20tt a nemůžu spát

Anonymní
27.2.13 13:47

20tt a nemůžu spát

Ahoj holky, jsem v 20tt a poslední týden nemůžu pořádně spát, jsem unavená a normálně usnu cca 22h, pak se v noci zbudím že se mi zdají šílené noční můry tak to rozdejchávám než mi dojde že je vše ok. Pak mam ale problém zase usnout a když se mi to povede ( jenže nevím jak si lehnout a připadám si jak kdybych už byla vyspaná a jsou třeba 3 ráno) tak se pravidelně budím v 9h jak kdybych měla v těle nastavenej budík a ráno si přijdu jak po hrozným flámu :cert: máte někdo taky tento problém?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
ikyki
27.2.13 13:49
@Anonymní píše:
Ahoj holky, jsem v 20tt a poslední týden nemůžu pořádně spát, jsem unavená a normálně usnu cca 22h, pak se v noci zbudím že se mi zdají šílené noční můry tak to rozdejchávám než mi dojde že je vše ok. Pak mam ale problém zase usnout a když se mi to povede ( jenže nevím jak si lehnout a připadám si jak kdybych už byla vyspaná a jsou třeba 3 ráno) tak se pravidelně budím v 9h jak kdybych měla v těle nastavenej budík a ráno si přijdu jak po hrozným flámu :cert: máte někdo taky tento problém?

To přejde ale zase to přijde…nespavost v těhotenství není neobvyklý jev…

• Citovat
  • Upravit
8071
27.2.13 13:51

Já taky nemůžu spát, už od začátku těhotenství, a všecko mě bolí, a v posteli do devíti rozhodně být nemůžu, vstávám ráno před sedmou. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.2.13 13:51

@ikyki já jsem z toho uplně mimo, ale říkám si že tělo si třeba zvyká na to že po porodu se budu v noci budit a kojit :D

• Citovat
  • Upravit
3451
27.2.13 13:52

Já taky ale už jsem 34tt tak už to vydržím :) nic jinýho se s tím prý stejně nedá dělat :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.2.13 13:52

@Cuarentena já spánek miluju tak že pro mě je to zvláštní když se vzbudím a jsem jak potahu, pytle pod očima, nateklá víčka

• Citovat
  • Upravit
1360
27.2.13 13:53

To je v těhotenství normální. Připrav se na to, že může být ještě hůř. A k tomu tě možná budou bolet později ještě kyčle, možná žíly na nohách…a zvětšující se bříško taky spánku nepomůže…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ikyki
27.2.13 13:58

Já osobně jsem spáč a díky tomu, že jsem doma toho využívám v noci nespím ale jen ráno manžel odejde do práce prochrápu dopoledne…ale jak říkají holky v těhotenství jeto normální…miminka jsou hlavně v noci aktivnější, jako zákon schválnosti ty chceš klid a mimi zrovna ne

• Citovat
  • Upravit
886
27.2.13 13:59

Jeeje, tak to som mala od 20.tt do konca tehotenstva, spala som od cca. tri hodiny a potom som do šiestej ráno čítala diskusie na emimine :mrgreen: Po pôrode sa to hneď upravilo, ale teraz už nespím zase preto, lebo pri malom sa moc nedá, hneď je hladný, hneď je pokakaný, potom sa mu niečo sníva a mrnčí v spánku, tak ho kontrolujem… Pomaly si zvykám, že už som sa pol roka normálne nevyspala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.2.13 14:03

Tak díky holky, moc mě teda nepotěšilo že se nevyspím ale nedá se nic dělat no :lol:.

• Citovat
  • Upravit
6865
27.2.13 14:05

Ahojky, bohužel tě asi moc nepotěším ale já nemohla spát od 30 tt a trvalo to až do porodu :/ předtím jsem mohla spát kdykoliv a kdekoliv ale těch posledních 8 týdnu jsem spala tak 1 max 2 hod. denně, většinou jsem zabrala až kolem 4 ráno ale v 5 už jsem byla zase vzhůru a to jsem si nezdřímla ani na chviličku přes den, bohužel to k těhu patří a má s tím problém hodně holek. Můžeš vyzkoušet si dát před spaním horké mléko, meduňkový čaj a nebo homeopatika, dr mi radil dlouhé procházky, prostě celkovou únavu co nejvíc prý až do mrtva :D ale to mi taky moc nepomohlo byla jsem to tálně ko a stejně jsem neusla, mozek mi jel na max, do toho křeče v nohách a neklid, ale jsem teď dva týdny po porodu a už zase spím jak dřevo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.2.13 14:14

Stresy ?

Není to stres? Zní mi to hodně, jako bys byla pod tlakem… nechtělo by to nějakou relaxaci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Elessar
27.2.13 14:16

Mám to podobné…kolem 9.-10. večer jsem už mrtvá, zalehnu, ale každou hodinu se budím, přetáčím, hledám správnou polohu :D spim třeba do 9 ráno ale stylem, že půlku z toho strávím tím přetáčením :lol: a pak mi každej říká, jak vypadám unaveně, bledě a mám kruhy pod očima :cert: a ty sny, to je taky něco, ale na ně už jsem si zvykla…a zrovna včera jsem zjistila, že jsem náměsíčná, což mám odmala, ale teď v těhu mě to děsí daleko víc, abych si něco neudělala a tím i prckovi.. :)

• Citovat
  • Upravit
zrustice
27.2.13 14:39

Jo, jo, taky to znám. Asi od půlky těhotenství nemůžu večer usnout, pravidelně usínám až po 23, pak odbije třetí a jsem vzhůru. Zaberu až tak za hodinu, a ráno se budím ještě před šestou. Přes den jsem jak zmlácená, ale po obědě usnu max na 20 minut, pak už nemůžu zabrat :zed: V předchozích dvou těhotesntví jsem to neměla. Naštěstí už jdu do finále a říkám si, že alespoň budu zvyklá vstávat v noci k malé :)

• Citovat
  • Upravit
15074
27.2.13 14:50

Jooo, si pamatuju, jak jsem si musela jít sednout do obýváku, protože při ležení už mě všecko tlačilo jak sem nemohla usnout. Ve tři ráno třeba, na dvě hodiny:-) přitom zas tak probuzená, abych něco dělala jsem nebyla a manžel má slabý spaní, toho probudí každý šustnutí:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí