26 DC

21.2.24 09:33

26 DC

Ahoj holky,
Jsem dnes 26 DC. Bolí mě prsa, občas poboliva břicho, ale ne tolik, jako obvykle před MS, strili mi to chvílemi az do pánve a zad. A mám chvílemi takový zvláštní pocit, jakoby šimrání na vaječníku a jde to až do pochy, jednou až do stehna nebo do zad. Není to nepříjemné, dokonce mě to nutí se skrabat, ale to nezabírá. Je mi nevolno od žaludku, prostě jiné, než klasické PMS. Chci se zeptat, měla jste některá stejně priznaky?
Cyklus mám po vyřazení antikoncepce 24-28 dní.
Na test mi přijde ještě brzy, ale aktuálně se stěhujeme a nechci nic riskovat s taháním věci.
Díky za Vaše zkusenosti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
37132
21.2.24 09:49

Tak se šetři, těhotná byt můžeš, nebo sis to mohla vsugerovat :nevim: pokud mas příznaky k těhotenství, musela bys mít i pozitivní test, tak ho udělej :nevim: ale jinak když takhle v začátku budeš stěhovat, tak se nic nestane, pokud neponeses sama třeba lednici apod, moje Dr říkala, ze zdravé těhotenství vydrží všechno, já v prvním trimestru tahala třeba i pacienty v práci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.2.24 10:07

@Kriss Tina
Děkuji za reakci :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1318
24.2.24 22:19

@Věruška1234
Muze to byt tehotenstvi nebo ms nebo cokoliv jineho. Udelej test. Ja uz 26DC mela vzdy dve carky pri ovulaci cca 14DC.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí