22. týden tlak v pánvi

35
28.3.12 07:52

22 týden tlak v pánvi

Ahoj holky, dneska jsem 22tt a už tři dny mám tlak do podbřišku, která se po delším stání změní v bolest a ta vystřeluje až do zad. Dneska jsem ještě k tomu začala mít pocit, jako kdybych dole měla špatně zavedenej tampon. Jsem z toho trochu nervozní… Zajela bych si k doktoru, ale už si připadám hloupě, protože chodím na kontroly každé 4 týdny a zatím mi to vycházelo, že jsem snad mezi každou kontrolou musela letět s nějakým problémem, ať už to byla mikóza nebo tvrdnutí bříška,takže jsem na gyndě skoro každých 14dni :( no a teď mi to zase vychází přesně mezi kontroly… Jak by se projevovalo, kdybych se třeba otevírala? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
ArankaC.
28.3.12 07:58

Radši si zajdi a máš jistotu. Lepší je být za hypochondra, než něco podcenit. Nikdy nevíš… Přeji hodně štěstí.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.3.12 08:53

Tak tyhle odpovědi by mě zajímaly taky.Jsem 24tt a tlaky do konečníku mámtak 3× do týdne,bolest v podbřišku na MS a kontrola dopadla O.K.,jen jsem vyfasovala magnézko.Ale přijde mi divný mít takový pocity tak brzo :nevim:

• Citovat
  • Upravit
844
28.3.12 09:25

Radši si zajeť k doktorovi, já to mám od 18. týdne a začal se mi tím zkracovat čípek. Nechci tě strašit, ale lepší jet zbytečně. Držím palce, ať ti to dobře dopadne :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14974
28.3.12 09:39

taky bych jela, jak se říká, radši stokrát zbytečně než jednou pozdě ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
237
28.3.12 10:16

Ahoj, tak ja s tím plaším už od 20týdne!! :roll:
Nejdříve to začalo lehkým tvrdnutím, pak šílené tlaky do pánve a konečníku - jako by to dítě chtělo ze mě ven a nakonec trpím šílenýma bolestma zad. Letěla jsem ihned na pohotovost (v tom 20týdnu), prohlídli mě a vše v pořádku - čípek tvrdý a úplně vzadu. Jenže bolesti se stupňovaly, tak jsem ve 25týdnu letěla ke svému doktorovi, ten mě opět prohlídl a opět vše v pořádku. Teď jsem ve 27 týdnu a včera jsem byla u doktora a ten mi řekl, že jsem zcela v pořádku, jen mám prostě dráždivou dělohu a že už to budu muset nějak doklepat. Tak jsem se ho zeptala, jak bych teda poznala, jestli mi náhodou nezačíná předčasnej porod a na to mi řekl, že bych měla bolesti od zad do bříška v určitých intervalech, začla bych špinit a v nejhorším případě by mi odtekla voda. Nasadil mi magnézko, které mi stejně nepomáhá a prostě jsem se smířila s tím, že už to budu muset tak nějak doklepat :lol:
Každopádně, to že lítáš k doktorovi co 14dní, tak to bych neřešila, ja tam jsem taky víc jak doma a vůbec mě to netrápí, však od toho je!! :pankac: Vždy mi řekne, že jsem velmi zodpovědná a že nic nepodceňuji!! :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2899
28.3.12 10:33

Taky si myslím že by sis s tím měla zajít… pro tvou jistotu a klidnou mysl kterou teď potřebuješ než se stresovat a dělat to horší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
28.3.12 20:52

Tak mi to nedalo a ráno jsem opravdu jela… Prohlídli mě, vzali moč a krev, udělali UTZ spodem a konstatovali, že nevidí nic, co by mělo vést k potratu, no tak aspoň trochu úleva, ale jenom do doby, kdy jsem večer po čůrání našla krev na toaleťáku, tak jsem letěla na pohotovost, kde se koukli na výsledky testů, udělali mi znovu UTZ spodem i přes bříško, prohmatali mě… Výsledek, prý vše OK, jen mi zvýšili dávku magnézka ze 4 tablet denně na 6, ale tohle zvyšování zabralo zatim vždy jen na pár dní a to zakrvácení jsem prý nejspíš měla po ranním UTZ… I tak se teď po tom šoku s krví nemůžu nějak uklidnit :roll: Mám strach o miminko, abychom to vše zvládli a donosili Sebastiánka do konce :,( Jinak, moc Vám všem děkuju za reakce, je super „nebýt v tom sama“ :srdce: :hug: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
426
28.3.12 21:24

S tímhle problémem se potýkám snad už od 16tt, kdy jsem taky vyšilovala kvůli bolestem v podbříšku, takovému tlaku, píchání v konečníku a jakoby na čípku. Taktéž zhruba co 14dní i doktora s problémem, nikde k žádným změnám nedochází, čípek stejně dlouhý, komplet zavřený, dostala jsem magnosolv 2× denně, užívám do teď. Jsem ve 24tt a problémy stále stejné, brali mi i kultivaci na bakterie a vše negativní, prý je to dráždivá děloha a mám co nejvíce odpočívat a nic nenosit. Takže to asi bude ještě v normě takové příznaky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
28.3.12 21:33

Jo, taky si řikám, že to bude asi vážně všecko v pořádku, po té fyzické stránce,ale kdo má potomhle zůstat v pohodě? Malej je úžasnej, roste jak má, všecko se mu vyvijí jak má a vůbec je ukázkovej, ale moje tělo mi teda dává zabrat :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5579
28.3.12 21:43

Tyhle bolesti můžou být způsobený taky rozestupováním pánve a právě chystáním se na porod (a teď nemyslím otevírání porodních cest - jenom se tělo prostě připravuje). U holek mi toto začalo kolem 25tt - magnésko trochu pomohlo, ale hlavně klidovej režim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
205
7.3.13 12:12

Prosím o radu, bolí mě šíleně moc pánev, už si nevím rady co mám dělat. Chodím jak kačer, nejsem schopná se ani postavit, jsem ve 24TT - je to týden od týdne horší. Dr. říkal, že když mě pošle na neurologii, tak mi nic dělat nebudou, protože jsem těhotná. Pomůžou nějaké prášky na bolest?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
7.3.13 12:35

@Anet29 nepomůže nic :hug: :hug: jen klidovej režim. Já to mám taky, do toho mám mimčo stlačený uplně dole, takže jak když mám v břiše balvan a ještě bolesti stydké kosti. Když mám vstát nebo chodit jsem jak 100letá bába :roll: :roll: fakt hrůza. Doktor mi řekl, že mám prostě smůlu a uleví se až po porodu. Některá ženská to nemá jiná ano aniž by měla jiné komplikace. taky mi řekl, že tím že to je moje druhé těhotenství, tak jsem víc roztáhlá a povolená :nevim: Prostě to musíme přežít. každopádně mě strašně mrzí, že nestačím 3letýmu synkovi a nemůžu s ním pořádně chodit na procházky :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí