2 měsíce bez menstruace

Napsat příspěvek
Velikost písma:
72725
14.3.16 14:35
@pe-terka píše: :mrgreen: ty seš případ :palec:. Tak aspoň budeš vědět, jak na to, kdybyste náááhodou chtěli třetí :lol:

dej pokoj.. chlap šel na sterilku, žádné třetě nebude - pokud tedy fakt nepřepíšem tabulky s tim, že mu dělali kontrol testy, že je fakt neplodný a já i přesto neotěhotním :lol: samože s nim, s jiným nespím :mrgreen: to by nás asi pinklo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
14.3.16 14:36
@martina.se píše:
@Si_Si20 jo, to je negat. pokud fakt váháš, zda přeci jen, tak test z krve, tam by se ukázalo. Ale ten anovulační je dost dobře možnej.. :nevim:

A existují nějaké přípravky (radši bych byla pro přírodní preparáty, než do sebe cpát chemii), které by mi to urovnali? Nebo s tím musím na gyndu? :nevim: ;) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
14.3.16 14:37
@LucaLuca píše:
Já takhle funguji celý život pomalu. Doktoři nikdy nepomohli. Podle nich je to vyřešené podáním vyvolávačky nebo HA.
Zkusila bych něco přírodního. Zvažovala jsem Femigard a Gynex, nakonec jsem brala Sarapis mensis. Srovnal mi to ukázkově.
Teď nic vyloženě neberu, ale piju ajurvédskou kávu Shatawari a chodí mi to tak plus mínus. Když piji pravidelně, za 28 dní, když míň, tak třeba 35 dní.
Teď 14 dnů zkouším pupalkový + brutnákový olej a taky se mi to zdá dobrý (MS za 29 dní a PMS jsem nepozorovala vůbec).

Správný přístup :potlesk: :palec: Touhle cestou bych šla já, pokud bych měla podobný problém. Lepší než série syntetických medikamentů… Ještě holky často radí kontryhelový čaj, ten je na všechny možné ženské potíže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
14.3.16 14:38
@martina.se píše:
dej pokoj.. chlap šel na sterilku, žádné třetě nebude - pokud tedy fakt nepřepíšem tabulky s tim, že mu dělali kontrol testy, že je fakt neplodný a já i přesto neotěhotním :lol: samože s nim, s jiným nespím :mrgreen: to by nás asi pinklo..

no, to byste asi fakt vešli do dějin :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
14.3.16 14:40
@Si_Si20 píše:
A existují nějaké přípravky (radši bych byla pro přírodní preparáty, než do sebe cpát chemii), které by mi to urovnali? Nebo s tím musím na gyndu? :nevim: ;) :kytka:

já to neřešila, prostě jsem s tim žila. Ale holky už psaly výše - např gynex je fajn. Nebo kontryhelový čaj. určitě je lepší příroda..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
14.3.16 14:40
@pe-terka píše:
no, to byste asi fakt vešli do dějin :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: ráda si to odpustim :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
14.3.16 14:41
@martina.se píše:
já to neřešila, prostě jsem s tim žila. Ale holky už psaly výše - např gynex je fajn. Nebo kontryhelový čaj. určitě je lepší příroda..

super mrknu se ve městě :mavam: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
14.3.16 14:43
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
14.3.16 14:45
@martina.se píše:
@Si_Si20 :palec:

snad s tím máte pravdu…četla jsem, že i úbytek váhy může opozdit menstruaci…my ženský máme prostě pořád nějaké problémy :lol: :lol: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
14.3.16 14:48

@Si_Si20 jo, i ta váha může udělat svoje, navíc pokud zhubneš nezdravě, ms většinou úplně zmizí atd..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
14.3.16 14:50
@martina.se píše:
@Si_Si20 jo, i ta váha může udělat svoje, navíc pokud zhubneš nezdravě, ms většinou úplně zmizí atd..

počítá se i na nezdravé hubnutí honění v práci? :dance: :lol: Protože v novém zaměstnání jen chodím (piju vodu) ale nezdravě si spíš myslela ty ketodiety a tak, že? :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
14.3.16 14:52
@Si_Si20 píše:
počítá se i na nezdravé hubnutí honění v práci? :dance: :lol: Protože v novém zaměstnání jen chodím (piju vodu) ale nezdravě si spíš myslela ty ketodiety a tak, že? :dance:

pokud klesneš na váhu, které tvému tělu nesedí (jedno jakým způsobem), může se to projevit přesně takhle. Tělo nezkoumá, jak jsi k té váze došla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4486
14.3.16 21:02
@Si_Si20 píše:
@LucaLucaTo jsou léky na předpis? Nebo se dají koupit volně v lékárně? Něco by se mi opravdu šiklo. :palec: :potlesk:

Sarapis mensis volně, Shatawari ve výživě, pupalkový olej v kapslích v dm (měla jsem i Wallmark a ten na mě vůbec nepůsobil).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4486
14.3.16 21:04
@Si_Si20 píše:
A existují nějaké přípravky (radši bych byla pro přírodní preparáty, než do sebe cpát chemii), které by mi to urovnali? Nebo s tím musím na gyndu? :nevim: ;) :kytka:

Podle svého založení… Píšem ti tu spíš tu přírodu, ale většinou to i leze do peněz. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
14.3.16 21:06

@LucaLuca to k mi nějak jedno :lol: hlavně aby se mi to urovnalo.. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie