2+1 nebo 3+1?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
18259
1.11.13 21:40

My jsme tedka s jednim prckem v pronajmu ve 2+kk (pac jsme se museli stehovat kvuli manzelove praci) nez najdem neco na trvaly bydleni, jezdime po bytech jak sileny a hledame, ale vzdycky se nekde neco najde nebo je to pres 2mil…ale ja uz se STRASNE tesim, az budem mit to svoje 3+1, a prcek svuj pokojicek, pac hracek pribejva a fakt uz to neni kam davat, skrine chybej, pac my se stehovali z 3+1 a polovina nabytku je jeste u tety, tady to neni kam dat…je to hrozny…hlavne manzel ma i nocni, takze jsem s prckem skoro cely den pryc, aby se vyspal… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85

Taky bych brala 3+1. Sama mám tak velký byt a jsem spokojená. Děti mají každá svuj pokojík, my svoji ložnici a chodba na velkou skřin k nezaplacení. Ve dvojkovce by jsme byli časem jak sardinky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575

Taky jsem pro vetsi byt :-) aby az pujdete jednou do druheho ditete meli dostatek mista ;-) a hlavne nebudete muset shanet vetsi :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.11.13 21:41

@Burj Chalifa nemusíš se omlouvat, chápu :kytka: ale zase ty potvory u nás pod kopcem dostali 30 000 složenkou s to je super :nevim: ale já nejsem taková jako ona :lol:

• Citovat
  • Upravit
11408
1.11.13 21:43
@Bábi Zlopočasná píše:
Mame obrovsky 2+kk a dve deti, a ta jedna oddelena izba chyba :nevim: Ale na druhu stranu, nam sa vzdy podari vsetkym styrom nasackovat naraz aj na zachod, takze by to nakoniec bola len spacia izba pre decka :think:

naprosto souhlasim, mame to stejne :palec: dneska uz bych si priplatila za vetsi..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6759
1.11.13 21:48
@Burj Chalifa píše:
Klidně, ale za své, bez toho, aby pohodlíčko 3+1 o velikosti tanečního sálu platili daňoví poplatníci. To zase uznej.

Můžu se, prosím, jen zeptat, v jak velkém bytě bydlíte Vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3798
1.11.13 21:50

Určitě 3+1. MY bydlíme v pronájmu před půl rokem jsme šli do většího z 2+kk ten stál 7100,tento stojí o 1500víc, ale máme balkon, výtah konečně, sice je to dost, ale dvoupokojáče se tady i tak pohybují slušné okolo osmičky takže tisícovka na víc se dá nějak udělat, aby byla na větší byt. A když nemáte úvěry a tak, tak bych to neřešila a dala na instinkt, určitě si pořídíte ještě jedno dítko do budoucna a bude to lepší :palec: Držím palce, aby to vyšlo, jak si přejete a krásně se bydlelo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.11.13 21:52

@petka86 díky moc :hug:

• Citovat
  • Upravit
18259
1.11.13 21:52
@Anonymní píše:
@Burj Chalifa nemusíš se omlouvat, chápu :kytka: ale zase ty potvory u nás pod kopcem dostali 30 000 složenkou s to je super :nevim: ale já nejsem taková jako ona :lol:

Pokud budete se vsim vsudy davat 6tis a 1500 ten vas uver, tak nevidim problem to s penezma co mate dohromady, to jest nejakych 22tis zvladnout ;-)a ikdyby jste druhe nechteli, tak mala bude mit pak svuj pokoj a bude si mit kam privezt kamaradky a pak kluky ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.11.13 21:55

Jako malá bude mít svůj pokojíček na 100% to jsem tu už psala, teĎ jde o to, že ze 1500 na víc budeme mít svou ložnici, kde se nemusím ohlížet na to, že jde muž spát o hodinu dřív než já, že budeme mít kuchyň, kde může vařit i v 11 večer, že budeme mít místo na žehlící prkno, hromadu mouky atd..čím víc o tím přemýšlím tím víc bych tam šla 8)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.11.13 21:56

A 6000 je nájem 2500 je inkaso

• Citovat
  • Upravit
18259
1.11.13 22:02

To jo pac kdyz si udelate spani v obyvaku, uz ten druhy nebude mit nikdy klid, kdyz treba bude chtit jit spat driv apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
n. evill
1.11.13 22:08

No já teda budu asi jediná proti 3+1. Jestli byste za něj měli platit 8500, 1500 máte úvěr to už je 10.000,– čistě jen bydlení. Psala jsi o dvou tisících za benzín. To je 12.000. Tvůj chlap má příjem 15.000. Tobě skončila pracovní smlouva. Kde je jídlo a zbytek?

• Citovat
  • Upravit
3329
1.11.13 22:10

Nezapomente, ze ve vetsim byte budou i vetsi naklady, a to treba i o tisicovku a vic :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
1.11.13 22:11

Takový skromný dotaz- a tvůj manžel nepracuje, že nejste schopni zaplatit v podstatě takhle nízký nájem, nebo z čeho počítáš takové doplatky? Apropos stát vám je nebude doplácet doživotně, jen nějakou dobu. S tím taky počítáte? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí