Luxusní dárek pro miminko

chatwenna
28.7.13 14:14

Luxusní dárek pro miminko

Devcata, potrebuju tip na e-shop se znackovyma detskyma vecma. Chci kamaradce koupit neco, co si sama rozhodne nekoupi.

Moje tipy - dudlik Swarowski, dudlik Dior, oblečení RL… A co dál?

Už nějakou chvili koukam po netu a nemuzu najit nic, co by me zaujalo…

Díky :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11117
28.7.13 14:20

Krasne miminkovske veci ma Calvin Klein. Suavinex dela krasne lahvicky atd. s konkretnim jmenem. ovsem jestli je to dostupne v CR netusim.
z toho, co maly dostal jako darky, mi prisly originalni nadherne mysankove deky s jeho jmenem vysitym.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2429
28.7.13 14:20

http://www.storetip.com/…-dudlik.html :pankac:

Příspěvek upraven 28.07.13 v 14:24

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14047
28.7.13 14:21

Myslim ze chanel mel nejaky capacky
pak sjem nekde videla pozlacenou kachnicku do vany ale to nevim kde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
verulicek
28.7.13 14:26

@chatwenna tak záleží, jestli zrovna tohle kamarádku potěší..,no ty ji znáš nejlíp. :roll: každopádně za mě vše od Natures Purest je luxus - kvalitní pěkné věci, je to trochu mimo moji cenovou relaci. Kupuju z druhé ruky.

• Citovat
  • Upravit
verulicek
28.7.13 14:28

Ah…omlouvám se za trapnou značku, kterou jsem uvedla…fakt jsem netušila, že na světě existuje kus plastu do pusy za 4 tácy :poblion: pardon, ale za to bych se asi i styděla

• Citovat
  • Upravit
43035
28.7.13 14:31

Kdyz iuz chces vyhodit prachy, nechces koupit neco, co dite oceni i jako vetsi, co nebude na tri mesice? Trebas nejaky zlaty sperk?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4658
28.7.13 14:31
@verulicek píše:
Ah…omlouvám se za trapnou značku, kterou jsem uvedla…fakt jsem netušila, že na světě existuje kus plastu do pusy za 4 tácy :poblion: pardon, ale za to bych se asi i styděla

ty jsi teda!! ty bys jako miminu nekoupila dudlíka od Diora??? styd se!! :mrgreen: chudák děcko s obyč, dudákem z lékárny :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4466
28.7.13 14:33

Luxusní dětská značka oblečení MOLO (z Dánska)
 http://www.littlesunflowers.com/…3-c-707.html

ty věci jsou fakt moc hezký a hodně vydrží :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8793
28.7.13 14:33
@verulicek píše:

proč? moji kluci plivali dudlík na metr daleko, 4 tácy vyplivlé z kočáru člověka potěší :mrgreen:
já bych jí raději koupila pěkný a kvalitní fusak třeba s pravou kožešinou…
případně hedvábný šátek na nošení miminka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2371
28.7.13 14:35
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black

@syselinka 4 litry za dudlík 8o jdu se napít :zed:

• Citovat
  • Upravit
2429

@verulicek :lol: :mrgreen: já se topit v penězích tak ho malé klidně koupím, ale takový dudel dudlá tak leda malý Kokta od Ornely :roll: jinak kámošce bych ho taky nekupovala jako dárek, jen jsem na něho nedávno narazila tak jsem ho tu prostě musela dát :lol: určitě jde za 4 tisíce nakoupit spousta užitečnějších věcí než jeden dudlík..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

Já bych koupila asi šperk. Nebo věnovala zlatou minci… K čemu je drahý dudlík, kdyz třeba maminka nebude mít na zimní kombinézu? :-P

• Citovat
  • Upravit
verulicek
28.7.13 14:40
@dendule4 píše:
ty jsi teda!! ty bys jako miminu nekoupila dudlíka od Diora??? styd se!! :mrgreen: chudák děcko s obyč, dudákem z lékárny :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

stydím se :oops: takovou krkavčí matku, jakou bude mít moje dítě, bych nikomu nepřála :cert:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný