1.IVF (dlouhý protokol) prosinec 2011, leden 2012

1033
16.11.11 08:54

1.IVF (dlouhý protokol) prosinec 2011, leden 2012

Ahoj holky, jsem tady nová a hledám budoucí kamarádky, které čeká něco podobného jako mě. V prosinci začínám brát antikoncepci, v lednu stimulace.Najde se někdo? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Saraher79
16.11.11 09:53

Ahojky :mavam:
Mě sice už čeká 3. IVF, ale tentokrát mám taky dlouhý protokol. Začínám brát antikoncepci už tehnle měsíc, protože se mi nějak rozhodila MS, v prosinci další platíčko antikoncepce a 22.DC začnu se synarelem, to bude 4.1. 12. Ráda poradím, pokud budeš něco potřebovat :palec:

• Citovat
  • Upravit
1033
16.11.11 10:10

Děkuju,rady se určitě budou hodit.A určitě i vzájemná psychická podpora.Já mám začátek stimulace naplánovanej na 2.1.,pokud budou výsledky z krve v pohodě.Zatím si nedokážu představit že se budu píchat do břicha.A nad tím ostatním radši taky moc nehloubám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Saraher79
16.11.11 10:13

To ti věřím, já byla při prvním taky vyplašená, strašně jsem se toho bála, ale jde o to první píchnutí a uvidíš, že to nic není a vůbec to nebolí a pak za ten výsledek to určitě stojí :-) Mě to tedy píchá manžel.

• Citovat
  • Upravit
1033
16.11.11 10:27

Tak to máš dobrý,můj manžel omdlívá i při odběrech :roll:
A co vás čeká dál?Nás rovnou PICSI,PK,asi i AH.
Doufám,že se to nám oběma povede.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Saraher79
16.11.11 11:29

To manžel taky, nemá rád krev, ale tohle zvládnul líp než já. Já byla statečná, než došlo k činu, to jsem zbledla a hotovo. :mrgreen: Asi pud sebezáchovy. :mrgreen:
No nás čeká ICSI, PK to uvidíme, jak se budou embryjka vyvíjet. Při prvním jsme měli PK, při druhém ne. A AH podle toho, co nám řekne embryolog. Ale asi taky.
Kde je u vás problém, že jdete do IVF?

• Citovat
  • Upravit
1033
16.11.11 11:38

U nás je to hodně špatný spermiogram,jen 1% tvarově správných,je jich málo a ještě se hýbají jen na místě.Jelikož je to nejspíš po dětské nemoci,tak žádný zázračný vitamín nám nepomůže:(Já snad (ťuk ťuk) v pohodě.A odkud jste nebo kam chodíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Saraher79
16.11.11 11:56

My jsme z jihu Čech a chodíme do Pronatalu do ČB, na odběry musíme bohužel až do Varů, protože v Budějovicích nemají smlouvu s pojišťovnama :zed:
Tak to s IVF budete mít dost velkou šanci a určitě to vyjde :hug:

• Citovat
  • Upravit
1033
16.11.11 12:03

Až do Varů?No Ty jo,to je docela daleko.To máte můj obdiv. My jezdíme do Brna a máme to jenom asi půl hodiny cesty.Moc děkuju za povzbuzení :srdce: My si taky fandíme,pan doktor nám taky fandí-ale bohužel vždy se může ještě něco po…však víme.Teď zrovna čekáme na nějaké to genetické vyšetření.Je to děs,člověk žije vcelku zdravě a stejně nic.A co vás trápí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5273
16.11.11 19:39

Ahoj holky :mavam:
Mužu se k Vám přidat :-) Mě nejspíš bude čekat první IVF v lednu :dance: Teprve ted v prosinci jdu na první konzultaci.Tak zatím nevím co mě čeká a nemine :mrgreen: a ještě žiji v cizině tak jsem zvědavá jak to tady chodí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
16.11.11 22:53
Naushika píše:
Ahoj holky, jsem tady nová a hledám budoucí kamarádky, které čeká něco podobného jako mě. V prosinci začínám brát antikoncepci, v lednu stimulace.Najde se někdo? :mavam:

Ahoj holky, muzu k vam? Sice me jeste v patek ceka posledni mozne iui, ale pokud nevyjde, tak v prosinci zadost o ivf, a zaroven antikoncepce. Takze asi budem stejne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
16.11.11 23:03

Ahoj holky
my mame veskere testy ok. Genetiku, imunologii, stitnou zlazu i srazlivost krve, vse je ok. Mela jsem vysoky prolaktin, ale ten je ok. V patek me ceka uz 5 iui.
Jo a mam nizskou sliznici a bez utrogestanu nemam ms a bez klostiku a pregnylu memam ani ovulaci. Pritel ma ukazkove spermije. A ma dokonce 2 deti. Chodim od ledna do Fertimedu Polanka nad Odrou. 5 km za Ostravou. Jsem ze severni Moravy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1033
17.11.11 15:35

Ahoj děvčata,vítám vás tady a doufám že to společně dobojujeme do zdárného konce.
Miššíí:A kdy jdeš konzultovat?Držím pěsti.
Milas:To je děs,když už jsou v pořádku spermie,tak se zas po…něco jinýho.Prolaktin mě občas taky pozlobí,ale chodí to jinak jak švýcarský hodinky,ale jak vidíš,tak máme taky problém :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5273
17.11.11 16:13

Naushilka děkujem za přivítání :hug:
No já jdu na konzultaci 13.12 Mam za sebou jedno IUI,ale neklaplo to a další už nechcem zkoušet protože už se snažíme dva a pul roku :-( Ale už jsem těhotná byla 2 krát jenou to skončilo samovolným potratem a podruhé mimoděložní :cry:
No já v to hodně doufám do IVF vkládám veliké naděje :palec: I když to samé jsem si říkala i ted před IUI a nic z toho.Nevím proč nám to nejde :zed: a to jsme 2krát otěhotněla přirozeně tak nevím kde je chyba :cert:

Holky a jak dlouho se snažíte vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1033
17.11.11 16:20

Tak to mě mrzí.Snad to už konečně vyjde.
My se snažíme asi 3 roky,ale jdem rovnou na ICSI.Na první konzultaci jsem byla už v úterý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí