Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahojky,
vím, že tady toto téma bylo už mnohokrát probráno, ale i já toto teď řeším a jsem celkem bezradná. Chodí za mnou všichni se stejnou otázkou: „co máme koupit?“
Určitě oblečení, pak přemýšlím o modelíně Play-doh a…? Už moc nevím, asi ještě nějaké Duplo, miluje všechna zvířátka…
Poraďte, co jste kupovali, nebo se chytáte koupit
.
Děkuji
Kupujeme jeden velký dárek a tak 2 malé. Oblečení teda nepovažuju za dárek, to je nutnost
A snažím se, aby vždycky alespoň jeden dárek byla knížka. Dětimají moc rády od Albatrosu edici už vím proč
@Milli píše:
Co nějaký pohybovadlo? Tříkolka, balanční kolo apod.
Když toho právě vůbec nezajímá… nejezdí ani na odrážedle, na motorce. On je jen přes zvířata
. Ještě mě napadla nějaká knížka, ty má taky rád ![]()
@Gladys píše:
Kupujeme jeden velký dárek a tak 2 malé. Oblečení teda nepovažuju za dárek, to je nutnostA snažím se, aby vždycky alespoň jeden dárek byla knížka. Dětimají moc rády od Albatrosu edici už vím proč
Přesně oblečení tam taky nepočítám, to být musí…
@Miška8
http://www.dvedeti.cz/…odrahy-sety/
nas prcek je jeste maly, ale ja uz se tesim ![]()
Tak u nás vedly a stále vedou dřevěné koleje a vláčky. Syna to moc baví, nedá se na tom co rozbít a dají se dokupovat koleje, vyhýbky, semafory, mosty atd.Lego duplo bylo taky fajn, nebo dráha s autíčky.
@Miška8 píše:
On je jen přes zvířata![]()
.
Duplo - Zoo nebo Farma
Tak to jsme na tom stejně
náš malý bude mít 2 roky na konci září, teď má období, že si s ničím vyloženě nehraje, duplo ZOO má už dávno a to ho zatím taky nebere. Hodně rád si prohlíží knížky, s těma za námi chodí sám a chce si číst. Jako jeden tip pro rodinu máme cykloodrážedlo, pak mu konečně zařizujeme pokojík, takže to dostane od nás. Ségra mu do něho ušije kapsář, polštářky a doplňky. Druhý tip pro rodinu pak bude sedací vak do pokojíku.
Syn známé je unešený z roboryby, koupe se s ní a ta mu tam plave a oždibuje ho, je to super. To už si nechávám, jako dárek pod stromeček.
Když mě ještě něco napadne, tak napíšu a jsem zvědavá na další tipy ![]()
@Ali-Ali píše:
@Miška8
http://www.dvedeti.cz/…odrahy-sety/
nas prcek je jeste maly, ale ja uz se tesim
jůůů díky za tip na www. stránky, mají i farmy ![]()
Co tabuli na malování, k tomu křídy, myslím, že na tu z Ikei jde přidělat role papíru a může kreslit i tužkou/pastelkami. Určitě knížky
Co něco na ven? Třeba tatrovka na pískoviště, plastové kuželky, fotbalový míč (ten malý), houpačka. Jestli rád pomáhá s prací na zahradě, tak nějaké dětské nářadíčko. Hopsací míč s ušima.
@-Sára píše:
Tak u nás vedly a stále vedou dřevěné koleje a vláčky. Syna to moc baví, nedá se na tom co rozbít a dají se dokupovat koleje, vyhýbky, semafory, mosty atd.Lego duplo bylo taky fajn, nebo dráha s autíčky.
taky jsme koupili vláčkodráhu, to snad musí zbožňovat i kluci co zbožňujou zvířátka
U nás byla ve dvou letech úspěšná tabule z Ikey a dřevěná vláčkodráha ![]()
Koupila jsem zvireci razitka urceny pro tak male deti a knizku, kde jsou zviratka a taky zviratka na zapichovani ![]()
Jinak mi muj tata rekl, at ji vemem do zoo, hriste nebo proste udelali den pro ni. Ona si stejne s nicim nehraje
ja spis pak budu resit Vanoce ![]()
A pribuzenstvo se me nepta.
Nasi koupili musli - piskoviste a maly bazenek - ale to si nejsem jista.