1.IVF (dlouhý protokol) prosinec 2011, leden 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
36771
25.11.11 15:15

Misi na stredni jsme meli ucitelku ktera vetsinou nebyla v hodinach, pak prisla spustila na nas polsky a pak chtela za 10 min 10minutovku v Aj.
Na VS od zacatku jsem mela mrchu ucitelku ktera si na me tak zasedla az beda. A pak jeste doucovani tady u nas jina baba nic me nenaucila a vzala si 30 tis. Des! Sem tam se mi nejake slovo vybavi, ale tot vse.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5273
25.11.11 16:00
milas píše:
Misi na stredni jsme meli ucitelku ktera vetsinou nebyla v hodinach, pak prisla spustila na nas polsky a pak chtela za 10 min 10minutovku v Aj.
Na VS od zacatku jsem mela mrchu ucitelku ktera si na me tak zasedla az beda. A pak jeste doucovani tady u nas jina baba nic me nenaucila a vzala si 30 tis. Des! Sem tam se mi nejake slovo vybavi, ale tot vse.

No tak to je na prd :| Já právě toho ze školy taky moc neuměla vše jsem se naučila až tady :palec: ono taky člověku nic jiného nezbývá když je v cizí zemi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
25.11.11 16:05

to pro me uz je velka Ostrava, natoz Praha a nebo cizina. Ne me tady to nic nerika. Vsichni mi rikali jdi do Prahy tam urco praci sezenes. Za 1, uz i v Pze to neni takove s tou praci a za 2, tak velke mesto na to nemam!!! Brr. Ne kazdy je na to jit do sveta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
25.11.11 17:24

Misi my 5,5 let, zkousime ted posledni 5 a 6 iui, a pak ivf v lednu. Nastesti jsem nemela ani potrat ani zamlkle tehu ani mimodelozni, ale bohuzel ani mimi.
Pritel uz ma 2 deti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5273
25.11.11 21:52
milas píše:
Misi my 5,5 let, zkousime ted posledni 5 a 6 iui, a pak ivf v lednu. Nastesti jsem nemela ani potrat ani zamlkle tehu ani mimodelozni, ale bohuzel ani mimi.
Pritel uz ma 2 deti.

Jejda tak to už je pěkná doba :| ale neboj určitě se brzo dočkáš :hug: a když nevyjde ted IUI tak IVF je tutovka :palec: No mě všichni říkejí nemysli na to :cert: když už jsi dvakrát otěhotněla tak to zase pujde.Jenže jak na to člověk nemuže myslet když kolem mě všeci těhotní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5273
25.11.11 21:54
milas píše:
to pro me uz je velka Ostrava, natoz Praha a nebo cizina. Ne me tady to nic nerika. Vsichni mi rikali jdi do Prahy tam urco praci sezenes. Za 1, uz i v Pze to neni takove s tou praci a za 2, tak velke mesto na to nemam!!! Brr. Ne kazdy je na to jit do sveta.

No to je fakt.To já zase ráda poznávám něco nového.Jinou kulturu a zvyky :palec: a doufám že se z Holandska přesuneme někam jinam :mrgreen: třeba někam za teplem :lol: hrozně se mi líbí Španělsko a i tam bych chtěla zkusit chvíli žít

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
25.11.11 22:18

jo tak jizni zeme Spanelsko a podobne se mi taky libi. Ja nerikam poznavaci zajezdz, to jo ale pak domu.
Kazdy v tomhle je jiny, jinak svet by byl nudny kdyby jsme byli vsichni naprosto stejni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
459
25.11.11 22:18

Zdravím a ráda bych se i přidala :-))) Máme za sebou v roce 2006 jedno IVF, 4× IUI a teď se začínám stimulovat na další IVF - dlouhý protokol. Třetí den si stříkám Synarel. Chodíme do Fertimedu Olomouc. Ráda bych tohle hnusné období prožívala s někým, kdo si prochází podobným :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5273
25.11.11 22:24
rehonka píše:
Zdravím a ráda bych se i přidala :-))) Máme za sebou v roce 2006 jedno IVF, 4× IUI a teď se začínám stimulovat na další IVF - dlouhý protokol. Třetí den si stříkám Synarel. Chodíme do Fertimedu Olomouc. Ráda bych tohle hnusné období prožívala s někým, kdo si prochází podobným :-(

Ahojky vítej :mavam: mi zatím ještě ani jedna nestimulujem,ale budem rádi když nám budeš psát co a jak :palec: A to první IVF vyšlo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5273
25.11.11 22:25
milas píše:
jo tak jizni zeme Spanelsko a podobne se mi taky libi. Ja nerikam poznavaci zajezdz, to jo ale pak domu.
Kazdy v tomhle je jiny, jinak svet by byl nudny kdyby jsme byli vsichni naprosto stejni.

To máš naprostou pravdu :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
25.11.11 22:27

Jo kdy vyrazite k nam do cech?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
459
25.11.11 22:28
Ahojky vítej :mavam: mi zatím ještě ani jedna nestimulujem,ale budem rádi když nám budeš psát co a jak :palec: A to první IVF vyšlo?

Nevyšlo - manžel měl špatné spermio - teď do toho jdeme s dárcem… Tak snad to klapne - v práci mě to už unavuje, potřebuju změnu :-))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
25.11.11 22:45
rehonka píše:
Ahojky vítej :mavam: mi zatím ještě ani jedna nestimulujem,ale budem rádi když nám budeš psát co a jak :palec: A to první IVF vyšlo? Nevyšlo - manžel měl špatné spermio - teď do toho jdeme s dárcem… Tak snad to klapne - v práci mě to už unavuje, potřebuju změnu :-))))

mimi bude nadherna zmena. To u toho 1 ivf nedoslo ani k ET?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5273
25.11.11 22:50

Rehonka aha to mi je líto :hug: Ale ted to určitě klapne :palec: a ty jsi jinak vpořádku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
459
25.11.11 22:52
Miššíí píše:
Rehonka aha to mi je líto :hug: Ale ted to určitě klapne :palec: a ty jsi jinak vpořádku?
říkají, že ano… ale víš jak to je…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital