2. narozeniny, kluk :-)

348
31.7.13 13:50

2. narozeniny - kluk :-)

Ahojky,
vím, že tady toto téma bylo už mnohokrát probráno, ale i já toto teď řeším a jsem celkem bezradná. Chodí za mnou všichni se stejnou otázkou: „co máme koupit?“
Určitě oblečení, pak přemýšlím o modelíně Play-doh a…? Už moc nevím, asi ještě nějaké Duplo, miluje všechna zvířátka…
Poraďte, co jste kupovali, nebo se chytáte koupit :-).
 Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14079
31.7.13 13:52

Co nějaký pohybovadlo? Tříkolka, balanční kolo apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
31.7.13 13:53

Kupujeme jeden velký dárek a tak 2 malé. Oblečení teda nepovažuju za dárek, to je nutnost :nevim: A snažím se, aby vždycky alespoň jeden dárek byla knížka. Dětimají moc rády od Albatrosu edici už vím proč

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
348
31.7.13 13:53
@Milli píše:
Co nějaký pohybovadlo? Tříkolka, balanční kolo apod.

Když toho právě vůbec nezajímá… nejezdí ani na odrážedle, na motorce. On je jen přes zvířata :mrgreen: :mrgreen:. Ještě mě napadla nějaká knížka, ty má taky rád :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
348
31.7.13 13:54
@Gladys píše:
Kupujeme jeden velký dárek a tak 2 malé. Oblečení teda nepovažuju za dárek, to je nutnost :nevim: A snažím se, aby vždycky alespoň jeden dárek byla knížka. Dětimají moc rády od Albatrosu edici už vím proč

Přesně oblečení tam taky nepočítám, to být musí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117

@Miška8
http://www.dvedeti.cz/…odrahy-sety/
nas prcek je jeste maly, ale ja uz se tesim :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1598

Tak u nás vedly a stále vedou dřevěné koleje a vláčky. Syna to moc baví, nedá se na tom co rozbít a dají se dokupovat koleje, vyhýbky, semafory, mosty atd.Lego duplo bylo taky fajn, nebo dráha s autíčky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
31.7.13 13:55
@Miška8 píše:
On je jen přes zvířata :mrgreen: :mrgreen:.

Duplo - Zoo nebo Farma

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1307
31.7.13 13:56

Tak to jsme na tom stejně :) náš malý bude mít 2 roky na konci září, teď má období, že si s ničím vyloženě nehraje, duplo ZOO má už dávno a to ho zatím taky nebere. Hodně rád si prohlíží knížky, s těma za námi chodí sám a chce si číst. Jako jeden tip pro rodinu máme cykloodrážedlo, pak mu konečně zařizujeme pokojík, takže to dostane od nás. Ségra mu do něho ušije kapsář, polštářky a doplňky. Druhý tip pro rodinu pak bude sedací vak do pokojíku.
Syn známé je unešený z roboryby, koupe se s ní a ta mu tam plave a oždibuje ho, je to super. To už si nechávám, jako dárek pod stromeček.
Když mě ještě něco napadne, tak napíšu a jsem zvědavá na další tipy :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
348
31.7.13 13:56
@Ali-Ali píše:
@Miška8
http://www.dvedeti.cz/…odrahy-sety/
nas prcek je jeste maly, ale ja uz se tesim :mrgreen:

jůůů díky za tip na www. stránky, mají i farmy :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9126
31.7.13 13:57

Co tabuli na malování, k tomu křídy, myslím, že na tu z Ikei jde přidělat role papíru a může kreslit i tužkou/pastelkami. Určitě knížky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14079
31.7.13 13:57

Co něco na ven? Třeba tatrovka na pískoviště, plastové kuželky, fotbalový míč (ten malý), houpačka. Jestli rád pomáhá s prací na zahradě, tak nějaké dětské nářadíčko. Hopsací míč s ušima.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikol.ondrášovka
31.7.13 13:58
@-Sára píše:
Tak u nás vedly a stále vedou dřevěné koleje a vláčky. Syna to moc baví, nedá se na tom co rozbít a dají se dokupovat koleje, vyhýbky, semafory, mosty atd.Lego duplo bylo taky fajn, nebo dráha s autíčky.

taky jsme koupili vláčkodráhu, to snad musí zbožňovat i kluci co zbožňujou zvířátka

• Citovat
  • Upravit
7499
31.7.13 13:59

U nás byla ve dvou letech úspěšná tabule z Ikey a dřevěná vláčkodráha ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2947
31.7.13 13:59

Koupila jsem zvireci razitka urceny pro tak male deti a knizku, kde jsou zviratka a taky zviratka na zapichovani ;-)
Jinak mi muj tata rekl, at ji vemem do zoo, hriste nebo proste udelali den pro ni. Ona si stejne s nicim nehraje :-D ja spis pak budu resit Vanoce :-D
A pribuzenstvo se me nepta.
Nasi koupili musli - piskoviste a maly bazenek - ale to si nejsem jista.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný