Luxusní dárek pro miminko

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2429
28.7.13 15:31

@Žirafátko ty botičky jsou krásné :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
28.7.13 15:32

@verulicek
co te na tom tak se.re?
kdyz ty prachy nekdy ma, tak co by je nevrazil do tehle veci? jako jestli si pani koupi kozacky za 15tis nebo si koupi jenom za 10 a k tomu dudlik od Diora, to vyjde tak nejak na stejno :nevim:
jo a kdyz uz jsme u toho, pred 10 lety by vetsina lidi rekla, ze co to je za zbytecnost kupovat dudliky od Aventu, kdyz jsou tak drahe, staci obyc z drogerie, ne? To jsou rozmazlenci s Aventem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Poison Ivy
28.7.13 15:33
@Ali-Ali píše:
@verulicek
co te na tom tak se.re?
kdyz ty prachy nekdy ma, tak co by je nevrazil do tehle veci? jako jestli si pani koupi kozacky za 15tis nebo si koupi jenom za 10 a k tomu dudlik od Diora, to vyjde tak nejak na stejno :nevim:
jo a kdyz uz jsme u toho, pred 10 lety by vetsina lidi rekla, ze co to je za zbytecnost kupovat dudliky od Aventu, kdyz jsou tak drahe, staci obyc z drogerie, ne? To jsou rozmazlenci s Aventem…

To jsem chtěla napsat, Avenťáci rozmazlení, taková zbytečnost - v DM mají dva za čtyřicet :cert:.

• Citovat
  • Upravit
11117

@chatwenna
jestli jsi chtela nejakou akcni dizkuzi na line nedelni odpoledne, tak se ti to povedlo ;) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17014

http://img.radio.cz/…k_zlaty1.jpg a verulicka trochu nechápu… Vlastně i jo, normální závist :P I když nepředpokládám, že zakladatelka plánuje kupovat dudlíky za tisíce. Ale třeba fusak a pod. To je trochu divné, tohle má skoro každá matka nakoupení již před porodem :nevim: a dle svého gusta :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
28.7.13 15:34
@Žirafátko píše:
@chatwenna ještě si mi líbil spací pytel
http://www.storetip.com/…i-pytel.htmlnebo botičky
http://www.storetip.com/…or-boty.html#
(když to bude holka)

ty botičky jsou ťuťu :*

• Citovat
  • Upravit
Poison Ivy
28.7.13 15:35

Jdu volat rodičům. Když mi darovali drahou soupravu hrnců, jen si chtěli něco dokazovat. Plecháče z Tesca za litr by byly bývaly stačily :cert: :cert: :cert:

• Citovat
  • Upravit
Poison Ivy
28.7.13 15:35
@Jasněnkaa píše:
ty botičky jsou ťuťu :*

Co se ti stalo 8o? Ale jo, jsou :oops:

• Citovat
  • Upravit
K-Black
28.7.13 15:36
@Poison Ivy píše:
Jdu volat rodičům. Když mi darovali drahou soupravu hrnců, jen si chtěli něco dokazovat. Plecháče z Tesca za litr by byly bývaly stačily :cert: :cert: :cert:

nevolej, napiš jim dopis!

• Citovat
  • Upravit
6836
@Poison Ivy píše:
Zakladatelka chce vlastně ukázat, že na to má, ona nechce udělat radost. Ona se, hlupka nezná, na odhalení a poznání sebe sama, musela přijít na emimino. :lol:Že cizí peníze pořád tak někoho prudí. S největší pravděpodobností vždy toho, kdo je nemá :lol: :lol: :lol:

Přesně tak…Akorát závist :cert: Jinak tady padly návrhy jako taška ke kočárku, fusak apod…To nééé, já bych si tyhle věci musela vybrat podle sebe. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
@Poison Ivy píše:
Co se ti stalo 8o? Ale jo, jsou :oops:

co? nic se mi nestalo :nevim:

• Citovat
  • Upravit
4466
28.7.13 15:37

@Poison Ivy jako pozor, mám plecháče z mobelixu za 500,– a drží jak Helvetská víra. Ale nikomu to neříkej :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Poison Ivy
@Jasněnkaa píše:

Doporučený!

• Citovat
  • Upravit
17014
@Jasněnkaa píše:

Email, ten je zadarmo :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Maorka

Botičky jsou úúúúžasnýýý :mrgreen: :mrgreen: jinak se teda fakt bavim :pankac: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný