25. týden a furt špatně

51
8.8.14 20:34

25. tyden a furt spatne

Ahoj maminky čakám druhé díte. Prve som rodila císařem. Som uz v 25. tydnu a je mi furt špatne. Bolesti břicha, pocit težkosti, bolesti v pravé strane podbřiška. POhyby cítim normálne. Doktorka tvrdí že to nieje časté ale že niektoré maminy majú takéto težkosti celé tehotenství. Má nekterá skusenosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
102840
8.8.14 20:48

@janulkalm Hele, už to bude trvat jen 15 týdnů ;) ne, vážně, u druhého mi bylo blbě celé těhotenství, neustále na zvracení, motání hlavy, párkrát jsem sebou sekla, bolesti břicha…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19015
8.8.14 20:53

@janulkalm Ahojky, bude líp. Mě bylo špatně u prvního do 7. měsíce. Někdy to tak je že je špatně pořád…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jančakecalka
8.8.14 20:57

Mě takové potíže trápily cca do 30 týdne a pak až do porodu pomalu ze dne na den bylo po problémech ;)

• Citovat
  • Upravit
211
8.8.14 21:01

Neboj, nejsi v tom sama :) jsem 35.týden a konečně jsem přestala zvracet, ale pocit na zvracení, motání a bolení v břiše mám pořád, tak přeju hodně štěstí, ať je ti už brzy dobře :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44364
8.8.14 21:17

Ve 2.těhotenství jsem měla silné nevolnosti a velmi dlouho, taky až někdy do 7. měsíce..Rada na to není, jen vydržet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
239
8.8.14 21:36

Já to tak měla u prvního i teď u druhého…nevolnosti a zvracení několikrát denně až do porodu :-) chce to zatnout zuby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15977
8.8.14 21:38

Na začátku těhotenství jsem během pár dnů shodila 4 kila, jak mi bylo blbě. Dr mi nabídl nějaké prášky. Já je ale hned odmítla, tak název nevím. Ale něco tedy existuje, když mi to nabídl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí