21. 8. 1968

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
52
21.8.18 22:11

@Demi Já tedy sleduji momentální zprávy a vstupy-jak to bylo tenkrát z většiny českých měst-je to moc zajímavé.. :palec: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
21.8.18 22:20

@Jana1958 Je zajímavé že můžete přispět autentickými postřehy! :palec: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4047
21.8.18 22:32
@Vojta40 píše:
@Demi Já tedy sleduji momentální zprávy a vstupy-jak to bylo tenkrát z většiny českých měst-je to moc zajímavé.. :palec: :potlesk:

Překvapuje mě, kolik je i nových informací, o kterých člověk netušil… například, že tehdejší naši vysocí představitelé byli do Moskvy unesení (ne, že tam jeli dobrovolně jednat), že budova Národní galerie na Václavském náměstí byla rozstřílená proto, že se okupanti domnívali, že jde o náš Parlament, nebo o statečných výsadkářích z Holešova. A samozřejmě vlastizrada Bilaka, Indry, Husáka, Jakeše,… :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
21.8.18 22:35

@Demi No a mne dostala úplně informace :D :zed: jak rusáci střleli na Muzeum v domnění že se jedná o Český rozhlas!! 8o :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4047
21.8.18 22:44

Jj, moc toho o své západní kolonii nevěděli :D Dobrou noc :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
21.8.18 22:45
@Demi píše:
Jj, moc toho o své západní kolonii nevěděli :D Dobrou noc :mavam:

To tedy ne :mrgreen: ,rovněž dobrou noc! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
21.8.18 23:20
@Vojta40 píše:
@Demi No a mne dostala úplně informace :D :zed: jak rusáci střleli na Muzeum v domnění že se jedná o Český rozhlas!! 8o :pocitac:

Tak smártfouny neexistovaly. Byli zmatení asi tím odporem. To nečekali :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4047
22.8.18 09:57

Andrej Babiš je kapitola sama o sobě. Bylo mi trapně za něj, jak tam stál před budovou rozhlasu a cosi koktal. Bohatě by stačilo, kdyby tam položil věnec a vytratil se, stejně tak i Vondráček.
Ten večerní koncert musel být úžasný, musím se zeptat rodiny v Praze, jestli tam byli. Určitě jo, protože oni chodí i na všechny protizemanovské a protikomunistické demonstrace.

@Russet píše:
Tak smártfouny neexistovaly. Byli zmatení asi tím odporem. To nečekali :nevim:
Čekali, že jim budou lidé házet kytice do tanků a hrát na garmošku, jako v květnu 1945, a ono nic. Teď to byli okupanti. Štve mě, jak málo jsme měli informací. Pochopila bych, že nám systematicky lhali o bratrské mírumilovné výpomoci za totáče (ikdyž i tehdy z toho šla hrozná propagandistická křeč), ale hodně souvislostí vychází najevo až teď.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová