2,5 leťák nechce vůbec spát..

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
14.5.24 07:10

2,5 leťák nechce vůbec spát..

Ahoj maminky, jdu su k Vám pro radu, protože už jsem fakt zoufalá..
Máme dítě (2,5 roku)… Ráno vstává kolem 6-7 hodiny, po obědě si chodí chrupnou a večer usíná až kolem 23 hod.. Zkoušeli jsme kolikrát i po obědě nedat spát, ale bylo to ještě horší, většinou nevydržel ani do 18 hodin a někde vytuhnul.. Když nevytuhnul přez den ani na chvilku, tak stejně šel spát večer až kolem těch 22-23 hodin a ráno zase brzy budíček..

Nevíte co s tim? Už to trvá tak 3 měsíce a mně z toho už fakt jebe.. :zed: ani na chvíli není od něj klid, na televizi už se ani v klidu nepodíváme a sex to už ani neznáme.. :cert:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35593
14.5.24 07:33

Normální. Nenaděláš nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18577
14.5.24 07:55
@Anonymní píše: Více

Držet režim a chodit spát v 19.30. Ticho, tma, netukat do mobilu, udělat si rituál se čtením pohádky. Postupně se to srovna. Me vstává v 5, usina mezi 12-13 a večer v 8 kdy max do hodiny spi. A neboj, predskolak vstaval taky v 5 a jak se blíží září tak najednou se posouvá na 7-7.15 :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30744
14.5.24 07:57

Vsechny tri deti jsem mela podobne. :nevim: Holky usinaly po 23. hodine, vstavaly jedna v 6:30, jedna teda vetsinou az po 7. Syn sice usnul ve 21, ale od 1 do 4 v noci byl vzhuru a v 6 uz zase na nohou. Dokud neopustily denni spanek, bylo to takto. Pak spaly lepe. Ale nejmladsi se prestala budit nekolikrat za noc az v 5.5r. Po obede to nebyl u holek zadny vetsi spanek, ty si daly 30 minut a jeste trvalo 45 minut, nez jsem je uspala :roll:, kluk teda umel dat i 2 hodinky po obede. Ve chvili, kdy nejmladsi zahodila denni spanek, tak nejstarsi uz zase chodila spat okolo 22:30 (byla ve druhe tride, proste nespavec). Ja nevidela prakticky nic v televizi od narozeni deti, nejstarsi bude 12 :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
633
14.5.24 07:58

Dcera má necelý rok a půl a (ne)spí dost podobně. Usíná teda kolem deváté, ale zase se několikrát za noc budí. Některé děti mají potřebu spánku holt nižší.

Jinak co zkusit místo odpoledního spánku jen odpočívat? Lehnout si, číst si pohádku nebo básničky, povídat si, ale nespat. Zklidní se, nabere síly, ale večer pak třeba usne dřív.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14692
14.5.24 08:42

Pardon, jiná diskuze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14692
14.5.24 08:45

Jinak s tímto mám také zkušenosti. Prostě mu ten spánek stačí. U nás to bylo ještě horší a už od roka :lol: Dcera přes den nespala, neusnula před půlnocí a vstávala mezi 6. a 7. Až čtvrté dítě spí lépe, dokonce ještě teď ve 3 letech spí ve školce. U v noci spí od cca 21 - 22 do 7.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí