Špinění mezi cykly

Anonymní
31.8.26 09:12

Špinění mezi cykly

Zdravím, máte někdo zkušenosti se špiněním mezi cykly? Nemám ho úplně pravidelně každý měsíc. Třeba jeden měsíc jo, pak zase ne. Menstruace nepravidelná. Někdy po 25,28 dnech. Naposledy po 44 dnech. Věk 40 let. Hormonální profil v pořádku, cytologie i ultrazvuk také. Byla mi doporučena homeopatika. Ty mám už objednaná. Mohl by pomoci gynex? Děkuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
31.8.26 09:39

A co kolposkopie? Nebo druhý názor zkušenějších gynekologa.

Já měla podobné příznaky ve 30+ a byl to polyp děložní…nebyl na obyčejné prohlídce vidět… ale jakmile jsem otěhotněla tak vyrostl supergigantický-sám naštěstí nekrotizoval a odpadl v 2.trimestru.. a těhotenství dopadlo dobře. Ale u předchozího těhotenství hned způsobil potrat… až zpětně mi došlo že to byl pravděpodobně ten důvod. Stejný nález ale nezkušený gynekolog na pohotovosti ho odstranil v 1.trimestru a tvrdil že je to vypuzené zaniklé dvojče.

Miluji homeopatika na očividné problémy…protože je to přece psychika která způsobuje krvácení uprostřed cyklu :roll:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
31.8.26 09:50

Dělala mi jen ultrazvuk v červnu při prevenci a před 14 dny. Kdy jsem měla spozdeni

• Citovat
  • Upravit
481
31.8.26 11:47
@Anonymní píše: Více

Nech si pořádně vyšetřit čípek. Může tam být problém, který se při běžné prohlídce odhalit nedá. A pozor, i ani cytologie není stoprocentní, hodně záleží na správnosti odběru. Kolposkopie plus ještě znovu cytologie, nejlépe v nějakém lepším zdr. zařízení či přímo špitále.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vona77
31.8.26 13:46

Taky bych doporučila tu citlivější cytologii čípku, ale třeba se to stát může. A nebo třeba i podrobnější ultrazvuk. Hodne štěstí, ale určitě to nebude nic vážného :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
31.8.26 14:10

Ještě jsem měla před pěti měsíci pozitivní stěr na streptokoka. Ten byl přeléčen. Od té doby jsem měla asi třikrát špinění mezi cykly.

• Citovat
  • Upravit
Vona77
31.8.26 14:11

A jsi se stávajícím gynekologem spokojena?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
31.8.26 14:38

Jsem. Byla jsem u ní v červnu a v srpnu. Zrovna jsem ji psala jak pokračovat když se to bude opalovat. Naposledy mi říkala, že je to stresem.

• Citovat
  • Upravit
Vona77
31.8.26 14:41

Hele, já to mela dva měsíce nebo tři po sobě. Přešlo to samo. Mezitím jsem i byla na prevenci a nic nenašli. :hug:
Jeste me napadlo, zda to nemáš ve cca stejný části cyklu a nemuze to souviset treba s ovulaci :think: ale zase takto na střídačku :think:
Ja nevim, ale podle me to asi hlavou nebude, maximálně stresem :nevim:

Příspěvek upraven 31.08.26 v 14:43

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
31.8.26 14:42

@Vona77
Spokojena - špatně jsem četla :lol: já jsem k ní přešla v červnu. Byla jsem u lékařky, která se mnou nekomunikovala. Měla jsem právě v pochve streptokoka, kterého léčila sestřička po telefonu. Po týdnu neúspěchu mě objednala na stěr a po dalším týdnu čekání na výsledky. Mi byl poslán recept na antibiotika. Bez jaké kolik zprávy co se nacházelo ve stěru. Proto jsem přešla jinam.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
31.8.26 14:45
@Vona77 píše: Více

Podle aplikace to přechází před ovulaci, jen to netrvá 1-3 dny, ale pět dní

• Citovat
  • Upravit
Vona77
31.8.26 14:45

Jooo, dobře jsi udelala :mrgreen: ja když jsem řešila problem od hormonu, tak by bylo řečeno, ze v téhle fázi se to ukázat nemusí (jako hormonální odchylka) a zitra ano :think: nevim, jestli je vyloučit :think:

• Citovat
  • Upravit
Vona77
31.8.26 14:47

Ty jo, ale jsi mladá, takže přechod je nesmysl. :think:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
31.8.26 15:52
@Vona77 píše: Více

Je mi 40. Ta nová paní lékařka mi udělala v červnu hormonální profil, cytologii ultrazvuk. Tento měsíc jsem byla i na prevenci u obvodního lékaře. Tam štítná ještě v normě jen nějaký ukazatel zvýšený tak mám na odběry znova za rok. Doufám, to je jen hormonální výkyv. Na rakovinu děložního čípku jsem očkovaná, i když je mi jasné, že to není 100 %

• Citovat
  • Upravit
Vona77
31.8.26 15:59

Neee, to by poznali už. :oops:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat