2 dny po ET

Napsat příspěvek
Velikost písma:
546
2.6.20 21:44

@Matchplus To sis teda taky prošla těžkým obdobím. 😞 Ale přesně jak říkáš, ještě že máme takové možnosti jinak bylo spoooustu žen bez dětí 😕 No mě to stalo celkově to Ivf i s hormony nějakých 34tisic asi 🤦 Ty jo ale 95 je tak slušný… To tam člověk zahučí raz dva… Také jsem chtěla dát své embrya ale doktorka mi to nedoporučovala. Tak jsem dala na ní 🙂
Tak to ani neznám Matchplus, to mi nic neříká, mohu se zeptat na co se dělá? 🙂 Moc děkuji, já doufám, i tobě hodně štěstí, věřím že to vyjde po tolika zklamáních… ❤️️❤️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1232
2.6.20 21:54

@Adri56 Někdy si říkám jak je život v něčem nefer, některé ženy si ditko ani nezaslouží. Myslím tím ty, které děti týrají apod. :zed: Match+ je test na dalších cca 300 genetických mutaci, dela se mezi darkyni a partnerem prijemkyne. Proste budeme věřit ze to klapne :pankac: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1232
2.6.20 21:57

@Adri56 34tisic je fakt hezká cena. To by se mi take líbilo :D my to máme urco dražší o hormony a péči o darkyni. Je to asi takové IVF x2 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
546
3.6.20 09:37

@Matchplus Právě, nespravedlivé to rozhodně je.
Aha, aha jsem ani nevěděla že něco takového je :) Tak to je zase dobrý si myslím, sice na můj vkus extra drahé ale zase člověk má jistotu :)
A mohli jste si u té dárkyně vybrat nějaké vlastnosti? Jako například barvu, vlasů, nebo oči, postava, věk atd… Nebo cokoliv prostě :) No to věřím, to máte takové dvojité Ivf, ale když nic jiného nezbývá… 😕 🙂 Tohle dopadne určitě nejlépe jak může 🍀 ❤️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1232
3.6.20 09:53

@Adri56 Darkyne se vybírá podle toho aby byla co nejvíc podobná prijemkyni, takže barva oči, postava, barva vlasů. Chtěla jsem navíc aby už měla vlastní děti. Našla jsem další skupinu tady, jmenuje se IVF Ket červen. Je tam víc holcin v naší situaci. Nechceš se přidat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
546
3.6.20 09:57

@Matchplus Jasně,tak to dává rozum :) Tak to chápu, já bych taky asi chtěla aby měla už svoje děti :) Jasně, určo přidám se, děkuji ti 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí