálky mám koupené, zatím je dávám Marušce jen do cyklosedačky, protože bez botiček umí nožičky vysunout z popruhů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
14.6.11 11:10

Ahoj,
Natálka taky ještě sama nechodí (a doufám ještě chvíli nebude :lol: ), ale obchází nábytek a víceméně celý den stojí…
Doma je teda naboso, ale na hřišti, u pískoviště a i kdekoliv venku bych jí bosou nenechala (pokud nejsme na zahradě kde vím že nešlápne u lavičky do ho… a bůhvíčeho ještě). Takže už má asi měsíc sandálky taky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucineeccka
14.6.11 11:14
hkac píše:
Ahoj. Mně na rehabilitaci i neurologii říkali, že botičky mám dát, až bude dítě víc chodit než lézt. Takže Mája je stále ještě bez botiček. I venku - leze po písku, asfaltu, trávě, kamínkách.. Doktorka mi říkala, že jestli mi vadí, že je bez botiček, že do kočárku můžu dát cokoliv, třeba i sekáčové, ale jak ji vyndám z kočárku, tak boty sundat. Na doma jsou prý zatím nejlepší protiskluzové ponožky (taky do té doby, než bude víc chodit než lézt). Sandálky mám koupené, zatím je dávám Marušce jen do cyklosedačky, protože bez botiček umí nožičky vysunout z popruhů.

To on, už právě všechno obchází.Leze jenom když se není čeho chytit. :-)

• Citovat
  • Upravit
9066
14.6.11 11:17

Pevne boticky bych dala, az bude vic chodit nez lezt. Ted, pokud Ti vadi, ze je venku bosky (zima, spina atd.), tak bych koupila neco takovehleho: http://www.capacky.cz/…dry-kos.html?… , proste mekke capacky. Nolenky mela Zuzka taky a jsou vpodstate jako kozene ponozky, mekoucke tak, ze se daji i „zmackat do kulicky“ :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9511
14.6.11 11:22

…Jendovo první chodící.
Vlastně i druhý, už je má ve větší velikosti :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
14.6.11 11:26
lucineeccka píše:
hkac píše:
To on, už právě všechno obchází.Leze jenom když se není čeho chytit. :-)

Doktorka říkala, až bude chodit (samostatně), takže já bych nedala. Ale co člověk to jiný názor, takže stejně si to budeš muset udělat podle svého :nevim: .

Já venku nechávám lézt jen tam, kde neočekávám, že chodí psi atp. Takže na dětském hřišti nebo po trávě, která je udržovaná a kam psi nesmí (třeba v areálu MŠ, když vyzvedávám starší dceru). Anežku jsem tolik lozit nenechala, ale ona v tomhle věku už dávno chodila, to bych s Maruškou nemohla ven, páč v kočárku se začne brzy nudit :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44170
14.6.11 11:41

Názorů je spousta..
Podle některých NEJSOU sandály vhodné jako první obuv dítěte,ani přestože je léto. Ani ty s uzavřenou špičkou..
Vhodné jsou kožené kotníčkové papučky z lehké kůže, větracími dírkami, pružnou podrážkou. Vyrábí RaK,Jonap, Essi,víc si nevzpomenu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6926
14.6.11 11:47
Jana206 píše:
Vhodné jsou kožené kotníčkové papučky z lehké kůže, větracími dírkami, pružnou podrážkou. Vyrábí RaK,Jonap, Essi,víc si nevzpomenu..

Přesně tak. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4647
14.6.11 12:16

Ahoj,

pokud víc stojí než leze a chce chodit i u kočárku dala bych botičky. Taky jsem loni kupovala ještě něž měl Vojta rok a samostatně chodil. A já bychteda koupila sandálky, kožené,s pevným opatkem jak už tu někdo psal. Měl je i Vojta, sama si nedokážu představit, že bych v létě měla chodit v uzavřených botách. klukům se oběa hodně potí nohy, tak by jim v uzavřených botách asi v létě slezla kůže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
777
14.6.11 12:33

Ahoj.Já jsem koupila tyhle,
jsou ze slabé kůže a nožička se tolik nepotí. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucineeccka
14.6.11 12:40

A kolik jste tak za sándalky dali? Tady je mají v obuvi za 700 a výš. Což jsem fakt nečekala.

• Citovat
  • Upravit
lucineeccka
14.6.11 12:42
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková