20tt a 1,5 roku dcera
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
20tt a 1,5 roku dcera
Ahoj mam 1,5 roku starou dcerku
a cely den ji vydite je s flaskou cely den pije a v noci taky kdyz jesm ji chtela naucit na dudlik tak se ji zvedal zaludek a nikdy dudlik nechtela, nevim jak ji mam odnaucit aby v noci tolik pila vystridame tak tri plenky za noc. je to normalni? mate nejaka takove zkusenosti? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@Jell píše:
Ahoj mam 1,5 roku starou dcerkua cely den ji vydite je s flaskou cely den pije a v noci taky kdyz jesm ji chtela naucit na dudlik tak se ji zvedal zaludek a nikdy dudlik nechtela, nevim jak ji mam odnaucit aby v noci tolik pila vystridame tak tri plenky za noc. je to normalni? mate nejaka takove zkusenosti?
Me malej (18 mesicu)v noci taky pije, ale nastesti nam plinka vydrzi celou noc i kdyz pije, vstavam k nemu nekdy i 4×, je to ruzny…A taky nevim jak to odbourat aby spal v kuse a nepil.Pres den pije taky dost, a na noc ma i dudlika. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jaja87 ona se nevzbudi uplne jen zacne brecet ale jako kdyby spala porad dam ji flasku jan po ni chnapne otoci se na bok a spinka dal. kdyz ji dam dudlik tak ho jen vyplivne asi proto ze z nej nic netece a proste si vybojuje tu flasku ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jell píše:
@Jaja87 ona se nevzbudi uplne jen zacne brecet ale jako kdyby spala porad dam ji flasku jan po ni chnapne otoci se na bok a spinka dal.
Me malej taky jen zaknoura majinko zaplace, ale je v polospanku, dam mu flasku sama, napije se, dam mu dudlina, a otoci se a spi dal…
Ale byla bych rada kdyby spal a spal, a vzbudil se az ráááno. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ježiš tak to Vás lituju mě spí celou noc a kdyby mi měl vstávat i ten starší tak to by bylo po mě. Zkusila bych doktora třeba jsou moc přespaní přes den, nedávala bych vůbec spát, napít bych dala před spaním a v noci bych prostě nedávala když se vzbudí tak jen třeba olíznout a zase vzít a pomalu snižovat dávky. To podle mě není normální aby se děti v tomto věku budily 4× za noc. Fak tby jsi byla mrtvá vím to mám kluky 14 měsíců od sebe.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@terka-kulicka píše:
Ježiš tak to Vás lituju mě spí celou noc a kdyby mi měl vstávat i ten starší tak to by bylo po mě. Zkusila bych doktora třeba jsou moc přespaní přes den, nedávala bych vůbec spát, napít bych dala před spaním a v noci bych prostě nedávala když se vzbudí tak jen třeba olíznout a zase vzít a pomalu snižovat dávky. To podle mě není normální aby se děti v tomto věku budily 4× za noc. Fak tby jsi byla mrtvá vím to mám kluky 14 měsíců od sebe.
Tak ja si zvykla..
Neresim to a cekam kdy to prestane…Prespany si myslim ze malej neni…Vecer jde haji okolo pul 8 vstava okolo 8 rano, jde haji okolo 11 dopol..A pak uz nejde spat, a zase je vecer a jde okolo pul 8…
Rezim mu vyhovuje takovy..Budi se nekdy jak kdy v noci, nekdy 2× az 4× se stane ..Ale abych ho trapila tim ze mu dam jen oliznout, to ne jako, zizen ma myslim,..Manzel taky hodne pil prej.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@terka-kulicka ahoj ona kolikrat pres den ani nespi a stejne se v noci budi. zkousela jsem ji dat na dudlik vsechno mozne ale ocuca to a vyplivne, jsem ve 20tt a kolikrat bych si ja rada odpocinula hodne ji beru na ruce kolikrat ji musim nosit ay usnula vecer. ona je takove vytouzene dite
3× jsem potratila behem 3/4 roka nez se narodila
.Ale snad ji to prejde samo. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nas taky kolikrat nejde spat vubec…
Napriklad dneska..
Nechce se mu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tento problém jsem nezažila, ale zkusila bych dát do flašky jen vodu a jen malé množství a postupně bych snižovala, třeba stačí když si cucne a zase usne, jinak fakt nevím…
Příspěvek upraven 13.10.12 v 17:50
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Na to pozor, něco podobnýho řešila sestra se synem a dělala mu do 2,5 let otroka, vařila i 3× za noc mlíko. Chápu, že se začátkem topné sezóny může mít dítě větší žízeň v noci, ale bohužel pití v noci přetěžuje ledviny a zažívací trakt, který by měl odpočívat. Takže bych se snažila zvlhčit vzduch, event. ubrat topení a lépe oblíkat a důsledně bych hlídala, kolik toho vypije přes den. Mělo by to být, tuším, 100ml na kg váhy dítěte
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@MartinaIrena aha tak to jsem nevedela ale ja si myslim ze to asi nebude zizni. ale asi je tak zvykla kdyz byla malicka tak spala a byla prisata k prsu. ale snad to odezni samo. musim s ni vic chodit ven to na piti nemysli a poradne ji utahat. jenze tady je skoro porad osklive pocasi.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No právě, nemusí to být žízeň, ale zvyk. A ten asi sám neodezní, chce to odnaučit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit