Přechod k O2 na Předplacenou kartu

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2
17.8.17 14:29

Přechod k O2 na Předplacenou kartu

Ahoj prosím vás chci přejít k O2 od T-Mobilu na předplacenou kartu, včera sem zašel do nejbližší O2 prodejny a tam mi řekli že si musím koupit kartu která stojí 401-,KČ a mít ČVOP tak sem volal na tu jejich linku a tam mi operátorka řekla že ta karta stojí 99-,KČ a není tam kredit tak sem se na tu prodejnu vrátil a zase mi řekli že karta stojí 401-,KČ, tak sem pak napsal na jejich facebook a tam mi odepsali že karta nestojí 401 ani 99 ale pouze 1-,KČ na kartě nemá být kredit a přenos si mám sám udělat přes sms tak sem potřetí :D, opět šel na tu samou prodejnu a tam zase opět mi řekli že to tak není že karta sice stojí 1-,KČ ale musí se na tu kartu dobít 400-,KČ kredit jinak že ten přenos nejde udělat opět sem psal na jejich fb a tam mi odepsali že mám jít na jinou prodejnu ale že i na téhle prodejně tu kartu mají a kredit si dobíjet nemusím, já nevím ale nechci znovu zbytečně chodit do prodejny aby mi tam kecali nesmysli, tak se vás ptám jestli někdo z vás má s touhle kravinou zkušenost?, docela si ten přechod začínám i rozmýšlet jestli i po 4. mi budou kecat zase blbosti tak je už asi někam pošlu :D díky moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
23910
8.6.19 21:38

Mám čerstvý zážitek. Předplacenou kartu O2 mám asi 25 let, používal jsem ji i v podnikání, jelikož volám minimálně, nikdy jsem nepřistoupil na paušál. Naposled jsem dobíjel asi před třičtvrtě rokem za 800, nyní zůstatek cca 200,–Kč. Jelikož se blíží konec platnosti, dobil jsem dnes za 300 a po několika hodinách kredit nikde. Po bezvýsledném hovoru na zákaznické lince jsem zkusil chat, kopíruju rozhovor s O2 Guru:

chat
Vy, 20:06Dobrý den, dosud mi nebyl připsán kredit, který jsem platil přes terminál Sazky kolem 15. hod.
Marcela Operátor péče o zákazníka, 20:07
Hezký den, k připsání kreditu dochází nejpozději do 24 hodin.

Vy, 20:08To je sice hezké, ale proč nedojde k připsání kreditu ihned, jako dříve???
Marcela Operátor péče o zákazníka, 20:08
Vždy byl termín do 24 hodin.

Vy, 20:09Ale vždy byl kredit připsán prakticky ihned, za 25 let používání předplacené karty o2 se mi toto nestalo.
Marcela Operátor péče o zákazníka, 20:12
Je to možné, ale termín je nejpozději do 24 hodin, Pokud tedy bylo dobito dnes je zapotřebí vyčkat. děkuji za pochopení.

Vy, 20:14Nemáte zač. Neplánuje náhodou O2 diverzifikaci podnikání do jiných oborů. Uvítal bych např. restauraci, kde bych si objednal oběd, zaplatil a dostal ho za tři dny…
Marcela Operátor péče o zákazníka, 20:15
Nemáme informace o plánování diverzifikace.

Vy, 20:18Škoda, spousta zákazníků by uvítala i v jiných oborech tak kvalitní a rychlé služby, jako jsou v poslední době u vás…
Marcela Operátor péče o zákazníka, 20:19
Doporučila bych Vám do budoucna, přechod na paušál. Co vy na to? Nebudete mít starosti s dobíjením kreditu.

Vy, 20:25Děkuji za nabídku, dostávám je od vás často, ale paušál nevyužiju. I přes vysokou cenu hovorů na předplacené kartě je tato pro mě výhodnější, mj. proto, že při neoprávněném užití telefonu nemůže dojít k obrovským ztrátám
Marcela Operátor péče o zákazníka, 20:25
Dobře. Děkuji Vám za Váš čas a přeji Vám příjemný zbytek dne :o)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
8.6.19 22:58
@bse.pedro píše:
Mám čerstvý zážitek. Předplacenou kartu O2 mám asi 25 let, používal jsem ji i v podnikání, jelikož volám minimálně, nikdy jsem nepřistoupil na paušál. Naposled jsem dobíjel asi před třičtvrtě rokem za 800, nyní zůstatek cca 200,–Kč. Jelikož se blíží konec platnosti, dobil jsem dnes za 300 a po několika hodinách kredit nikde. Po bezvýsledném hovoru na zákaznické lince jsem zkusil chat, kopíruju rozhovor s O2 Guru:

chat
Vy, 20:06Dobrý den, dosud mi nebyl připsán kredit, který jsem platil přes terminál Sazky kolem 15. hod.
Marcela Operátor péče o zákazníka, 20:07
Hezký den, k připsání kreditu dochází nejpozději do 24 hodin.

Vy, 20:08To je sice hezké, ale proč nedojde k připsání kreditu ihned, jako dříve???
Marcela Operátor péče o zákazníka, 20:08
Vždy byl termín do 24 hodin.

Vy, 20:09Ale vždy byl kredit připsán prakticky ihned, za 25 let používání předplacené karty o2 se mi toto nestalo.
Marcela Operátor péče o zákazníka, 20:12
Je to možné, ale termín je nejpozději do 24 hodin, Pokud tedy bylo dobito dnes je zapotřebí vyčkat. děkuji za pochopení.

Vy, 20:14Nemáte zač. Neplánuje náhodou O2 diverzifikaci podnikání do jiných oborů. Uvítal bych např. restauraci, kde bych si objednal oběd, zaplatil a dostal ho za tři dny…
Marcela Operátor péče o zákazníka, 20:15
Nemáme informace o plánování diverzifikace.

Vy, 20:18Škoda, spousta zákazníků by uvítala i v jiných oborech tak kvalitní a rychlé služby, jako jsou v poslední době u vás…
Marcela Operátor péče o zákazníka, 20:19
Doporučila bych Vám do budoucna, přechod na paušál. Co vy na to? Nebudete mít starosti s dobíjením kreditu.

Vy, 20:25Děkuji za nabídku, dostávám je od vás často, ale paušál nevyužiju. I přes vysokou cenu hovorů na předplacené kartě je tato pro mě výhodnější, mj. proto, že při neoprávněném užití telefonu nemůže dojít k obrovským ztrátám
Marcela Operátor péče o zákazníka, 20:25
Dobře. Děkuji Vám za Váš čas a přeji Vám příjemný zbytek dne :o)

O2 je nejhorší operátor. Jinak opravdu nechápu, jak někdo může používat předplacenku. Otrava dobíjet a ty ceny :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1608
8.6.19 23:04

No stalo se mi, že dobitý kredit zmizel úplně, prostě jsem dobila, zaplatila a nebyl ani za těch 24 hodin. Naštěstí jen za 200,–Na lince nevěděli, já taky ne :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1608
8.6.19 23:15

Ještě k dotazu, proč si nekoupíte v prvním obchodě nebo trafice, poště…normálně předplacenou simku s asi stovkovým kreditem? Nebo vám jde o přenos čísla? To, ale na stránkách O2 taky nějak jde ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75498
8.6.19 23:57
@Russet píše:
O2 je nejhorší operátor. Jinak opravdu nechápu, jak někdo může používat předplacenku. Otrava dobíjet a ty ceny :roll:

Tak tak. Letos jsem kvůli strmě klesající kvalitě služeb a nepřiměřeně vysokým cenovkám přešla od O2 právě k T-mobile a byl to intenzivní zážitek. :pocitac: :pocitac:
Zrušit před vypršením smlouvu (kterou si bez výstrahy prodlužují automaticky, když se prošvihne termín výpovědi) na IČO nelze.
Neee, žádná smluvní pokuta, ni za dolare, prostě nejde to, vztekala jsem se na pobočce i infolince opakovaně. 8o
I ohlídala jsem si další termín odchodu a stáhla sebou celou rodinu po cca 20ti letech u O2. :jazyk:
Zpátky z principu v životě nikdy, ani kdybych se měla dorozumívat kouřovými signály. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23910
9.6.19 00:14
@alun-ka píše:
Ještě k dotazu, proč si nekoupíte v prvním obchodě nebo trafice, poště…normálně předplacenou simku s asi stovkovým kreditem? Nebo vám jde o přenos čísla? To, ale na stránkách O2 taky nějak jde ne?

Občas si simku koupím, když někomu nechci dát „legální“ číslo, dokud ho pořádně nepoznám.
Samozřejmě mi jde o zachování čísla, protože při změně by se mi už nikdy nedovolali lidi, které nemám v seznamu. Přenos k jinému operátorovi budu zvažovat, začnu pátrat… Zatím jsem to neřešil, protože jsem byl do teď spokojen. Vzhledem k tomu, že mám 5,60 za minutu do všech sítí, většinou mi stačí dobít za 2-3 stovky jednou, dvakrát za půl roku. Moje nejdelší hovory jsou do 2 minut, jinak raději vše řeším osobně, třeba v hospodě u kafe…
Věčně mi nutí paušály, ale já bych ani paušál za 300,– často nevyužil a taky bych na něj ani nemusel mít. Už párkrát se mi stalo, že jsem ze dne na den přišel o celou firmu a horko těžko sháněl peníze na inkaso, benzín, jídlo, cigarety, na rozjezd nové firmy a na pár plechovek rybích vajíček, láhev prošlýho 30ti letýho vína a plesnivýho sejra… 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23910
9.6.19 00:21
@Russet píše:
O2 je nejhorší operátor. Jinak opravdu nechápu, jak někdo může používat předplacenku. Otrava dobíjet a ty ceny :roll:

Konzervatismus, mám ji cca 25 let, při podnikání jsem neřešil vyšší ceny hovorů, vše šlo do nákladů, ale dobíjel jsem většinou max. za 500,– třeba 2× týdně, abych se nedostal do situace, kdy mi přijde faktura za telefon za 100000,– protože jsem ho půjčil nějakýmu debilo. i na 5 minut, nebo jsem omylem vytočil špatné číslo, nebo že jsem přijal delší hovor z domova, když jsem byl na nákupu zboží v rajchu…
Dnes necítím potřebu mít ten krám na uchu, nebýt staré nemocné matky, kvůli které jsem na příjmu 24 denně, asi bych ho hodil do kanálu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23910
9.6.19 00:31
@sirikit píše:
Tak tak. Letos jsem kvůli strmě klesající kvalitě služeb a nepřiměřeně vysokým cenovkám přešla od O2 právě k T-mobile a byl to intenzivní zážitek. :pocitac: :pocitac:
Zrušit před vypršením smlouvu (kterou si bez výstrahy prodlužují automaticky, když se prošvihne termín výpovědi) na IČO nelze.
Neee, žádná smluvní pokuta, ni za dolare, prostě nejde to, vztekala jsem se na pobočce i infolince opakovaně. 8o
I ohlídala jsem si další termín odchodu a stáhla sebou celou rodinu po cca 20ti letech u O2. :jazyk:
Zpátky z principu v životě nikdy, ani kdybych se měla dorozumívat kouřovými signály. :cert:

S O2 je to barevný, nedávno jsem konečně po několika letech vyřešil internet…
Kdysi uzavřená smlouva na internet po pevný na 20mega za 500,–, roční smlouva s opakovaným prodloužením. To u nás ještě nebyl signál od jiného operátora. Asi 5 let jsem nestíhal ve správném termínu výpověď na pobočce, většinou jsem měl v tu dobu důležitější práci, jen občas jsem ve volném čase zkoušel vyjednávat o lepší ceně. Pořád to nešlo, jedině když si prý u nich přiberu paušál. Letos jsem konečně na pobočce zjistil, kdy mi dobíhá roční smlouva a šel tam podat výpověď. Chvilka handrkování na přepážce + jejich centrálou po telefonu, srandanabídky z jejich strany, já nabízel max.300,– za stávající služby, z jejich strany to absolutně nešlo. Takže jsme sepsali natvrdo výpověď /v pátek/ a v pondělí ráno už telefon z O2 a cena 250,–Kč…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75498
9.6.19 00:56

@bse.pedro Já volám pořád, mám to takříkajíc v náplni práce a internet potřebuju taky v jednom kuse včetně balíku dat v telefonu - pořád jezdím někam s GPS v mobilu a věčně něco tahám přes hot spot. :nevim:
Takže neomezenej paušál: na hlídání, kdy mi dojde krédo, data a kam si honem zaběhnout dobít už si přijdu celkem velká holka.
No a TM se nám vnutili s Magentou, ostatním členům rodiny zaplatili větší část smluvní pokuty, na mě trpělivě počkali a ve finále za 4 neomezený paušály s balíkem dat, satelitní TV a pevným internetem platíme cca 2500,–, což mi přijde celkem snesitelné. :andel: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23910
9.6.19 01:10

@sirikit To je jasný, mě stačí internet doma, nebo se s noťasem někde píchnu na volnou Wifinu, gpsku mám v autě a jelikož jsem už jen spokojenej zaměstnanec, kterej nemusí telefonovat, stačí mi i obyčejnej hloupej tlačítkovej mobil s paměťovou kartou a foťákem. Zatím se úspěšně bráním dotykáčům, páč bych musel kupovat asi tak 3 měsíčně. Hloupej telefon vydrží bez poškození tisíce pádů na beton a v nouzovém případě se na něm dá napsat bez problémů sms i za volantem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75498
9.6.19 01:19
@bse.pedro píše:
@sirikit To je jasný, mě stačí internet doma, nebo se s noťasem někde píchnu na volnou Wifinu, gpsku mám v autě a jelikož jsem už jen spokojenej zaměstnanec, kterej nemusí telefonovat, stačí mi i obyčejnej hloupej tlačítkovej mobil s paměťovou kartou a foťákem. Zatím se úspěšně bráním dotykáčům, páč bych musel kupovat asi tak 3 měsíčně. Hloupej telefon vydrží bez poškození tisíce pádů na beton a v nouzovém případě se na něm dá napsat bez problémů sms i za volantem…
:zed: :zed: Nejitři prosím mé jen povrchně zacelené rány, při posledním křáp!! 8o :pocitac: mě málem vezli. :cert: :cert:
„Naštěstí“ jen display za dva litry :?, už je to 5 měsíců, tak jsem vrcholně obezřetná. :roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23910
9.6.19 03:21
@sirikit píše: :zed: :zed: Nejitři prosím mé jen povrchně zacelené rány, při posledním křáp!! 8o :pocitac: mě málem vezli. :cert: :cert:
„Naštěstí“ jen display za dva litry :?, už je to 5 měsíců, tak jsem vrcholně obezřetná. :roll:

upřímně tě lituju, vím co to je, když se rozbije telefon…
Na Nokii, kterou jsem měl asi 8 let, stála mě tehdy 800,–, mi po stotisícím pádu praskl zadní kryt, oprava mě stála 5,–Kč - izolepa, kterou jsem to podlepil. Pak jsem stále funkční telefon kvůli poškrábanýmu displeji vyměnil za pogumovanej Humr2, s paměťovou kartou mě přišel na 1960,– a má proti Nokii jednu výhodu, že je vodotěsnej, vydrží polití kafem a následný opláchnutí pod tekoucí vodou a taky se po pádu na zem nemusí skládat, páč je sešroubovanej…
Taky jsem platil kdysi 2000,– za výměnu displeje, bylo to cca v r.93, kdy jsem od firmy vyfasoval MT Dankel, tehdy dotovaná cena telefonu 8000,–. Když jsem ho rozbil, vezl jsem telefon do jedné ze dvou prodejen v republice a za náhradní telefon půjčený na měsíc po dobu opravy jsem vysollil 500,–Kč. Plus moje firma dodatečně kromě paušálu zaplatila 2000,– za hovory nad paušál, které jsem uskutečnil z rozbitého telefonu po dobu, kdy byl v servisu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
9.6.19 06:04
@sirikit píše:
Zpátky z principu v životě nikdy, ani kdybych se měla dorozumívat kouřovými signály. :cert:

Já takhle převáděla bábinu. Ukecali ji přes telefon na další prodloužení, já dohodnutý přestup jinam… Říkám, opovaž se ještě po telefonu na něco kývnout, já podruhé novému operátorovi volat nebudu. Po přestupu zírala, o kolik jí to spadlo. Ale nechtěla jakou dobu přestupovat, že jako nic měnit nechce… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
9.6.19 06:10
@bse.pedro píše:

Mám už asi 5. telefon od začátku jejich éry a NIKDY jsem si nerozbila display. Měnila jsem vždy, až s tím předchozím nebyla domluva nebo jsem dostala zálusk na nový. Telefon vydrží těm, co ho nenosí hloupě po kapsách a tak. A SMS snad za volantem nepíšeš :roll: Nehledě na to, že průměrný páťák zvládne jednou rukou (palcem) SMS jako nic :jazyk: Já teda taky a to nemám zrovna tlapu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová