Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj jsem tu nová a doufám že mi holky ženy děvčata pomůžete. V úterý jsem měla pohlavní styk a přítel byl trochu divočejší a je trochu více no jak bych to řekla vybavenější. Jde o to že od té doby mám prosím omlouvám se jestli to někoho bude pohoršovat že jedu moc do detailu, mám kolem klitorisu pálení, štípání, mám pocit že mám jako by tlak tlak zevnitř ve vagíně, výtok ani nic podobného nemám, divně pocity mám už i uvnitř…na gyndě bohužel dnes nikdo není a před náma víkend…měli jste někdy něco podobného? Nevíte prosím děvčata čím to namazat třeba? Už je to k nevydržení…děkuji předem za rady ![]()
Jsi odřená nebo pohmožděná. Co s tím asi gynekolog může dělat, nic.
Přīště možná víc lubrikantu? Jinak počkej a doktorce v pondělí zavolej.
![]()
@884135 píše: Více
Takže ničím nemazat prostě to nechat tak? jinak díky za odpověď
Dvakrát denně se umýt, případně použít vhodný gel na intimní partie, větrat. Zahojí se to.
@Maddy761 píše: Více
nechat to být. A nechodit za gynekologem, zbytečné.
@Okta píše: Více
Mám doma výplach od dr.max něco jako rosalgin.Tak mě napadlo jestli bych mohla případně to.
No a jak to budeš řešit příště?
Být na tvém místě, tak bych mu o tom určitě řekla, aby byl „trochu” ohleduplnější a citlivější… i když chápu, že v zápalu vášně a touhy, nevidí nalevo ani napravo, ale ovládat by se přece jen měl.
A tím, teda alespoň podle mě, začíná ta pravá láska. ![]()
@Černá Madonna jistě přítel je z toho úplně hotovej…máte pravdu ![]()
Ahoj,
gynda je zbytečná. Prostě jsi jen dole podrážděná. Někdy to bývá i z kondomu - ten silikon pak někdy způsobuje pálení sliznice. V lékárnách mají jak roztoky, tak ale i globule právě na vaginální nepohodu. Vyzkoušej. ![]()