Zbavení se bradavice

1033
5.8.18 12:39

Zbavení se bradavice

Opět se potýkáme s bradavicemi,3 kousky má syn /13 let/ na palci, potírali jsme DUOFILMEM, udělal se puchýřek, kůži kolem jsem dnes obstříhla, má tam, ale nyní díru jako do pr…le, nemám odvahu mu tam znovu dát DUOFILM, je to jakoby živé, přiložila jsem proužek INADINY a přelepila, snad se mu to vysuší. V životě to takhle neměl, ještě má jednu s viditelným černým kořínkem na ukazováčku, a další na ploskách nohou, ale tam ty kořínky nejdou vidět, tak nevím jestli je to bradavice, nebo něco jiného? Ošetřila jsem ten palec správně, popř. co mám ještě udělat, syn má jet za týden na tábor. DĚKUJI

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2505
5.8.18 12:47

Záleží, jaký palec myslíš.. či na noze nebo na ruce.. na rukou by měly růst vystouplé bradavice a ty se ničí spolehlivěji, než ty co rostu na nohou, protože ty rstou dovnitř né ven.. Já mám dvě na palci u nohy asi 3roky a né a né se ji zbavit! u kožní jsem s tím byla už nesčetněkrát, potírala mazala Verumalem a nic.. Na ruce dobře zabírá ten Verumal, ale na nohy nefunguje skoro nic! Ty mrchy jsou odolný! :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3998
5.8.18 13:01

Do těch na nohách bych se před táborem asi vůbec nepouštěla, jsou to fakt nezdolný mrchy. Já si je musela nechat na chodidle vyříznout, u dcery jsme ji vyděsily česnekem, prostě najednou zmizela. Na rukách ten duofilm zabíral, ale musela jsem jít až do úplného vyleptání kořínků, jinak dorostla znova a snad ještě větší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20513
5.8.18 13:13

Mě na bradavici na ruce zabral dobře česnek naložený v octu,ale za týden to zlikvidovat nezvládnete a bradavice jsou velice infekční,kór takhle roznípané.Ted ji nechte být a až to nebude živé,začněte znovu s odstraňováním.Na noze mi nezabralo nic,ty zmizely samy až po 10 letech(a to jsem mazala vším možným a byla několikrát na vypálení)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3997
5.8.18 13:30

Měla jsem bradavice hodně dlouho. Opravdu, dlouho. Měla jsem jich plnou nohu a na druhé taky. Mazala jsem, na vypalování jsem chodila a nic nepomahalo. Loni v listopadu jsem byla pořád nemocná a tak jsem začala brát hlivu ustricnou na podporu imunity. Nemocná jsem byla stále, ale bradavice zcernaly a já je vyndala. Od té doby mám klid. Když se objevily u syna začala jsem dávat hlivu a za chvíli byl klid. Poradila jsem i kamarádce pro jejího dyna a za chvíli byly taky pryč. Za mě doporučuji hlivu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.8.18 13:32

Na kožní a paní doktorka vypálí dusíkem. :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2081
5.8.18 13:39

Ja bradavice dceri zlikvidovala verumalem, potirala jsem kazdy vecer po koupani, to co z predchoziho dne zmeklo jsem vyndavala jehlou a vytrhala pinzetou, vytrhavala jsem ty korinky. Umorily jsme ji asi za mesic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
5.8.18 13:40

Na bradavice nejúčinnější je leaser a na zvýšení imunity Betaglukan.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37131
5.8.18 13:54

Na nohou sem se bradavic zbavila tím že sem dostala na kožním takový potěr, vypadalo to jako lak na nehty, namazala se to, zaschlo a pak se to strhlo, a název si nevzpomenu, urychlilo se to tím, že sem si pinzetou pak po tom strhnuti vytrhavala ty kořínky. Ségra na to neměla žaludek a rovnou si ji nechala vyriznout, ale měla pak dlouho v noze ošklivou díru. Pokud jsou na rukou tak na ty byl účinej tekutej dusík, vypálit je, ale byla podmínka že se zlikvidovala mateřská bradavice, stačilo aby se ta jedna mrcha Zapoměla nebo neodstranila úplně a zas se vrátily.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1033
5.8.18 13:57

No,my ji máme právě na palci u nohy z vnější strany 3 kousky a samozřejmě,jak se prsty třou o sebe,tak se mu udělala i jedna na ukazováku na noze,aby toho nebylo málo :cert: a právě ,jak jsem to ostříhala kolem těch bradavic,tak to nevypadá vůbec dobře,fakt je tam díra a jestli bradavice zmizely,to nevím,spíš pochybuji,mrchy jedny :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.8.18 13:58

Nejlepší je nic nestříhat, ale nechat to na paní doktorku. Zbytečně si tam můžete zanést nějakou infekci a bude to ještě horší. Fakt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1033
5.8.18 14:06
@lamicina píše:
Do těch na nohách bych se před táborem asi vůbec nepouštěla, jsou to fakt nezdolný mrchy. Já si je musela nechat na chodidle vyříznout, u dcery jsme ji vyděsily česnekem, prostě najednou zmizela. Na rukách ten duofilm zabíral, ale musela jsem jít až do úplného vyleptání kořínků, jinak dorostla znova a snad ještě větší.

Právě máme zkušenost,že jsme párkrát natřeli DUOFILMEM a bradavice se krásně sloupla,tyhle mrchy na tom palci ,ale budou asi větší oříšek,nevadí,dnes mi končí dovolena a zítra šupajdá do práce ,naštěstí pracuji v nemocnici,tak se ještě poptám.Hezkou neděli :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1033
5.8.18 14:11
@mamca_anca_blanca píše:
Nejlepší je nic nestříhat, ale nechat to na paní doktorku. Zbytečně si tam můžete zanést nějakou infekci a bude to ještě horší. Fakt.

Právě ,že jsem vše s čím jsem pracovala,nůžky atd.vydesinfikovala,pracuji v nemocnici,jsme odtud vycvičené,že bez ústenky a rukavic ani ránu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
5.8.18 14:16

U nás skvěle zabírá domácí česnek nakrájený na plátky naložený v octu, na noc přiložíš a přelepíš náplastí, ráno sundáš. Synovi jsem tak loni zlikvidovala fakt škaredou bradavici na ruce, já se teď tímhle způsobem během pár dní zbavila jedné na noze..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4595
5.8.18 16:26

Synovi jsem na bradavice na nohou nalepila náplasti na obrázku.
Jsou to sice náplasti na kuří oka,ale už jsem nevěděla co s bradavicemi,
tak jsem zkusila tyhle náplasti,po vyloupnutí je pokoj,od té doby nic......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí