22tt a necítím ještě pohyby

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12905
29.3.22 12:47
@Giovanna1 píše:
Závidím. Já z toho regulérně už blbnu :lol: :zed: Z tohoto důvodu už se i těším, až bude mimi venku, snad už to spolu nějak doklepeme… Pak sice přibudou nové starosti, že jo… :mrgreen:

Já už teď vím, že budu po porodu pořád kontrolovat, jestli dýchá :oops: minimálně teda v šestinedělí.
Pak zas začnu stresovat, proč se na mě ještě neusmála a že má určitě autismus :lol:

Po úsměvu a nějaké první „interakci“ (otáčení na břicho, za zvukem) si myslím že se malinko uklidním. Aspoň doufám :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1724
29.3.22 12:50
@Liberalissima píše:
Já už teď vím, že budu po porodu pořád kontrolovat, jestli dýchá :oops: minimálně teda v šestinedělí.
Pak zas začnu stresovat, procent se na mě ještě neusmála a že má určitě autismus :lol:Po úsměvu a nějaké první „interakci“ (otáčení na břicho, za zvukem) si myslím že se malinko uklidním. Aspoň doufám :lol:

Taky to tak asi budu mít. Pořád budu v nervech. Chudák mimi. Akorat bude výhoda, že ten čas poletí rychleji. Teď už se mi to děsně vleče a člověk má čas nad vším moc přemýšlet :lol: :zed: Ještě že manžel není takový stresař. A nechci brát iluzi, ale pořád se budeme bát. V každý okamžik/v každé životní fázi dítěte se najde něco, co budeme řešit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1176
29.3.22 12:55

@Liberalissima já na to vždycky říkám, ze od nalezení // bude matka už porad ve stresu nebo aspoň v obavách.. A jde to od milníku k milníku. První kontrola, screening, pohyby, kdovikolikaty screening, jestli je mimčo dost velké nebo ne moc velké, aby nebyl předčasný porod, aby se dlouho neprenaselo, rychlý porod, pomalý, jestli dost křičí, málo spinká, moc spinká, málo pije, moc pije, málo cura, moc kaka, málo plin, moc plin, dělá toto nebo tamto včas nebo ještě ne..a miliarda dalších věcí. A ze zkušenosti svých rodičů a prarodičů.. Rodiče se museli těm svým hlásit když jsme z návštěvy od nich v pořádku dojeli domu.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí