Neschopenka na problémy s cystou - zkušenosti

Anonymní
1.9.26 13:11

Cysta a neschopenka

Ahoj, prosím o radu.
Tento cyklus mi dr. Našla před týdnem 3,3cm cystu na levém vaječníku. Na cysty trpím často, ale tento cyklus mě to bolí tedy výrazně více. Vysvětlila mi to tak, že mi přerostl folikul do cysty a jak to tam tlačí tak to bolí..jeden den mě to bolelo šíleně, za dva dny jsem byla právě u dr. A rekla mi toto, pak me to uz jen pobolívalo, teď v neděli mě ale zase chytla ukrutná bolest až do zad, následně se zase ulevilo, ale stále to pobolívá, o co ale jde, je že mam fyzicky náročnou práci, a vzdycky mě to tam začne zase bolet mnohem víc. Myslíte že by mi na to gynekoložka napsala neschopenku? :nevim: Beru si na tyto bolesti v práci vzdy dovolenou, ale tu uz mám kvůli tomu skoro vyčerpanou, a v práci navíc nejsou moc vstřícní, aby mi schválily treba neplacené volno :zed: nikdy jsem na gynekologii neschopenku psanou neměla, a tak mě zajímá vaše zkušenost, zda vám gynekolog na tento problém dal neschopenku a nebo se na tohle neschopenka ani nedává, a mam to řešit jinak :nevim: je mi blbé se na to vubec dr zeptat, nerada je otravuji a vzdycky si prijdu jak blbec :zed:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
36943
1.9.26 13:28

Zavolej na gyndu, případně zkus praktika.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35037
1.9.26 13:46
@Anonymní píše: Více

Já myslím že ti jí napíše, tyhle bolesti znám moc dobře, a dělá se s tím fakt blbě. Chtělo by to ale nějak vyřešit, doktorka ti nic nenavrhla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.9.26 13:55
@arinecka píše: Více
dr. to začala řešit semnou až teď, jelikož bychom rádi rodinu, do té doby to semnou vůbec neřešila a moc se nezajímala. Momentálně mi jen řekla, že až mi začne nový cyklus, tak se mam ozvat a že mi udělá znovu ultrazvuk okolo ovulace, aby viděla co se tam děje. Zda folikul zase přeroste a nebo ovulace proběhne tak jak má :nevim: bolesti semnou nikdy ale moc neřešila, jen že mám to břicho kvůli tomu více citlivé a tak mě to prostě bolí a mám si brát léky na bolest :nevim: ty už mi ale popravdě ani moc nezabírají :zed: když mě ta bolest chytne hodně, tak ani prášek nezabere a musim čekat až ta bolest odejde sama, a to se opravdu v bolestech kroutím v posteli a nejsem schopna ani vstát :zed:
  • Citovat
  • Upravit
35037
1.9.26 14:06
@Anonymní píše: Více

Chapu, tohle boli fakt hodne. Bolest vystreluje do zad, do trisel, je pocit na zvraceni. S tom se fakt delat proste neda. Zavolej ji, snad ti neschopenku napise.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3884
1.9.26 18:15

Nie ze by som vam moje mile holcicky do toho chcel kecat, ale ked niekto ma bolesti „nejsem schopna ani vstát“ a este k tomu dlhodobo tak preco sa zaujima o neschopenku a nie o tie bolesti?

Prve co by som riesil ja su tie bolesti. Pretoze je jedno ci som v praci, doma, inde, ale taketo nasilie si predsa nechcem robit a este k tomu sam na sebe…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí