O2 mě podvedlo co dělat?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
18304
11.8.17 23:43
@Nikita14 píše:
Myslí přes e-shop, kyslící tvrdí že tam nic nemají a prostě že když se to uzavře na pobočce nemám na to nárok, dnes mi to dokonce tvrdil i Guru co předtím říkal že na to nárok mám když sem mu to připomněla tak jeho odpověd: Omlouvám se spletl jsem se.

nevím, kdo je nebo co je Guru.
Omlouvám se spletl jsem se ať to spletnutí napraví, vím, že je to stále dokola, ale s nimi nehneš, lžou jeden přes druhého. Podívej se do jejich samoobsluhy, nebo jak se to jmenuje, našla jsem tam u tarifů, pokud mě nevyhovuje množství internetu, mohu od smlouvy odstoupit, chtěla bych to vidět, ty tahanice. Oni se chovají, jako by přicházeli o firmu která má 200 zákazníků. Jak jím může být prospěšný jeden člověk, pravděpodobně s nízkým tarifem? Necháš na tom hromadu času, nic nenaděláš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
11.8.17 23:45
@Poštolka J píše:
No, s námi se taky odmítali bavit, ale postěžovala jsem si tehdy na podobných stránkách na internetu, chtěla jsem hlavně upozornit jací jsou to podvodníci, psala a volala jsem všude možně, tak už jsme byli i smíření, že jsme měli smůlu na podvodníky. Jenže na ty stránky chodila paní z téže firmy a hodně vysoce postavená. To jsme vůbec nevěděli, napsala mi, chtěla vědět, co jsme měli za problém, zavolala na pobočku, udělala tam pořádek a kupodivu jsme velkou část peněz dostali zpět, celou částku ne, ale bylo to rozhodně lepší, než platit vše, když to zkazili oni. Volala bych a psala kam se dá, zašla bych na pobočku, chtěla mluvit s nadřízeným dotyčné osoby, psala oficiálně stížnost, prostě bych zkusila všechno.

No tak to budu potřebovat nervy ze železa, tohle je asi největší blbost kterou sem zatím udělala to už sem si k tý smlouvě mohla vzít telefon a nemrzelo by mě to tak jako ted, zítra jdu na tu pobočku jestli se tam s nimi nedomluvím tak mi asi nezbyde nic jiného než jim platit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
11.8.17 23:48
@DanielaD píše:
nevím, kdo je nebo co je Guru.
Omlouvám se spletl jsem se ať to spletnutí napraví, vím, že je to stále dokola, ale s nimi nehneš, lžou jeden přes druhého. Podívej se do jejich samoobsluhy, nebo jak se to jmenuje, našla jsem tam u tarifů, pokud mě nevyhovuje množství internetu, mohu od smlouvy odstoupit, chtěla bych to vidět, ty tahanice. Oni se chovají, jako by přicházeli o firmu která má 200 zákazníků. Jak jím může být prospěšný jeden člověk, pravděpodobně s nízkým tarifem? Necháš na tom hromadu času, nic nenaděláš.

Guru je pracovník O2, má nastarosti vlastně služby pro zákazníky asi s tím fakt nic neudělám, nezbyde mi nic jiného než jim platit hned jak budu mít možnost tak tu smlouvu zruším a už si od O2 nevezmu ani kdyby mi nabízeli bonbon

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18304
11.8.17 23:50
@Poštolka J píše:
No, s námi se taky odmítali bavit, ale postěžovala jsem si tehdy na podobných stránkách na internetu, chtěla jsem hlavně upozornit jací jsou to podvodníci, psala a volala jsem všude možně, tak už jsme byli i smíření, že jsme měli smůlu na podvodníky. Jenže na ty stránky chodila paní z téže firmy a hodně vysoce postavená. To jsme vůbec nevěděli, napsala mi, chtěla vědět, co jsme měli za problém, zavolala na pobočku, udělala tam pořádek a kupodivu jsme velkou část peněz dostali zpět, celou částku ne, ale bylo to rozhodně lepší, než platit vše, když to zkazili oni. Volala bych a psala kam se dá, zašla bych na pobočku, chtěla mluvit s nadřízeným dotyčné osoby, psala oficiálně stížnost, prostě bych zkusila všechno.

to bylo velké štěstí a dobrá výhra. Jsou to šmejdi, je jedno, jaký je to poskytovatel, je to jedna banda. Na info linku se nedovoláš, pořád Tě přepínají, sem tam, pak Tě vypnou a znovu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18304
11.8.17 23:59
@Nikita14 píše:
Guru je pracovník O2, má nastarosti vlastně služby pro zákazníky asi s tím fakt nic neudělám, nezbyde mi nic jiného než jim platit hned jak budu mít možnost tak tu smlouvu zruším a už si od O2 nevezmu ani kdyby mi nabízeli bonbon

je to nepříjemné, ale u každé smlouvy je dobré dávat pozor. Oni jsou jak kouzelníci, vše je rychlé, mluví záhadným jazykem, jedna tam pobíhá s vodou, druhá se tě vyptává ani nevíš co chce. Třetí Tě zamtičkuje, jedna dvě. Guru, to je název :zed: Já jsem od nich odešla jinam, jejich arogance mě nesedla, ale to je z deště pod okap.

Příspěvek upraven 12.08.17 v 00:58

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
678
12.8.17 00:00

@DanielaD
Jo, byli jsme tehdy zoufalí, šlo o desetitisíce, prodali nám auto, mělo být úplně v pořádku s tím, že do pár dnů přijdou poštou technické papíry, ty jakou dobu vůbec nešly. Měli jsme tehdy jet tím autem na dovolenou do zahraničí a když papíry konečně přišly, zjistili jsme, že je vozidlo technicky nezpůsobilé jízdy, takže manžel za tři dny zařídil opravu všech závad, aby nám nepropadla dovolená a pak jsme se hádali velmi dlouho, kdo nám ty peníze za opravu vrátí, ale měli jsme štěstí v neštěstí. Paní nám tehdy naprosto nezištně pomohla. Ovšem pro auto kamkoliv jinam, do této firmy už nikdy, mohli by slibovat, co chtějí. Když se člověk jednou spálí, podruhé si dá hodně velký pozor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.8.17 00:02

O2 jsme zkusili jednou a naposledy. I když to bylo jen pár měsíců, tak jsme museli podat stížnost na ČTU. To vyhovělo, takže vraceli prachy i zpětně :mrgreen: Každopádně polož si následující otázky. 1) Máš nějaký záznam konverzace s O2 guru, kde zaznělo to, že ti tvrdili, že máš 60 dní na vyzkoušení i přesto, že podepisuješ na pobočce? (např. FB konverzace) 2) podali ti tyto informace telefonicky? pokud ano, tak hovory jsou nahrávané, odkaž se na ten hovor, oni to musí prověřit. Pokud jsi na obě otázky ale odpověděla NE, tak máš bohužel smůlu, protože podpis smlouvy na pobočce jasně udává, že nevzniká nárok na odstoupení v zákonné lhůtě. A bohužel neznalost neomlouvá :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
12.8.17 00:07
@Iustitia omnibus píše:
O2 jsme zkusili jednou a naposledy. I když to bylo jen pár měsíců, tak jsme museli podat stížnost na ČTU. To vyhovělo, takže vraceli prachy i zpětně :mrgreen: Každopádně polož si následující otázky. 1) Máš nějaký záznam konverzace s O2 guru, kde zaznělo to, že ti tvrdili, že máš 60 dní na vyzkoušení i přesto, že podepisuješ na pobočce? (např. FB konverzace) 2) podali ti tyto informace telefonicky? pokud ano, tak hovory jsou nahrávané, odkaž se na ten hovor, oni to musí prověřit. Pokud jsi na obě otázky ale odpověděla NE, tak máš bohužel smůlu, protože podpis smlouvy na pobočce jasně udává, že nevzniká nárok na odstoupení v zákonné lhůtě. A bohužel neznalost neomlouvá :nevim:
Zkusím si vyžádat ten telefonní hovor, pokud to prostě nepůjde budu muset platit protože mít kvůli paušálu na krku exekuci mít fakt nechci :,(
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18304
12.8.17 00:08
@Nikita14 píše:
No tak to budu potřebovat nervy ze železa, tohle je asi největší blbost kterou sem zatím udělala to už sem si k tý smlouvě mohla vzít telefon a nemrzelo by mě to tak jako ted, zítra jdu na tu pobočku jestli se tam s nimi nedomluvím tak mi asi nezbyde nic jiného než jim platit

kdyby sis vzala telefon, tak by Tě měli ještě víc v šachu, myslím, že by byl na splátky, ne? To už bys nevypověděla nikdy, tady asi šance je, pokud znáš jméno te babizny, tak se pokus, ale ten čas…a nervy, to je lepší nedělat nic, pak jsi na sebe naštvaná že z Tebe někdo dělá blběnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18304
12.8.17 00:11
@Nikita14 píše:
Zkusím si vyžádat ten telefonní hovor, pokud to prostě nepůjde budu muset platit protože mít kvůli paušálu na krku exekuci mít fakt nechci :,(

myslíš, že to opravdu nahrávají? Mě jednou řekli, že ano, ale dohledání je složité a vlastně už je po době, kdy vypršela lhůta na úschovu nahraného hovoru. :) Omlouvám se, že Ti nijak nepomáhám, já jsem se s nimi také tesala, bylo mě líto času, mohla jsem se dívat z okna bylo by to stejné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.8.17 00:12
@Nikita14 píše:
Zkusím si vyžádat ten telefonní hovor, pokud to prostě nepůjde budu muset platit protože mít kvůli paušálu na krku exekuci mít fakt nechci :,(

Pokud se ukáže, že ti lhali, tak ti reklamaci uznají. Takže pokud takový hovor, kde ti podali mylné informace existuje, tak se na něho odkaž. Ale pozor, ze zákona archivují hovory min. 2 měsíce, takže pokud je to déle, tak smůla. Ten hovor tam být nemusí, ale může :nevim: Ale z vlastní zkušenosti vím, že s pobočkami byl problém vždy (dělala jsem u O2 konkurence). Nejsou nahrávaní, tak lidem nakukají co se dá, jen aby měli smlouvu :roll: A bohužel je tvou povinností si přečíst co podepisuješ, takže bez toho hovoru ti to nezruší a budeš platit :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18304
12.8.17 00:15
@Poštolka J píše:
@DanielaD
Jo, byli jsme tehdy zoufalí, šlo o desetitisíce, prodali nám auto, mělo být úplně v pořádku s tím, že do pár dnů přijdou poštou technické papíry, ty jakou dobu vůbec nešly. Měli jsme tehdy jet tím autem na dovolenou do zahraničí a když papíry konečně přišly, zjistili jsme, že je vozidlo technicky nezpůsobilé jízdy, takže manžel za tři dny zařídil opravu všech závad, aby nám nepropadla dovolená a pak jsme se hádali velmi dlouho, kdo nám ty peníze za opravu vrátí, ale měli jsme štěstí v neštěstí. Paní nám tehdy naprosto nezištně pomohla. Ovšem pro auto kamkoliv jinam, do této firmy už nikdy, mohli by slibovat, co chtějí. Když se člověk jednou spálí, podruhé si dá hodně velký pozor.

AAA to je taky firma roku :roll: Od nic opravdu daleko, běžně smontují 2-3 auta dohromady z toho udělají jedno nepojízdné. Jak Vám vůbec mohli dát auto bez techničáku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18304
12.8.17 00:18
@Iustitia omnibus píše:
Pokud se ukáže, že ti lhali, tak ti reklamaci uznají. Takže pokud takový hovor, kde ti podali mylné informace existuje, tak se na něho odkaž. Ale pozor, ze zákona archivují hovory min. 2 měsíce, takže pokud je to déle, tak smůla. Ten hovor tam být nemusí, ale může :nevim: Ale z vlastní zkušenosti vím, že s pobočkami byl problém vždy (dělala jsem u O2 konkurence). Nejsou nahrávaní, tak lidem nakukají co se dá, jen aby měli smlouvu :roll: A bohužel je tvou povinností si přečíst co podepisuješ, takže bez toho hovoru ti to nezruší a budeš platit :?

jsou stále udivení, že vůbec někdo něco reklamuje, každý z nich plácá něco jiného. Problém je, že ta pracují brigádníci a těm je vše jedno, hlavně, že je podepsaná smlouva a je provize.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.8.17 00:21
@DanielaD píše:
jsou stále udivení, že vůbec někdo něco reklamuje, každý z nich plácá něco jiného. Problém je, že ta pracují brigádníci a těm je vše jedno, hlavně, že je podepsaná smlouva a je provize.

Bohužel je to opravdu bordel. Díky bohu už u operátora nepracuju, byli to dlouhé skoro 4 roky. Ale musím s čistým svědomím říci, že jsem se snažila být vždy poctivá, lidi mě moc chválili, posílali mi děkovné e-maily. Ono pár poctivců nás tam bylo. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
12.8.17 00:34

Zkusila bych to napsat někam výš, na pobočce většinou houby vyřeší. já v mládí taky udělala kravinu, měla jsem tam dluh přes 20000, byla jsem poprvý těhotná, makala jsem, ale tolik jsem fakt neměla, kdyý jsem chtěla žádat o splátky na prodejně, tak mi řekli, že to nejde, že už je pozdě, že už to předali nějaký jiný firmě, den nato jsem to napsala písemně, žádost o umožnění splátek, napsala jsem tam návrh, kolik bych mohla platit, no a ejhle, přišla mi odpověď, že ano, sice teda splátky dvojnásobný, než jsem chtěla(ale pořád ještě reálný, a dalo se to), ale najednou to šlo. Napsala bych tam, že ti to takhle řekli, i jméno toho guru, všechno, jak to bylo, a uvidíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová