2,5 roku po císaři

Anonymní
4.9.26 19:21

2,5 roku po císaři

Dobrý den všem, omlouvám se za anonym ale ráda bych tenhle dotaz napsala beze jména, jsem po akutním císaři 2,5 roku, o druhé miminko se snažíme 8 měsíců. Teď jsem četla něco, že můžou být nějaké komplikace když je císař akutní, srůsty jsem žádné neměla, ani jiné problémy, menstruaci mám už pravidelnou, akorát pak po 5 dnech ještě špiním takže mi to trvá třeba i 9-10 dnů. Myslíte že je to ještě v pohodě nebo? Mám obavy aby se nám to vůbec podařilo, děkuju za odpovědi.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6630
4.9.26 19:42

První císař akutní. Otěhotněla jsem podruhé asi 3. cyklus.
Já bych počkala do toho roku snažení.
Nám naopak trvalo to první.

Jinak po 2. císaři mám MS 3 dny a pak klidně také ještě 2-5 dní špiním. Na gyndě ok :nevim:

Příspěvek upraven 04.09.26 v 21:08

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5142
4.9.26 19:58

A kontroloval ti někdo jizvu po císaři ultrazvukem? Takto dlouhé špinění po menstruaci po císaři bývá způsobené špatně zhojenou jizvou, kdy se tam udělá taková jakoby kapsa. To by případně chtělo ještě před otěhotněním zkonzultovat s lékařem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.9.26 20:11

@Yasmina21 Ano na gynde jsem byla, když jsem chtěla vysadit prášky. Kdy jsem je vlastně ještě brala, doktorka mi řekla že není problém, že je můžu vysadit normálně. Popravdě se vůbec divila proč jí to tam chodím oznamovat :roll:

• Citovat
  • Upravit
5142
4.9.26 21:16
@Anonymní píše: Více

Takže ultrazvuk jizvy dělala. :) To je dobrá zpráva, že je v pořádku. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie