2. narozeniny, kluk :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
348
31.7.13 13:59
@Spenata píše:
Tak to jsme na tom stejně :) náš malý bude mít 2 roky na konci září, teď má období, že si s ničím vyloženě nehraje, duplo ZOO má už dávno a to ho zatím taky nebere. Hodně rád si prohlíží knížky, s těma za námi chodí sám a chce si číst. Jako jeden tip pro rodinu máme cykloodrážedlo, pak mu konečně zařizujeme pokojík, takže to dostane od nás. Ségra mu do něho ušije kapsář, polštářky a doplňky. Druhý tip pro rodinu pak bude sedací vak do pokojíku.
Syn známé je unešený z roboryby, koupe se s ní a ta mu tam plave a oždibuje ho, je to super. To už si nechávám, jako dárek pod stromeček.
Když mě ještě něco napadne, tak napíšu a jsem zvědavá na další tipy :)

Bezva, máme stejný „problém“ :mrgreen: :mrgreen:.
No sedací vak chceme koupit pod stromeček :-). Dupla už má hodně sad, toho fakt celkem baví, přemýšlím o sadě „fotíme Safari“ :-).
No, když ty 2 roky, jsou na dárky takový zvláštní, na plno věcí jsou už velký a plno malý :lol: :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1307
31.7.13 14:00
@-Sára píše:
Tak u nás vedly a stále vedou dřevěné koleje a vláčky. Syna to moc baví, nedá se na tom co rozbít a dají se dokupovat koleje, vyhýbky, semafory, mosty atd.Lego duplo bylo taky fajn, nebo dráha s autíčky.

jééé a máš prosím odkaz? vůbec se v tom neorientuju, jakou sadou mám třeba začít a co je pak k tomu kompatibilní? abych nekoupila něco, k čemu pak už nic nebude pasovat…toto je pro mě fakt španělská vesnicce :nevim: myslím, že vláčky které budou jezdit by syna už taky zaujaly

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2947
31.7.13 14:01

A koukam, ze asi koupime vlackodrahu, i kdyz mam holku :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1307
31.7.13 14:02
@Miška8 píše:
Bezva, máme stejný „problém“ :mrgreen: :mrgreen:.
No sedací vak chceme koupit pod stromeček :-). Dupla už má hodně sad, toho fakt celkem baví, přemýšlím o sadě „fotíme Safari“ :-).
No, když ty 2 roky, jsou na dárky takový zvláštní, na plno věcí jsou už velký a plno malý :lol: :think: :think:

no, právě…už se moc těším, až malého začne bavit lego, to pak bude o dárky vystaráno :lol:
on je zatím hrozný divoch, u ničeho nevydrží a bohužel má pořád tendence se vším třískat a rozhazovat to :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka

Knížka, modelína, pianko, vláčkodráha, metr na zeď, puzzle, dřevěné pexeso, hru barevný dinosaurus, duplo, plastová garáž, cd s písničkami. Možná si ještě na něco vzpomenu, co kluk v tomhle období dostal.

• Citovat
  • Upravit
1746

Náš malý dostane dětské křesílko, potom nějaké obrázkové knížky, miluje zvířátka, takže se zvířátky. K vánocům pak máme namyšlenou autodráhu a dostane kolo odrážedlo yeddo

http://www.maxikovy-hracky.cz/…-wader-53020

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
348
@palapa píše:
Koupila jsem zvireci razitka urceny pro tak male deti a knizku, kde jsou zviratka a taky zviratka na zapichovani ;-)
Jinak mi muj tata rekl, at ji vemem do zoo, hriste nebo proste udelali den pro ni. Ona si stejne s nicim nehraje :-D ja spis pak budu resit Vanoce :-D
A pribuzenstvo se me nepta.
Nasi koupili musli - piskoviste a maly bazenek - ale to si nejsem jista.

Jééé gratuluju, malé jsou 2 přesně dnes co :-D!!! :potlesk: :potlesk:
No knížku určo, ty razítka zní dobře, ale aby nám tady s tím nevytapetoval :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
348
31.7.13 14:03
@lucenka píše:
Knížka, modelína, pianko, vláčkodráha, metr na zeď, puzzle, dřevěné pexeso, hru barevný dinosaurus, duplo, plastová garáž, cd s písničkami. Možná si ještě na něco vzpomenu, co kluk v tomhle období dostal.

Myslíš, že puzzle už složí? Napadly mě, ale nevěděla jsem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
348
31.7.13 14:04
@Spenata píše:
no, právě…už se moc těším, až malého začne bavit lego, to pak bude o dárky vystaráno :lol:
on je zatím hrozný divoch, u ničeho nevydrží a bohužel má pořád tendence se vším třískat a rozhazovat to :,(

No ten náš taky chvíli neposedí, on si z lega vybírá zvířata a s tima všude poskakuje, nebo pořád musim stavět domečky pro ně :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
31.7.13 14:09
@Miška8 píše:
Myslíš, že puzzle už složí? Napadly mě, ale nevěděla jsem…

v těch 2 letech jsme měli dřevěný z tesca za pár korun, na podložce byl nakreslený obrázek a s mojí pomocí to zvládal, myslím že to bylo 9 dílků.

• Citovat
  • Upravit
2947
31.7.13 14:11

@Miška8 pry se daj i vyprat :-D jojo, jsou nam dnes dva ;-)hruza, jak to utika :-( jak rikam, moc toho kupovat nebudem, stejne pak nevi co by. Ona je ted s moji tetou a postizenym bratrancem na dovce, tak ji tam pry vsichni poprali a dokonce ji i namalovali obrazek ;-) ach jo, jak me se styska. No omluv OT ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1307
31.7.13 14:12
@Miška8 píše:
No ten náš taky chvíli neposedí, on si z lega vybírá zvířata a s tima všude poskakuje, nebo pořád musim stavět domečky pro ně :-D

no, já doufám, že se teď přes léto vybouří venku a až se udělá škaredě, tak si začne hrát se stavebnicema atd. že najde něco, co ho fakt zabaví :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9577
31.7.13 14:14

Malý má zítra druhé narozeniny.. Všichni nám dají peníze a my mu nakoupíme dárky.
Zítra dostane
http://www.funkids.cz/…60-kg-10950/ dětskou vlečku.. je super, viděla jsem ji na pískovišti..
foukací fixy a tempery (zkoušeli jsme i vodovky, ale ty ho nebaví, modelínu hází akorát po zemi :zed: :zed: )
magnetickou knížku Krtečka
dětské nádobí
konvičku na polévání zahrady a sadu zahradního nářadí
dětské kolečko
dětský kartáčový vysavač (píšou tam, že opravdu dokáže vysát drobky, tak jsem zvědavá)
vkládací kostky http://www.funkids.cz/…daci-kostky/
a společně s bráškou dostanou stan http://www.funkids.cz/…cim-tunelem/
ještě dostane oblečení atd., máme prostě velké příbuzenstvo.. od nás dostanou kluci ten stan a něco do bazénu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1307
31.7.13 14:16
@Ali-Ali píše:
@Miška8
http://www.dvedeti.cz/…odrahy-sety/
nas prcek je jeste maly, ale ja uz se tesim :mrgreen:

Ali a ostatní holky, úplně debilní a laický dotaz, ale ty vláčky jezdí? mašinka je na baterky? (musím ty vláčkodráhy pořádně prostudovat) :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13073
31.7.13 14:19

.

Příspěvek upraven 03.02.14 v 17:30

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...