Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@holcina20 píše:
a chodíte holky někam pařit na diskotéky nebo vás to už nebere?
Tak já nebyla nikde (a to fakt nikde) bez dětí ,co se mi narodil první kluk ![]()
Nějak mě to ani neláká, ikdyž by mi to možná prospělo se občas odreagovat (ikdyž teda diskoteky nejsou zrovna můj šálek kávy
)…ale já se od nich nějak nedokážu odtrhnout a to jsme spolu fakt nonstop ![]()
Ahoj já byla maminkou v 18ti:)Ted mi bude za pár dní 23 a snažíme se o druhé miminko:) ![]()
@lilaa22 Vitáááám te
taky chceme druhe ale az tak za 4 roky cca
@Jaja87 píše:
@lilaa22 Vitáááám tetaky chceme druhe ale az tak za 4 roky cca
Moc děkuji.To my chtěli taky později…pak jsem zapoměla prášek,a myslela jsem že to bude těhu…a prd:)A od té doby se snažíme…hlavně přítel:D
@Jaja87 píše:
@lilaa22 Ono to prijde samo …Hlavne nemyslet na to.
jj zatím to nehrotíme…buď a nebo:)
@lilaa22 píše:
Ahoj já byla maminkou v 18ti:)Ted mi bude za pár dní 23 a snažíme se o druhé miminko:)
ahoj tak at vám to co nejdřív vyjde ![]()
@holcina20 píše:
ahoj tak at vám to co nejdřív vyjde
Ahoj moc děkuju:)Doufám že určitě protože už pomalinku hledám práci:)
AHoj holky, to teda koukám kolik nás tady je:-) je i 23 a mám 9 měsíční holčičku ![]()
V porodnici se na mě dívaly jako na exota že ve 22letech rodím…byly tam maminky většínou 30 plus.
Jinak diskotéky a párty jsem si užívala dřív a teď dám přednost spíš posezení u vínka, takže od té doby co máme dceru tak jsme se spíš zklidnila a byla jsme venku cca 4krát .....většinou narozeninové oslavy, a užila jsme si to jen proto že hlídal muž u kterého vím že mě umí úžasně suplovat ![]()
Mě nikdo v devátenácti nevěřil, že bylo miminko plánované. Máte stejně zkušenosti? ![]()
tak jestli mi to nekdo veril nebo ne nevim ale za mne muzu rict ze miminko sme meli planovane akorat svatbu ne.Napred sme se brat nechteli a nakonec do nas tak nasi huceli az sem se v 5 mesici vdavala.Ale Maty byl planovany ![]()
uz uz