2 pupínky včera, 8 dalších dnes

4248
6.8.18 18:15

2 pupinky vcera,8 dalsich dnes

Ahoj, nechci otravovat a vim ze tu nikdo nema vesteckou kouli, ale mame jet na dovcu tak at mam predstavu. Vcera se dceri behem dne udelali 2 pupeny.Rano nic novyho, tak jsem si rikala ze ji neco stiplo.Ale behem dne se ji udelalo dalsich 8,uplne stejnych jako ty vcerejsi.Ze by to byli stipance uz se mi prestava zdat. Nikde nam doma nic nelita ani jsme dnes nikam ven nesli, protoze ma od rana trochu prujem.Ale zase si rikam, nebylo by to na nestovice hrozne pomaly? Ma nekdo zkusenost, ze by se objevovali tak pomalu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15419
6.8.18 18:18

synovi se objevovaly hodně pomalu. Nejdřív měl 2, další den přibyly zase 2, další den asi 10 a až čtvrtý den byl osypaný celý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3145
6.8.18 18:25

Většinou jsou neštovice od hlavy a pupínky se do 24h nalijí tekutinou.
U nás první den pár, další den taky, třetí a čtvrtý den čtyřicítky, co nešly pořádně srazit ani kombinaci panadolu a nurofenu po 3 hodinach :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3145
6.8.18 18:26

Jo a jakmile nastoupily horečky, tak se začaly objevovat po desítkách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4248
6.8.18 18:35

Dekuji za odpovedi,tak vidim ze to muze jit i pomalu.U dcery teda prvni na zadech.Na hlave nema nic.Jeden nad prsem,jeden na stehne a 7 na rukach.Takze pokud by to melo byt od hlavy dolu,tak je divny ze na brise nic.No vic asi uvidim zitra,jen ze ted resime co by kdyztak bylo s dovolenou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2202
6.8.18 19:12

My takhle našli první neštovice dceři na zádech den před odjezdem na dovolenou, ale tam to bylo jasný, měla jsem zprávy, že je mají děti v okolí. Zavolali jsme do ubytování, dostali jsme potvrzení od doktora, to poslali Novasolu, pojišťovna nám vrátila 70 % z ceny, ani jsem nic nečekala, měli jsme to přes booking.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
6.8.18 19:29

ano, můžou se opravdu objevovat pomalu a postupně, je to tak, druhá varianta je alergie - může vypadat podobně jako štípance + průjem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
6.8.18 19:30

a ještě - u mojí dcery komplet asi 7 pupínků a žádné další, někdo jich má desítky, je to dost různé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6865
6.8.18 19:40

Já při neštovicích měla všeho všudy jen 5 pupínku, horečka žádná jen trošku průjem a byla jsem trochu skleslá. Jinak 100% jistotu vám dá dr. pokud je opravdu má dovolená by nebyla vhodná…né jen kvůli dítku,ale i lidem okolo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4248
6.8.18 19:58

My tuhle dovcu nemame pojistenou,zahranici pojistujem,ale kemp v Cr asi ani nejde. @4-1.cz Alergie me vubec nenapada na co,nic novyho nemela. @4-1.cz syn je mel 2×! poprve asi 15 pupinku,po druhe asi 10,oboje byli potvrzeny doktorkou. @brumi jj to je mi jasny,i kdyby jich mela jen par tak rozhodne s ni nikam nepojedem.Kdyz to zitrek nerozsekne a bud jich nebude milion,nebo ty co ma nezmizej,tak se pujdem ve stredu ukazat k dr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6865
7.8.18 07:02

@Ivana 85 to bude rozumné :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4248
7.8.18 08:02

Tak nic noveho,takze to nejspis nestovice nebudou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí