3D ultrazvuk Kadaň

746
28.11.11 17:31

3D ultrazvuk Kadaň

Ahoj,
chci se zeptat, zda jste byla některá na 3D UZ v Kadani. Přemýšlím, že tam půjdu, ale raději se po dnešku ptám na nějaké osobní zkušenosti. Hlavně mi jde o to, který doktor/ka ho dělá. Z dnešního velkého UZ jsem byla díky přístupu jednoho konkrétního doktora v Kadani dost zklamaná a kdyby dělal i 3D, tak tam raději nepůjdu, byl opravdu velmi neochotný :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4295
28.11.11 17:45

Ani nevím, že ho tam mají..to je nějaká novinka :think: . Já byla ny 3D v Mostě u Kollera a super-z jeho přístupu bys zklamaná určitě nebyla ;) Tak pěkný pořízení :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
746
28.11.11 18:16

Jj, je to teď novinka. No uvidím, jestli získám nějaké info. Kdyžtak raději zajedu třeba do toho Mostu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
28.11.11 18:21
Monika24 píše:
Ahoj,
chci se zeptat, zda jste byla některá na 3D UZ v Kadani. Přemýšlím, že tam půjdu, ale raději se po dnešku ptám na nějaké osobní zkušenosti. Hlavně mi jde o to, který doktor/ka ho dělá. Z dnešního velkého UZ jsem byla díky přístupu jednoho konkrétního doktora v Kadani dost zklamaná a kdyby dělal i 3D, tak tam raději nepůjdu, byl opravdu velmi neochotný :(

Jsem z Kadaně..dělat ho mohl Padrta nebo Kandel..koho můžu doporučit tak je mudr.Vrtišková nebo mudr.Pokorný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
746
28.11.11 18:32

K mudr. Pokornému chodím a jsem s ním spokojená, jen nevím jestli ho dělá, tak se ho kdyžtak ve středu zeptám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
28.11.11 18:47
Monika24 píše:
K mudr. Pokornému chodím a jsem s ním spokojená, jen nevím jestli ho dělá, tak se ho kdyžtak ve středu zeptám.

no je to i můj gyndař už několik let..to se možná ve středu potkáme..mám kontrolu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Jinak se ho pozeptej,ale asi ho nedělá a v nemocnici bych se objednala k tý Vršecký nebo jak se jmenuje.Zeptej se Evži kam nebo ke komu jít :P :P :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
17.12.14 09:56

Nemáte někdo náhodou číslo na 3D utz v Kadani nemůžu se tam dovolat vrátnice me přepojuje na klasik utz… Děkuji moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí