28. tt bolest rodidel

351
20.1.14 11:35

28.tt bolest rodidel

Ahoj, opět mě trápí ten samý problém jako v 1. těhu…Zhruba od 25.tt mě při určitých pohybech pobolívají porodní cesty, bolest je podobná jako při nataženém svalu a nejhorší je to v leže při otáčení :( chtěla bych se zeptat zda to někoho v těhu také trápilo či trápí. Děkuji :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6257
20.1.14 11:38

Jo tak par dni na zpatek.asi jak se malej toci atd..doktor to neresil, brisko netvrdne neotviram se tak pry ok. nekdy to muze byt i zacpou, nebo jak tlaci prcek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6257
20.1.14 11:40

Jinak i ja jsem dneska 28 tt, kdy mas termi :) ja 11 dubna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
351
20.1.14 11:46

Já mám termín 17. :) takže 28.tt budu až ve středu no… :) já jsem to měla i u 1.ho syna, břicho taky netvrdne a ani jiné problémy nejsou, u 1.ho mi doktor napsal prášky, už nwm název a vím, že byly proti stahům stejně nepomohly na tyhle bolesti a akorát mi rozhasily porod, takže po něm už nic nechci :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6257
20.1.14 11:54

Chapu, zkus jen to magnezko ja si ho koupila.jen jsem to oznamila dr aby to vedel a ok.asi i placebo :lol: jinak.ja furt. tlak mam vysokej, zacpy mam, zavrate, buseni srdce, zadychavam se, zebra me boli, v kryzi boli, spatne spim :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6257
20.1.14 11:55

Kolikrat se ptam? Preziju to vubec :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7975
20.1.14 12:12
@kristin11 píše:
Ahoj, opět mě trápí ten samý problém jako v 1. těhu…Zhruba od 25.tt mě při určitých pohybech pobolívají porodní cesty, bolest je podobná jako při nataženém svalu a nejhorší je to v leže při otáčení :( chtěla bych se zeptat zda to někoho v těhu také trápilo či trápí. Děkuji :mavam:
:mavam: :mavam: tak s tím samým teď lítám na gyndu, začalo to bolestí žaludku a přesunulo se to dolů, pak na levý bok a záda, jeden den jsem myslela že snad rodím jak to bolelo, nakonec z toho vylezla střevní chřipka, prý to teď všude řádí, pokud je čípek ok a stěry na zánět taky, což u mě je, tak mi napsal, espumizan, proti bolesti panadol, černé uhlí nebo smectu, a 3× denně hořčík, suchou stravu a hodn černého čaje.
Podotýkám, že jsme vůbec netučila že takhle střevní chřipka bolí, nemám průjem nic, jenom to bolí.
Zkus uvidíš, po pár dnech bude lépe :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
351
20.1.14 12:24

Děkuji, snad se to vystříbří, jenom se obávám aby to nebyl důvod otoku porodních cest jako při 1. Těhu které skončilo císařem :( ale snad je to jen příprava na porod…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
171
20.1.14 21:22

Já mám taky bolesti v kříží a v pulkach :D :D termín má 8.4.Tak jsem si říkala co to může byt. :think: čekáme první mimco…:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
351
21.1.14 16:14

@Andy27 jako bych se viděla :D závratě mám do teď nemůžu dlouho stát na jednom místě, takže u kuch. linky přešlapuji sem a tam :D tlak už se mi naštěstí srovnal, ale na začátku jsem měla 140/90,co ti na něj napsali? bušení srdce jsem taky měla a nahlásila jsem to dr. a ten mi řekl, že to má občas i on. :-O měla jsem 100 chutí mu dát facku…jinak už jsem celkem ok v noci spím dobře, až na to otáčení :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6257
21.1.14 16:25

Beru na vasocardin,.1/2 dvakrat denne.po tom co spodni vylitl na 105.to buseni, na to jsem si zvykla :) me taky rekly ze je to bezny v tehu a o chuzi nemluvim :mrgreen: citim se jak starenka :lol: v krizi boly a ty navaly.hold mela jsem o tehu milejsi predstavu. a na to buseni nic neni, pokud mas taky krevni obraz ok, tak hold musis to vydrzet. jinak pry to muze byt i nedostatke zeleza nebo magnezka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí