Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
Dobré ráno potřebuji pomoct už 20 dni mám zpoždění. Poslední styk jsem měla v prosinci den před tím jsem měla první pilulku antikoncepce a od té doby jsem měla sice ms ale dost zvláštní. Opoždění 2 dny pak to trvalo dlouho a naposledy jsem začala špinit po plese a to bylo 4 dny před termínem a trvalo to 14 dni teď už nic. Prášky jsem přestala brát na konci března. Holky prosím poraďte napadají mě dost zvláštní příčiny proč mám takové zpoždění a pobolívá mě v podbřišku jako by měli dojít ale to už celých 20 dni![]()
Proč jsi vysadila HA?
Kvůli financím. Jsem na děti sama takže tu 1000 jsem radši dala na rodinný rozpočet a přítele už taky nemám takže jsem si říkala že to už vůbec nevadí když je přestanu brát
@Anonymní píše:
Dobré ráno potřebuji pomoct už 20 dni mám zpoždění. Poslední styk jsem měla v prosinci den před tím jsem měla první pilulku antikoncepce a od té doby jsem měla sice ms ale dost zvláštní. Opoždění 2 dny pak to trvalo dlouho a naposledy jsem začala špinit po plese a to bylo 4 dny před termínem a trvalo to 14 dni teď už nic. Prášky jsem přestala brát na konci března. Holky prosím poraďte napadají mě dost zvláštní příčiny proč mám takové zpoždění a pobolívá mě v podbřišku jako by měli dojít ale to už celých 20 dni![]()
Nechapu. Je 5.dubna, tys prestala brat prasky na konci brezna a uz mas 20dni zpozdeni?
Jinak si taky myslim, ze ti nesedla antikoncepce, kdyz jsi pri ni krvacela. Jestli jsi ji teda brala spravne ![]()
Dobré ráno potřebuji pomoct už 20 dni mám zpoždění. Poslední styk jsem měla v prosinci den před tím jsem měla první pilulku antikoncepce a od té doby jsem měla sice ms ale dost zvláštní. Opoždění 2 dny pak to trvalo dlouho a naposledy jsem začala špinit po plese a to bylo 4 dny před termínem a trvalo to 14 dni teď už nic. Prášky jsem přestala brát na konci března. Holky prosím poraďte napadají mě dost zvláštní příčiny proč mám takové zpoždění a pobolívá mě v podbřišku jako by měli dojít ale to už celých 20 dni