Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, opět mě trápí ten samý problém jako v 1. těhu…Zhruba od 25.tt mě při určitých pohybech pobolívají porodní cesty, bolest je podobná jako při nataženém svalu a nejhorší je to v leže při otáčení
chtěla bych se zeptat zda to někoho v těhu také trápilo či trápí. Děkuji ![]()
Jo tak par dni na zpatek.asi jak se malej toci atd..doktor to neresil, brisko netvrdne neotviram se tak pry ok. nekdy to muze byt i zacpou, nebo jak tlaci prcek.
Já mám termín 17.
takže 28.tt budu až ve středu no…
já jsem to měla i u 1.ho syna, břicho taky netvrdne a ani jiné problémy nejsou, u 1.ho mi doktor napsal prášky, už nwm název a vím, že byly proti stahům stejně nepomohly na tyhle bolesti a akorát mi rozhasily porod, takže po něm už nic nechci ![]()
Chapu, zkus jen to magnezko ja si ho koupila.jen jsem to oznamila dr aby to vedel a ok.asi i placebo
jinak.ja furt. tlak mam vysokej, zacpy mam, zavrate, buseni srdce, zadychavam se, zebra me boli, v kryzi boli, spatne spim ![]()
@kristin11 píše:
Ahoj, opět mě trápí ten samý problém jako v 1. těhu…Zhruba od 25.tt mě při určitých pohybech pobolívají porodní cesty, bolest je podobná jako při nataženém svalu a nejhorší je to v leže při otáčeníchtěla bych se zeptat zda to někoho v těhu také trápilo či trápí. Děkuji
Děkuji, snad se to vystříbří, jenom se obávám aby to nebyl důvod otoku porodních cest jako při 1. Těhu které skončilo císařem
ale snad je to jen příprava na porod…
Já mám taky bolesti v kříží a v pulkach
termín má 8.4.Tak jsem si říkala co to může byt.
čekáme první mimco…:-)
@Andy27 jako bych se viděla
závratě mám do teď nemůžu dlouho stát na jednom místě, takže u kuch. linky přešlapuji sem a tam
tlak už se mi naštěstí srovnal, ale na začátku jsem měla 140/90,co ti na něj napsali? bušení srdce jsem taky měla a nahlásila jsem to dr. a ten mi řekl, že to má občas i on.
měla jsem 100 chutí mu dát facku…jinak už jsem celkem ok v noci spím dobře, až na to otáčení ![]()
Beru na vasocardin,.1/2 dvakrat denne.po tom co spodni vylitl na 105.to buseni, na to jsem si zvykla
me taky rekly ze je to bezny v tehu a o chuzi nemluvim
citim se jak starenka
v krizi boly a ty navaly.hold mela jsem o tehu milejsi predstavu. a na to buseni nic neni, pokud mas taky krevni obraz ok, tak hold musis to vydrzet. jinak pry to muze byt i nedostatke zeleza nebo magnezka.