Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Misi na stredni jsme meli ucitelku ktera vetsinou nebyla v hodinach, pak prisla spustila na nas polsky a pak chtela za 10 min 10minutovku v Aj.
Na VS od zacatku jsem mela mrchu ucitelku ktera si na me tak zasedla az beda. A pak jeste doucovani tady u nas jina baba nic me nenaucila a vzala si 30 tis. Des! Sem tam se mi nejake slovo vybavi, ale tot vse.
milas píše:
Misi na stredni jsme meli ucitelku ktera vetsinou nebyla v hodinach, pak prisla spustila na nas polsky a pak chtela za 10 min 10minutovku v Aj.
Na VS od zacatku jsem mela mrchu ucitelku ktera si na me tak zasedla az beda. A pak jeste doucovani tady u nas jina baba nic me nenaucila a vzala si 30 tis. Des! Sem tam se mi nejake slovo vybavi, ale tot vse.
No tak to je na prd
Já právě toho ze školy taky moc neuměla vše jsem se naučila až tady
ono taky člověku nic jiného nezbývá když je v cizí zemi
to pro me uz je velka Ostrava, natoz Praha a nebo cizina. Ne me tady to nic nerika. Vsichni mi rikali jdi do Prahy tam urco praci sezenes. Za 1, uz i v Pze to neni takove s tou praci a za 2, tak velke mesto na to nemam!!! Brr. Ne kazdy je na to jit do sveta.
Misi my 5,5 let, zkousime ted posledni 5 a 6 iui, a pak ivf v lednu. Nastesti jsem nemela ani potrat ani zamlkle tehu ani mimodelozni, ale bohuzel ani mimi.
Pritel uz ma 2 deti.
milas píše:
Misi my 5,5 let, zkousime ted posledni 5 a 6 iui, a pak ivf v lednu. Nastesti jsem nemela ani potrat ani zamlkle tehu ani mimodelozni, ale bohuzel ani mimi.
Pritel uz ma 2 deti.
Jejda tak to už je pěkná doba
ale neboj určitě se brzo dočkáš
a když nevyjde ted IUI tak IVF je tutovka
No mě všichni říkejí nemysli na to
když už jsi dvakrát otěhotněla tak to zase pujde.Jenže jak na to člověk nemuže myslet když kolem mě všeci těhotní.
milas píše:
to pro me uz je velka Ostrava, natoz Praha a nebo cizina. Ne me tady to nic nerika. Vsichni mi rikali jdi do Prahy tam urco praci sezenes. Za 1, uz i v Pze to neni takove s tou praci a za 2, tak velke mesto na to nemam!!! Brr. Ne kazdy je na to jit do sveta.
No to je fakt.To já zase ráda poznávám něco nového.Jinou kulturu a zvyky
a doufám že se z Holandska přesuneme někam jinam
třeba někam za teplem
hrozně se mi líbí Španělsko a i tam bych chtěla zkusit chvíli žít
jo tak jizni zeme Spanelsko a podobne se mi taky libi. Ja nerikam poznavaci zajezdz, to jo ale pak domu.
Kazdy v tomhle je jiny, jinak svet by byl nudny kdyby jsme byli vsichni naprosto stejni.
Zdravím a ráda bych se i přidala
Máme za sebou v roce 2006 jedno IVF, 4× IUI a teď se začínám stimulovat na další IVF - dlouhý protokol. Třetí den si stříkám Synarel. Chodíme do Fertimedu Olomouc. Ráda bych tohle hnusné období prožívala s někým, kdo si prochází podobným ![]()
rehonka píše:
Zdravím a ráda bych se i přidalaMáme za sebou v roce 2006 jedno IVF, 4× IUI a teď se začínám stimulovat na další IVF - dlouhý protokol. Třetí den si stříkám Synarel. Chodíme do Fertimedu Olomouc. Ráda bych tohle hnusné období prožívala s někým, kdo si prochází podobným
Ahojky vítej
mi zatím ještě ani jedna nestimulujem,ale budem rádi když nám budeš psát co a jak
A to první IVF vyšlo?
milas píše:
jo tak jizni zeme Spanelsko a podobne se mi taky libi. Ja nerikam poznavaci zajezdz, to jo ale pak domu.
Kazdy v tomhle je jiny, jinak svet by byl nudny kdyby jsme byli vsichni naprosto stejni.
To máš naprostou pravdu ![]()
Nevyšlo - manžel měl špatné spermio - teď do toho jdeme s dárcem… Tak snad to klapne - v práci mě to už unavuje, potřebuju změnu ![]()
rehonka píše:Ahojky vítej
mimi bude nadherna zmena. To u toho 1 ivf nedoslo ani k ET?
Rehonka aha to mi je líto
Ale ted to určitě klapne
a ty jsi jinak vpořádku?
Miššíí píše:říkají, že ano… ale víš jak to je…
Rehonka aha to mi je lítoAle ted to určitě klapne
a ty jsi jinak vpořádku?