Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Krasne miminkovske veci ma Calvin Klein. Suavinex dela krasne lahvicky atd. s konkretnim jmenem. ovsem jestli je to dostupne v CR netusim.
z toho, co maly dostal jako darky, mi prisly originalni nadherne mysankove deky s jeho jmenem vysitym.
http://www.storetip.com/…-dudlik.html ![]()
Příspěvek upraven 28.07.13 v 14:24
Myslim ze chanel mel nejaky capacky
pak sjem nekde videla pozlacenou kachnicku do vany ale to nevim kde
@chatwenna tak záleží, jestli zrovna tohle kamarádku potěší..,no ty ji znáš nejlíp.
každopádně za mě vše od Natures Purest je luxus - kvalitní pěkné věci, je to trochu mimo moji cenovou relaci. Kupuju z druhé ruky.
Ah…omlouvám se za trapnou značku, kterou jsem uvedla…fakt jsem netušila, že na světě existuje kus plastu do pusy za 4 tácy
pardon, ale za to bych se asi i styděla
Kdyz iuz chces vyhodit prachy, nechces koupit neco, co dite oceni i jako vetsi, co nebude na tri mesice? Trebas nejaky zlaty sperk?
@verulicek píše:
Ah…omlouvám se za trapnou značku, kterou jsem uvedla…fakt jsem netušila, že na světě existuje kus plastu do pusy za 4 tácypardon, ale za to bych se asi i styděla
ty jsi teda!! ty bys jako miminu nekoupila dudlíka od Diora??? styd se!!
chudák děcko s obyč, dudákem z lékárny
![]()
Luxusní dětská značka oblečení MOLO (z Dánska)
http://www.littlesunflowers.com/…3-c-707.html
ty věci jsou fakt moc hezký a hodně vydrží ![]()
@verulicek píše:
Ah…omlouvám se za trapnou značku, kterou jsem uvedla…fakt jsem netušila, že na světě existuje kus plastu do pusy za 4 tácypardon, ale za to bych se asi i styděla
proč? moji kluci plivali dudlík na metr daleko, 4 tácy vyplivlé z kočáru člověka potěší ![]()
já bych jí raději koupila pěkný a kvalitní fusak třeba s pravou kožešinou…
případně hedvábný šátek na nošení miminka…
@verulicek
já se topit v penězích tak ho malé klidně koupím, ale takový dudel dudlá tak leda malý Kokta od Ornely
jinak kámošce bych ho taky nekupovala jako dárek, jen jsem na něho nedávno narazila tak jsem ho tu prostě musela dát
určitě jde za 4 tisíce nakoupit spousta užitečnějších věcí než jeden dudlík..
Já bych koupila asi šperk. Nebo věnovala zlatou minci… K čemu je drahý dudlík, kdyz třeba maminka nebude mít na zimní kombinézu? ![]()
@dendule4 píše:
ty jsi teda!! ty bys jako miminu nekoupila dudlíka od Diora??? styd se!!chudák děcko s obyč, dudákem z lékárny
![]()
![]()
![]()
stydím se
takovou krkavčí matku, jakou bude mít moje dítě, bych nikomu nepřála ![]()
Devcata, potrebuju tip na e-shop se znackovyma detskyma vecma. Chci kamaradce koupit neco, co si sama rozhodne nekoupi.
Moje tipy - dudlik Swarowski, dudlik Dior, oblečení RL… A co dál?
Už nějakou chvili koukam po netu a nemuzu najit nic, co by me zaujalo…
Díky