Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, mám problém na pobočce O2 mi pořád vnucovali paušál měla sem dobíjecí kartu, přesvědčovali mě že mám 60.denní lhůtu na vyzkoušení když mě o tom přesvědčila osoba co mi paušál vnutila, Guru, i na jiné pobočce řekla sem si že to vyzkouším, nyní sem se rozhodla že paušál zruším a nechám si dobíjení a ted je problém, 60.denní lhůta platí prý pouze pro zákazníky co udělali smlouvu mimo pobočku nikoliv pro ty co uzavřeli na pobočce takže sem se uvázala na 24.měsíců bez svého vědomí jelikož mi byli podané špatné informace!, co mám ted dělat? je asi jasné že mi asi nezbyde nic jiného než jim ty dva roky platit za blbost se hold platí
, fakt nevím co mám ted dělat sem zoufalá-
Tady je dne každá zoufalá. Máš číst smlouvu i ty malá písmenka, nenaděláš nic, pokud smlouvu vypovíš, dopočítají Ti měsíce + pokuta, chápu Tě, je to k vzteku
@Nikita14
A smmouvi si četla? Ne. Smůla, tvoje blbost a za blbost se platí.
@DanielaD píše:
Tady je dne každá zoufalá. Máš číst smlouvu i ty malá písmenka, nenaděláš nic, pokud smlouvu vypovíš, dopočítají Ti měsíce + pokuta, chápu Tě, je to k vzteku
Všichni pracovnící O2 mě ujištovali že když se přechází z dobíjecí karty na tarif je tam 60.denní lhůta na vyzkoušení, ted to najednou tak není :/, jsem blbá že jsem na to naletěla nejraději bych tu kartu hned zahodila ale ted to asi dlouho nepůjde
@zvidavajanca píše:
@Nikita14
A smmouvi si četla? Ne. Smůla, tvoje blbost a za blbost se platí.
Ve smlouvě nic vedeno nebylo, ale paní to psala do počítače a posílala to na O2 že mám tu 60.denní lhůtu
Zkusila bych zajít v pracovní době, kdy tam bude i vedoucí. Smlouvu s sebou a zkusit se domluvit.
@Nikita14 píše:
Všichni pracovnící O2 mě ujištovali že když se přechází z dobíjecí karty na tarif je tam 60.denní lhůta na vyzkoušení, ted to najednou tak není :/, jsem blbá že jsem na to naletěla nejraději bych tu kartu hned zahodila ale ted to asi dlouho nepůjde
proč by to nešlo? Kartu zahoď, plaťit jí budeš stále a kup si další na dobíjení. Já volím paušál, než pořád dobíjení, otravují sms, že už je zase potřeba dobít, jinak kredit propadne, nebo budu volat, tak draze, že uvidím. ![]()
Jsou to všichni stejní šmejdi. Také mě slibovali, při prodloužení paušálu modré z nebe, no nadali mě ho. Kašli na to 2 roky utečou a pak to zrušíš. Za ty nervy to nestojí, žij a neřeš ptákoviny ![]()
Případně si stěžovat výše - na to, že zaměstnanec podal klamné informace. Dá to práci, nás tak kdysi dost podvedlo AAA autobazar, ale domohli jsme se, že jsme v právu my. Držím palce…
@Nikita14 píše:
Ve smlouvě nic vedeno nebylo, ale paní to psala do počítače a posílala to na O2 že mám tu 60.denní lhůtu
pokud to poslala kyslíkům na centrálu, tak to někde musí být, Tobě měla dát kopii.
Uzavřít smlouvu mimo pobočku, to je tedy kde? Někde na nádraží, nebo přišla domů?
@Poštolka J píše:
Případně si stěžovat výše - na to, že zaměstnanec podal klamné informace. Dá to práci, nás tak kdysi dost podvedlo AAA autobazar, ale domohli jsme se, že jsme v právu my. Držím palce…
Kam se mám obrátit? O2 to vůbec nechce řešit
@DanielaD píše:
pokud to poslala kyslíkům na centrálu, tak to někde musí být, Tobě měla dát kopii.
Uzavřít smlouvu mimo pobočku, to je tedy kde? Někde na nádraží, nebo přišla domů?
Myslí přes e-shop, kyslící tvrdí že tam nic nemají a prostě že když se to uzavře na pobočce nemám na to nárok, dnes mi to dokonce tvrdil i Guru co předtím říkal že na to nárok mám když sem mu to připomněla tak jeho odpověd: Omlouvám se spletl jsem se.
@Nikita14 píše:
Kam se mám obrátit? O2 to vůbec nechce řešit
tady to taky nevyřešíš
Běž tam, kde jsi to podepsala, snad tam budou stejná pracovnice, nebo, kde jsi to podepsala?
@DanielaD píše:
tady to taky nevyřešíšBěž tam, kde jsi to podepsala, snad tam budou stejná pracovnice, nebo, kde jsi to podepsala?
O2 prodejna Olympia Plzen, zítra tam zajdu uvidím co mi tam řeknou
No, s námi se taky odmítali bavit, ale postěžovala jsem si tehdy na podobných stránkách na internetu, chtěla jsem hlavně upozornit jací jsou to podvodníci, psala a volala jsem všude možně, tak už jsme byli i smíření, že jsme měli smůlu na podvodníky. Jenže na ty stránky chodila paní z téže firmy a hodně vysoce postavená. To jsme vůbec nevěděli, napsala mi, chtěla vědět, co jsme měli za problém, zavolala na pobočku, udělala tam pořádek a kupodivu jsme velkou část peněz dostali zpět, celou částku ne, ale bylo to rozhodně lepší, než platit vše, když to zkazili oni. Volala bych a psala kam se dá, zašla bych na pobočku, chtěla mluvit s nadřízeným dotyčné osoby, psala oficiálně stížnost, prostě bych zkusila všechno.