Luxusní dárek pro miminko

Napsat příspěvek
Velikost písma:
K-Black
28.7.13 15:53

Ještě mě napadlo, kdyby měla kamarádka holčičku, koupit perly. To je taková nadčasová, elegantní věc :think: ale nevím kolik to stojí. Mám jen náušnice. A perly aby přinesly štěstí musí být darované ;)

• Citovat
  • Upravit
4466
28.7.13 15:54

@Jasněnkaa jé perly :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6453
28.7.13 15:55

Verulicek-jsi presny priklad uriciteho procenta zavistiveho ceskeho naroda. Jeste diskutuj, neutikej, je treba poznat sve nepratele

Jeste, ze jsem taky nevyrustala se zazobamcema-Extrementy (jsem slusna holka :lol: ) bych v hlave nerada

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4964
28.7.13 15:56

Perly jsou krasny nadcasovy sperk, ale to spis pro maminu. Myslim, ze tady jde spis o to, aby bylo videt, ze ditko znacku na botkach, nebo bodycku a je prdacky :mrgreen:!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8793
28.7.13 15:57
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17014
28.7.13 15:57
@verulicek píše:
@Ali-Ali pouštím do ostatních? tady přece padla otázka, jaká padla…a než dudel za 4 tácy, říkám svůj názor…raděj to dát na něco užitečného a mít z toho dobrý pocit. Kdyby mě někdo potkal na ulici, v jedné ruce držel Dior dudel a v druhé možnost, nakoupit nějaké vakcíny nebo věci do školy pro děti v Africe…ale víte co? vlezte mi na hrb. je mi z vás celkem :poblion: z některých…trocha pokory by vám do života neuškodila

A ne, nezávidím…dost možná kdybych vyrůstala mezi zazobancema, měla bych teď v hlavě nasr… :*

Příspěvek upraven 28.07.13 v 15:45

A protože nemáš peníze, tak ti to dává právo být zlá? Jsi fakt hnusná, zapšklá ženská. :roll: Ty v hlavě fakt nesr. nemáš, ty tam nemáš nic, jen závist a zlobu. :roll: :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6453
28.7.13 15:59

Jasnenka-to je super napad. Jestli je miminko holcicka!! Ne teda asi perlovy nahrdelnik (ten mam porad spojeny se starsi damou) ale treba nausnice, ktere by mohla mala slecna nosit uz treba od 10…super nápad!!! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
28.7.13 15:59

@Blondýna007 to máš asi pravdu, já to myslela že by malá měla něco od tetičky. Mě prostě ten dudlík přijde blbost, už vidím jak ho dítě ztratí :lol: ty botičky co dala @žirafátko jsou super :palec:

• Citovat
  • Upravit
verulicek
28.7.13 16:01
@Blondýna007 píše:
Zadavatelka jsem sla s dotazem na internetovy obchod s luxusnima detskyma vecickama s tim, ze chce potesit kamaradku necim co by si sama nekoupila.. Nespatruji na tom vubec nic spatneho :nevim: domnivam se, ze pokud by byla kamaradka s financema na stiru, tak by ji urcite dala poukaz na pleny a 10 overalkutreba F&F, nebo z Lidlu. Pokud chce holcine udelat radost, tak sama dobre vi po cem jit a hleda spis zdroj, kde koupit. Stale je dost lidi, kteri si mohou koupit ledacos, ale prave dudlika od Diora by z principu nekoupili, a ja jsem zastancem toho, ze darek by mel skutecne potesit a melo by to byt neco, co by clovek sam od sebe neporidil. Kupovat zlatou cihlicku za 4 000 mi neprijde moc smysluplny.. Ta hodnota 4000 tam spis nezustane, pac z toho taky musi prodejce neco mit.. A ve chvili, kdy si dite bude moci zacit vydelavat na brigadach, ho stitek zlata od tetky asi moc neukonejsi ;-)! Moje mama ma po me schovany boticky, furt ji visej u zrcadla, ten dudlik muze byt ciste a jen na nejake echt prilezitosti a pak takovy suvenyr z detstvi. Ac ja bych se priklanela spis k botickam, nevim odkud zakladatelka je, luxusni veci po netu jsou docela risk :?
A dedukce, ze lidi co maji penize jsou neco vic je taky dobra pi. ovina :cert:!!! Vetsina lidi slysi dobre na slovo penize a zavist, hur pak na prace a tolerance!!!

Dětičky cumlající Diora zpravidla nemají důvod chodit na brigády a pokud tak činí, je to spíš symbolická záležitost, případně praxe u papá ve firmě :P takže proč by nemohla pořídit cihličku?

• Citovat
  • Upravit
6453
28.7.13 16:01

Akorat tedy se zakladatelka pidila po e-shopech z nejakeho duvodu, coz bych teda v pripade znackovych veci/perel mela strach.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
verulicek
28.7.13 16:03

@araw zajímalo by mě, kde je ta pomyslná hranice kdy patřím mezi lidi, co mají nebo nemají peníze :think: nenapadla tě varianta, že jsem si je poctivě vydobyla, tudíž si jich vážím a mám k nim jiný vztah? :nevim:

• Citovat
  • Upravit
4964
28.7.13 16:05

Veru ty si proste nedas pokoj, je to smichu :lol:! Soudis tady lidi, ktery neznas!! To je asi jako kdybych napsala, ze pokud bude dite liny blby netahlo po rodicich, tak ho stejne cihlicka za 3000 nevytrhne a bude mit akorat cigara na dva mesice!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4466
28.7.13 16:06

@verulicek a já jsem si peníze co? taky vydělala, překvapivě :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2237
28.7.13 16:08

Já dostat pro dítě dudel za 4 litry, tak jsem nešťastná. Nevím, co si pod pojmem „luxusní“ dárek představit. Pro jednoho jsou luxus i jednorázové plíny. Já bych to viděla na něco památeční než nějaké věci, co má mimi na chvíli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4964
28.7.13 16:08

Pokud by zakladatelka mela v umyslu investicni dar, tak pak samo zlata cihla dobra, ale kdo vi, co tady bude za 20 let.. Chce udelat radost znackovou tretkou, proc ne?! :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný