Poradna o zdravém nošení dětí
Iva Gondeková
Ahoj.
Tvůj výběr není vůbec špatný
Oba to jsou určitě fajn šátky. Jen poradím, že je lepší kupovat šátek z druhé ruky, bývají zanošené - poddnajnější, lépe se s nimi váže. A velikost bych doporučila 4,2 metru ![]()
Jinak značky: Didymos, Šanami, Ellevil, Dolcino, Kati Girasol, Storchenwiege…
Jé a koukám, že bydlíš kousek od nás, tak kdybys chtěla poradit s vázáním, tak písni SZ ![]()
Saxana22 píše:
Jinak značky: Didymos, Šanami, Ellevil, Dolcino, Kati Girasol, Storchenwiege…
Já myslím, že ani ten Nati (viz odkaz zakladatelky) by nemusel být podle referencí špatný.
Alpaka: vždyť jsem psala, že oba budou určitě fajn
Já jen, že Nati jsem v ruce neměla, tak jsem nechtěla psát, že je fajn. Ale co se referencí týká, tak určitě ![]()
Saxana22 píše:
Jé a koukám, že bydlíš kousek od nás, tak kdybys chtěla poradit s vázáním, tak písni SZ
Jé, tak to bych určitě chtěla, protože z toho vázání mám trochu strach.
Až si ho pořídím tak se určitě ozvu.
Ten Nati se mi líbí ze všech nejvíc. Jenom ho ještě sehnat z druhý ruky v tý barvě jakou chci. ![]()
Ahoj, ja zacala malou nosit, kdyz byla o mesic starsi nez ta tvoje v podstate ze stejnych duvodu. Vybrala jsem pevnej Didymos, vel.5 a byla jsem naprosto spokojena. Nadherne se zanosil a i ja s problemovyma zadama jsem mohla nosit porad. Mala nesnasela kolibky, takze my jsme si vystacily skoro celou dobu s krizem s kapsou uvnitr, tak nekdy v roce a pul jsme presedlaly na zada a vymenily satek za nositko-bondolino. U druhyho prcka bych volila stejne- pro mensi mimco satecek a pozdeji nositko.
weruuunka píše:
Ten Nati se mi líbí ze všech nejvíc. Jenom ho ještě sehnat z druhý ruky v tý barvě jakou chci.
Ony nejsou na trhu dlouho, to bude těžké ![]()
Weruuunko, blahopřeji k rozhodnutí nosit své dítě v šátku!
Já osobně bych volila spíš ten šátek Nati. Šanami jaro jsem měla možnost vyzkoušet a nijak zvlášť mě nenadchl, spíš vůbec ne (navíc se šátkem dodávají tak otřesnou brožuru, že ho prostě doporučit nemůžu).
NatiBaby jsou kvalitní šátky, už jsem s nimi taky měla čest.
Z druhé ruky se bude tady v ČR asi schánět blbě, ale na www.chusty.info (polské fórum o nošení) na něj občas natrefíš (ale pro nováčka je nákup ze zahraničí asi trochu vyšší level, že?
).
Nebála bych se ani nového šátku, cenově jsou velmi dostupné, navíc jsou hned měkké a poddajné.
Ahoj holky šátkařky
, prosím o radu. Mám dvouměsíční chlapečka a zjistila jsem, že ne všude se dostanu s kočárkem.
Rozhodovala jsem se mezi nosítkem a šátkem. Nakonec zvítězil šátek kvůli praktičnosti. Kromě toho, že chci pevný, nevím jaký vybrat a hlavně jak dlouhý.
Měřim 163cm a vážim okolo 65kg.
Budu nosit hlavně přes léto. Nejvíc se mi líbili tyto dva http://www.nosenideti.cz/…Sanami-Jaro/ nebo http://www.nosenideti.cz/…vocaco-4-7m/. Doporučili by jste mi z nich nějaký nebo nějaký jiný.