Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
My jsme tedka s jednim prckem v pronajmu ve 2+kk (pac jsme se museli stehovat kvuli manzelove praci) nez najdem neco na trvaly bydleni, jezdime po bytech jak sileny a hledame, ale vzdycky se nekde neco najde nebo je to pres 2mil…ale ja uz se STRASNE tesim, az budem mit to svoje 3+1, a prcek svuj pokojicek, pac hracek pribejva a fakt uz to neni kam davat, skrine chybej, pac my se stehovali z 3+1 a polovina nabytku je jeste u tety, tady to neni kam dat…je to hrozny…hlavne manzel ma i nocni, takze jsem s prckem skoro cely den pryc, aby se vyspal… ![]()
Taky bych brala 3+1. Sama mám tak velký byt a jsem spokojená. Děti mají každá svuj pokojík, my svoji ložnici a chodba na velkou skřin k nezaplacení. Ve dvojkovce by jsme byli časem jak sardinky ![]()
Taky jsem pro vetsi byt
aby az pujdete jednou do druheho ditete meli dostatek mista
a hlavne nebudete muset shanet vetsi ![]()
@Burj Chalifa nemusíš se omlouvat, chápu
ale zase ty potvory u nás pod kopcem dostali 30 000 složenkou s to je super
ale já nejsem taková jako ona ![]()
@Bábi Zlopočasná píše:
Mame obrovsky 2+kk a dve deti, a ta jedna oddelena izba chybaAle na druhu stranu, nam sa vzdy podari vsetkym styrom nasackovat naraz aj na zachod, takze by to nakoniec bola len spacia izba pre decka
naprosto souhlasim, mame to stejne
dneska uz bych si priplatila za vetsi..
@Burj Chalifa píše:
Klidně, ale za své, bez toho, aby pohodlíčko 3+1 o velikosti tanečního sálu platili daňoví poplatníci. To zase uznej.
Můžu se, prosím, jen zeptat, v jak velkém bytě bydlíte Vy?
Určitě 3+1. MY bydlíme v pronájmu před půl rokem jsme šli do většího z 2+kk ten stál 7100,tento stojí o 1500víc, ale máme balkon, výtah konečně, sice je to dost, ale dvoupokojáče se tady i tak pohybují slušné okolo osmičky takže tisícovka na víc se dá nějak udělat, aby byla na větší byt. A když nemáte úvěry a tak, tak bych to neřešila a dala na instinkt, určitě si pořídíte ještě jedno dítko do budoucna a bude to lepší
Držím palce, aby to vyšlo, jak si přejete a krásně se bydlelo ![]()
@Anonymní píše:
@Burj Chalifa nemusíš se omlouvat, chápuale zase ty potvory u nás pod kopcem dostali 30 000 složenkou s to je super
ale já nejsem taková jako ona
Pokud budete se vsim vsudy davat 6tis a 1500 ten vas uver, tak nevidim problem to s penezma co mate dohromady, to jest nejakych 22tis zvladnout
a ikdyby jste druhe nechteli, tak mala bude mit pak svuj pokoj a bude si mit kam privezt kamaradky a pak kluky ![]()
Jako malá bude mít svůj pokojíček na 100% to jsem tu už psala, teĎ jde o to, že ze 1500 na víc budeme mít svou ložnici, kde se nemusím ohlížet na to, že jde muž spát o hodinu dřív než já, že budeme mít kuchyň, kde může vařit i v 11 večer, že budeme mít místo na žehlící prkno, hromadu mouky atd..čím víc o tím přemýšlím tím víc bych tam šla ![]()
To jo pac kdyz si udelate spani v obyvaku, uz ten druhy nebude mit nikdy klid, kdyz treba bude chtit jit spat driv apod.
No já teda budu asi jediná proti 3+1. Jestli byste za něj měli platit 8500, 1500 máte úvěr to už je 10.000,– čistě jen bydlení. Psala jsi o dvou tisících za benzín. To je 12.000. Tvůj chlap má příjem 15.000. Tobě skončila pracovní smlouva. Kde je jídlo a zbytek?
Nezapomente, ze ve vetsim byte budou i vetsi naklady, a to treba i o tisicovku a vic ![]()
Takový skromný dotaz- a tvůj manžel nepracuje, že nejste schopni zaplatit v podstatě takhle nízký nájem, nebo z čeho počítáš takové doplatky? Apropos stát vám je nebude doplácet doživotně, jen nějakou dobu. S tím taky počítáte? ![]()