Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Holky jsem dnes 25dc a na testu snněhobílo - myslíte že je šance? je tu někdo z vás stejně?
omlouvám se možná za hloupý dotaz, ale //by už mohly být ne?
Zdravim, u me bylo 25dc taky snehobilo, dnes jsem 28dc, MS nikde a na testu tez nic…u me asi rozdrbany cyklus. Ale rekla vych, ze ty testy jsou dost individualni…u kazde se hcg zacne uvolnovat a zvysovat jinak, proto jsou i ty limity pro hcg v ruznych tydnech tehotenstvi v takovym rozptylu.
@michee díky
při minulém ZT jsem ducha objevila až 27dc, ale nějak tomu tentokrát nevěřím…a budeš ještě testovat? nebo rovnou k dr.?
Ahoj holky, tak já jsem dneska 26 dc a taky sněhobílo. Asi někde nastala chyba
Ale jak píše michee - ono je to individuální. A hlavně třeba je dneska sněhobílo a zítra může být čárka. I tak se to může vyvrbit. Takže šance ještě určitě je ![]()
@janusska a budeš zitra testovat? ja jen jestli uz fakt nemagorim
a citis nejake priznaky? me trochu boli bricho, ale asi uz jsem psychouš a jen si to vymýslím ![]()
@valina1 No ani snad testovat nebudu. Ve středu by měla přijít MS tak to už vydržím. To bude takový napjatý očekávání
Tak příznaky by byly - břicho bolelo celý minulý týden, teď už je to dobrý, no a jinak oteklý ruce (na to jsem nikdy netrpěla, tak nevím) a čas od času je mi zle od žaludku. Jinak snad ani nic. Ale to bude sugesce, známe to ![]()
@janusska juuu ruce mi otekly včera, až jsem málem nesundala snubák
![]()
@valina1 Pockam par dni a pak kdyztak testnu - moje predchozi testovaci zkusenost: letos v dubnu jsem mela // az 31dc (28dc nic) a 36dc prislaMS, podle UTZ to byl SP, v prosinci jsem prodelala ZT a to jsem se tehdy poprve testovala az 35dc a rovnou //, takze zkusenost s pozitivnim tt kolem 25dc nemam…Jinak k Dr. se urcite chystam, pcitam tak za 14 dni az 3 tydny, a to at to semnou bude jakkoliv ![]()
Ahojky já jsem dneska 25DC a zkusila jsem ráno testnout…no a byla tam slabá čárka, tak snad bude sílit ![]()
@valina1 Joo, tak ten já už nesundám několik let
Ale právěže si říkám jestli to není jen tím teplem. Ikdyž teď už takový vedra zase nejsou.
A taky se mi motá hlava asi když se mění tlak či co - to mi taky nikdy nevadilo a teď jo. Tak doufám, že ta ms minimálně 9 měsíců nepřijde, když už to musím takhle trpět ![]()