Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
lepší hysterka v nemocnici než něco zanedbat ![]()
Jestli to bolí tak, že nevíš jak si lehnout, radši bych to začala řešit jinak než na netu ![]()
eVerča píše:
lepší hysterka v nemocnici než něco zanedbat
Jestli to bolí tak, že nevíš jak si lehnout, radši bych to začala řešit jinak než na netu
moje řeč. být tebou seberu se a jedu do porodky, i kdyby zbytečně. Může být v sázce zdraví tvého dítěte, s tím bych si nezahrávala.
Už na to připravila manžela,že asi pojedeme.Je mi i zle od žaludku,a pálí mě žáha,ale je u mě zcela normální.Nejvíc mě znepokojuje malý jak kope.
Určitě jeď a pokud možno hned. Nemusí to být nic, bude vše ok, ale může to být znamení, že se tam mimču něco nelíbí. Nepřemýšlejte a jeďte.
taky bych jela do nemocnice, za hysterku určitě nebudeš a hlavně i kdyby, jde o tvoje miminko. Držím palce ![]()
Taky se přikláním k názoru ostatních, ať IHNED vyrazíš do porodnice. A zavolej tam předem, že jedeš, ať jsi v klidu, že tam na tebe nebudou hloupě koukat a že jsou na tebe připravení.
Držíme pěsti ať vše dobře dopadne a mimi se ještě nechce ven. Jak píšou holky, na nic bych nečekala a při každém nepříjemném píchnutí nebo divném pocitu bych okamžitě jela, raději jet 100× a řeknou ti, že se nic neděje, jak čekat až to třeba přejde a dojet pozdě, že, jde o tvé dítě oni nemají právo tě mít za hysterku, od toho v té nemocnici jsou a ty si za to platíš, tak ať se starají! Tak sedni do auta a raději jeď do nejbližší porodky. Dej pak vědět, jak jste na tom s miminkem
.
jj taky bych jela já bvyla v porodce asi ve 33tt sem necítila pohyby,jen co mě daly pásy malá začala šíleně kopat tak sem se omlouvala,že sem s panikařila a sestra mě řekla radši 10× přijet než,aby se něco stalo,taky bych určo jela…
Ano, určitě jeď. Já taky jela a jsem opravdu ráda, nechali si mě tam týden na udržování a nakonec se malý narodil o měsíc dříve. Kdybych nejela, mohl se narodit, když neměl ještě vyzrálé plíce. Za hysterku nebudeš, oni jsou od toho, aby tě vyšetřili. Držím pěsti ![]()
Ahoj holky.Zhruba od 15:00 jsem dostala bolesti jako kdybych měla dostat MS.Od té doby ležím a malý se tam pořád vrtí,ještě si ani neodpočinul.Je to fakt nepříjemné,nemůžu sedět,a když ležím tak se jen převaluju od bolesti.To se mi ještě nestalo.Nechci být za hysterku,tak se raději informuju tady než si udělat trapas v nemocnici.Jo,jsem 26tt.Jsou ty bolesti normální??Nebo má některá zkušenost?děkuji.