Mobilní operátor Kaktus

42
12.8.17 19:28

Mobilní operátor Kaktus

Ahoj, chystám se odejít od O2 nebo mít s nimi neustálé problémy mi za to nestojí, koupila jsem v T-Mobile prodejně Kaktus kartu a chtěla bych na ní přenést číslo, máte s tímto mobilním operátorem zkušenosti? kdysi dávno sem měla tu jejich simku zdarma ale pak se někam ztratila takže to ani nemohu hodnotit děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1047
12.8.17 20:03

Ma ji dcera i pritel a jsou spokojeni.. minimálně jednou za mesic je akce 100% kreditu navic zdarma pri dobiti a vyhovuje jim, ze si muzou kredit posilat mezi sebou.. napr dcera uz nema ani na sms, tak ji pritel posle ze sveho kreditu 5kc, aby mela na prozvoneni, kdyby nahodou neco:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
195
12.8.17 20:56

Já ho mám jako záložní osobní číslo a jsem spokojená. Ty jejich dobíječky jsou super, doporučuji sledovat jejich Facebook, bývá to zhruba po 3 týdnech - dobiješ 200-500 a tu samou částku Ti dají navíc.
Jediná nevýhoda asi je ta, že nemají oficiálně infolinku, ale komunikuje se s nimi jedině přes Facebook.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.8.17 21:55

Mám a je to nejlepší operátor můžeš si dobít už od 50-,KČ na jejich stránkách navíc pokud sis koupila tu simku dneska máš tam navíc 250mb dat na sociální sítě jinak pokud by se ti u kaktusu nelíbilo čvop kod si vygeneruješ sama v jejich samoobsluze ale já myslím že se ti líbit bude je pravda že nemají infolinku ale mě to nějak nevadí na fb je s nimi super komunikace a navíc je tam povolení tykání což semi fakt líbí je to dobrý operátor hlavně pro mladé lidi určitě neuděláš chybu je to lepší než nějaký paušál :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
blabla123
13.8.17 06:53

Já ho mám a jsem spokojená.

• Citovat
  • Upravit
2230
13.8.17 07:14

Ja se přidám s dotazem na kaktus-jak je na tom se signálem na mobilní data? Mám do tabletu simku od sazky a je to katastrofa, manžel má od o2,většinou mu jede 3g, mně sotva edge a třeba na dolní Moravě jsem byla úplně bez netu, jemu jel sice pomalu, a ale jel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.8.17 12:28
@spiky01 píše:
Ja se přidám s dotazem na kaktus-jak je na tom se signálem na mobilní data? Mám do tabletu simku od sazky a je to katastrofa, manžel má od o2,většinou mu jede 3g, mně sotva edge a třeba na dolní Moravě jsem byla úplně bez netu, jemu jel sice pomalu, a ale jel

Signál mají dobrý zatím semi nestalo že by mi data neběželi a nebo mi signál vypadl internet je rychlý za mě je kaktus nejlepší :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4280
24.10.22 13:50

Nějaké nové zkušenosti s tímto operátorem? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie