Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojky já jdu ve středu na utz, jestli je to opravdu zdravé těhotenství nebo jen prázdná dutinka…tak se ted jen modlím, ale snad tam je nějaký drobeček ![]()
Ahojky holky… prosím o radu kamaradka mě převědčila abych si udělala těhu test jsem ve 25. dni cyklu a vyšel negativní
ms mám miít příští tyden od ponděli do středy cca… myslíte že mám ještě naději?
…jen tak zběžně jsem přečetla příspěvky podařilo se některé?
@Anonymní píše:
Ahojky holky… prosím o radu kamaradka mě převědčila abych si udělala těhu test jsem ve 25. dni cyklu a vyšel negativníms mám miít příští tyden od ponděli do středy cca… myslíte že mám ještě naději?
Testovala jsem 26.DC…nic, ořvala jsem to, zapila jsem to…a 31.DC jsem koukala na ducha jak na zjevení ![]()
@Anonymní píše:
Ahojky holky… prosím o radu kamaradka mě převědčila abych si udělala těhu test jsem ve 25. dni cyklu a vyšel negativníms mám miít příští tyden od ponděli do středy cca… myslíte že mám ještě naději?
25DC je podle mě strašně brzo. Já když byla těhotná, tak jsem 30DC v den, kdy měla přijít ms měla na testu, jen ducha, až později regulérní čárku.
Nezalezi na tom, ktery DC jste, ale kdy byla ovulace a jak dlouhy je cyklus…pokud ji mate az treba 20.DC, tak muzete tezko 25DC cekat ducha…
@Anonymní píše:
Ano, záleží na ovulaci.
Já - 29.DC (den po očekávané MS) - odpoledne duch, druhý den ráno čárka jasnější, další den (31.DC) čárka silná jako kontrolní. Počkej ten týden ještě!
@Anonymní píše:
25dc a test vyšel pozitivne. Je to možné? Děkuji
Je záleží kdy je ovulace ne kdy máš mít na
a pokud máš cyklus třeba 28 dní tak je to jen 3 dny do MS