25DC a test

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4507
7.7.12 22:26

Ahojky já jdu ve středu na utz, jestli je to opravdu zdravé těhotenství nebo jen prázdná dutinka…tak se ted jen modlím, ale snad tam je nějaký drobeček :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.9.13 10:39

Ahojky holky… prosím o radu kamaradka mě převědčila abych si udělala těhu test jsem ve 25. dni cyklu a vyšel negativní :( ms mám miít příští tyden od ponděli do středy cca… myslíte že mám ještě naději? :(…jen tak zběžně jsem přečetla příspěvky podařilo se některé?

• Citovat
  • Upravit
11296
13.9.13 11:19
@Anonymní píše:
Ahojky holky… prosím o radu kamaradka mě převědčila abych si udělala těhu test jsem ve 25. dni cyklu a vyšel negativní :( ms mám miít příští tyden od ponděli do středy cca… myslíte že mám ještě naději? :(…jen tak zběžně jsem přečetla příspěvky podařilo se některé?

Testovala jsem 26.DC…nic, ořvala jsem to, zapila jsem to…a 31.DC jsem koukala na ducha jak na zjevení :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2730
13.9.13 11:33
@Anonymní píše:

25DC je podle mě strašně brzo. Já když byla těhotná, tak jsem 30DC v den, kdy měla přijít ms měla na testu, jen ducha, až později regulérní čárku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12337
13.9.13 11:42

Nezalezi na tom, ktery DC jste, ale kdy byla ovulace a jak dlouhy je cyklus…pokud ji mate az treba 20.DC, tak muzete tezko 25DC cekat ducha…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
922
13.9.13 13:54

Hned jsem klidnější :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13679
13.9.13 14:06
@Anonymní píše:

Ano, záleží na ovulaci.

Já - 29.DC (den po očekávané MS) - odpoledne duch, druhý den ráno čárka jasnější, další den (31.DC) čárka silná jako kontrolní. Počkej ten týden ještě!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.5.20 13:11

25dc a test vyšel pozitivne. Je to možné? Děkuji

• Citovat
  • Upravit
11659
16.5.20 22:45
@Anonymní píše:
25dc a test vyšel pozitivne. Je to možné? Děkuji

Je záleží kdy je ovulace ne kdy máš mít na :) a pokud máš cyklus třeba 28 dní tak je to jen 3 dny do MS

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí