Dobrý ORL pro dítě - České Budějovice

79
12.3.16 23:49

dobrý orl pro dítě České Budějovice

Ahojky,

v pátek jsem dostala doporučení na orl pro 4 letou dceru. Má velké mandle. Naše pediatrička mi doporučila Mudr Mikeše, protože má ordinaci nejblíž. Na netu jsem na něj našla 1 recenzi a ta zněla děsně.

Ke komu chodíte s dětma v Českých Budějovicích?

Za doporučení předem děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
31400
13.3.16 08:45

@pavlijna my jsme byli tady: http://www.orlzahradnikova.cz/kontakt.html Paní doktorka dřív ordinovala na Jihu, teď je už asi tři roky na Severu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4091
13.3.16 17:27

@pavlijna

Určo Mudr Zahradníková..citlivá a super přístup. Je na pol Sever, bez doporučení Vás neveme, je tam každý den od 7-13h krom středy, doporučuju přijít nejpozději do 10h-pak Vás už nemusí vzít!
Na mandle jedině do J. H. akorát u nás byl problém s vent trubkama které jí zavedli společně s odstranění mandlí-asi je moje malá alergická na kovy nevím..

Pokud Vás nevezme doporučuji Mudr Mansour Al Rajab poliklinika Jih, taktéž velice empatický přístup…Tam se lze objednat telefonicky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
13.3.16 21:25

Můžu vědět, proč s mandlemi do Jindřichova Hradce?
Díky za doporučení. O Mudr Zahradníkové jsem slyšela. Jinak doporučení máme od pediatričky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4091
13.3.16 22:15

@pavlijna Nu dítě si odnesete na sál, držíte ho za ruku a počkáte než usne, pak čekáte v předsálí a po operaci jste s ním hned na pokoji..

Kdežto Budějce..dítě si od Vás vezmou a vy ho uvidíte až na dospáváku..perlička mému známému tak jeho ženě řekli? Udělej mamince pápá-kluk se ze stresu počural a dělali mu to na 2× a pak stejně předělávali v Hradci?

Já mám teda špatné zkušenosti v obouch nemocnicích ale malá je jinej případ? A je to na dlouho :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty