1. září do nové práce
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Ahoj! Já sice nikam nenastupuji, ale věřím, že u tebe bude vše v pořádku. Uvidíš, jaké to bude, zkusíš a třeba zjistíš, že „hodně práce“ pro tebe není zase tolik, co pro jiné. Hlavně buď v klidu, všechno nějak dopadne!
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vstupuj tam s čistou hlavou, nenech se hned ovlivnit ostatními a časem uvidíš, třeba budeš spokojená
držím palce ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vždy je to o člověku. Co zvládne, jaké má očekávání a co je ochoten za ty peníze snášet, dělat..
Udám příklad. Pracuji v Kauflandu na informacích, kolem samoobslužek a pokladen.. vyhovuje mi šrumec, rychlost, jsem spokojená a myslím si, že mě mají zákazníci rádi. Ráda jim pomůžu a pokud se na ně usmívám, usmívají a chovají se oni ke mně též tak… V místě našeho bydliště, blíž k mému bytu, by měli stavět Penny a já přemýšlím v budoucnu o přeskoku sem, protože mají kratší provozní dobu, mohou za mnou přijít děti a měla bych to safra blíž.. také jsem četla, že je to tam katastrofa..
Tady ale přichází to ALE.. jistě to psali lidé, kteří to prostě nevydrží, nejsou ochotní něco snést, chtěli by zlaté z nebe.. nemůžeš to takto srovnávat.. zkusíš, uvidíš a potom můžeš hledat jinde ![]()
Držím palce
- Citovat
- Upravit
Ahoj, taky zítra začínám. Ne tedy novou práci, ale v jiném městě. Jsem zvědavá, no. Nedělám si iluze, že by to bylo lepší než tam, kde jsem byla doteď, ale z rodinných důvodů jsem se takto rozhodla, tak teď to beru, jak to je… Snazim se nestresovat, i kdyz uz ted vim, ze urcite zklamani prijde.
Hodně stesti! ![]()
- Citovat
- Upravit
Nenastupuji sice úplně do nové, ale došlo v ní k nějakým reorganizacím, několik týdnů jsem byla služebně na jiné pobočce, předtím dovolená, prostě jsem tam nebyla od června. Takže se cítím podobně jako bych tam šla poprvé, tak nějak nevím ani co čekat. Ole ono to půjde, dětem, které rodiče zítra poprvé zanechají někde v cizích městech na internátech asi taky zrovna není nejlíp. Hodně zdaru ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Hezkou neděli. Je tu někdo kdo zítra nastupuje do nové práce? Já ano. Přestěhovala jsem se, s dětmi si užila prázdniny a jelikož ve městě, kde teď bydlím, nebylo moc z čeho vybírat ( buď jen směnný provoz, nebo málo peněz), budu dojíždět hodinu autobusem. Práce je podobná co jsem už dělala, bez směn a víkendů, ale dozvěděla jsem se, že z tama teď uteklo dost zaměstnanců i těch nových. Hodně práce, málo lidí. Mám to přímo od zaměstnanců, tak proto anonymně. Ale nic lepšího zatím nemám. A peníze jsou lepší než tady, i když na tamní poměry spíš podprůměrné. Směny dělat nemůžu kvůli nemoci dítěte. Začínám být nervózní, ale snad to bude dobrý. Je tu někdo další, kdo zítra také nastupuje?